Dnia 2022-09-08 o godz. 00:37 ~Xy napisał(a): > Ciekawe kiedy się ujawni heh. Czy incognito będzie
normalnie, wypad z roboty i nowego zatrudnią, czy to tak ciężko zrozumieć? nowy prezes to nowe perspektywy, ten jest od zamuły i krętactw wystarczy go przeczekać i po problemie
Dnia 2022-09-08 o godz. 00:54 ~Xy napisał(a): > Ta opowieść będzie jeszcze trwać i trwać z tym prezesem. Czy masz info ze w najbliższym czasie mają go zmienić heh
nie będzie trwać i trwać, wszystko co należało do obecnego prezesa zostało spełnione, może jedynie teraz zwlekać i grać na czas nie dajcie się zmylić
Takie inwestycje tworzą się latami i cierpliwość jest niezbędna Ogromne pieniądze które tutaj zarobimy potrzebują poświęcenia i cierpliwości
Dnia 2022-09-08 o godz. 00:37 ~Xy napisał(a): > Ciekawe kiedy się ujawni heh. Czy incognito będzie
ludzie! wy musicie zrozumieć rzeczywistość i odrzucić iluzję którą od kilku lat wam tutaj kreują.
obecny prezes zrobił swoje i musi odejść, to normalna kolej spraw, nowe sprawy spółki ogarnie nowy prezes i to powinno być zrozumiałe by dalej mieć możliwość trzeźwo patrzeć na dalsze losy spółki.
Paweł Wieliczko musi odejść, ponieważ zrobił swoją robotę i ta kwestia nie podlega dyskusji
zastanawiałem się o co chodzi z tym sprzedawaniem, kupnem poza rynkiem i było to dla mnie nie do zrozumienia teraz już wiadomo o co chodzi, teraz ma to sens i dzięki temu odzyskałem grunt pod nogami mało brakowało a sprzedałbym z ogromną stratą dobrze ze wszystko się wyjaśniło
Masakra jakaś...
Myślałem na początku że prezes sprzedaje bo kase potrzebuje na sprawy itp
Dziwne bylo dla mnie ze kazde jego dzialanie bylo po to by zanizyc cene
Ze gdyby potrzebował kasy to daje lepsze info cena idzie wyzej a on sprzedaje za lepszą cenę, to logiczne...
On zanizał cenę kazdym mozliwym sposobem, oszust jeden te błedy w raporcie też były celowe, on wie ze odchodzi i gra na niekozysc dla akcjonariuszy
Teraz to wszystko ma sens, par ch perfidnie gra przeciwko nam
klasztor napisał że bedzie nowy prezes, wszsytko układa się w jedną całość manipulacja i oszustwo jako ostatni ruch prezesa przed zdaniem stanowiska kolejnemu ekspertowi nieładnie nieładnie
wiedzieliśmy o tym bez wpisu klasztora, to wszystko ma sens jak można ufać prezesowi który kupuje akcje poza rynkiem w cenie 0.06 pln i zaniża nimi kurs? jeszcze do tego ta wpadka z kłamstwem w raporcie i po odkryciu kłamstwa błędy pisarskie w kolejnych raportach.. cyrk
skoro seria F została wydana przed serią G to dlaczego nie została ona dopuszczona wcześniej albo razem z nimi? to jest fakt który przemawia do mnie że coś jest nie tak z tą serią F machloje z prointegrą to kolejna sprawa bo mieli objąć tą serię ale z tego co pamiętam to od razu się tutaj pokapowali i pisali że do żadnego połączenia nie dojdzie i tak się stało jak pisali. próbują manipulować faktami perfidnie by ludzie byli zamotani i nie rozumieli przeznaczenia tych akcji
pozostało czekać cierpliwie, już tyle wyczekalismy to te parę miesięcy nas nie zbawi, po tej cenie i tak nie opłaca się sprzedawać więc szkoda wypisywać głupoty lepiej poczekać na rozwój sytuacji. Zostalo tutaj nakreślone co się może stać, odejście prezesa i inne domysły, ale to pozwoli zweryfikować kto miał rację a zarazem nie będzie zdziwienia bo teraz wiadomo czego można się spodziewać po ruchach ze spółki Pozdrawiam