...jeżeli byłby nagły spadek kursu (np. w piątek po wyroku) o np 30%, to podejrzewam, że obroty byłyby milionowe. Kto, to kupuję skoro wg opinii wielu - jest to wyrzucanie pieniędzy. I dlaczego, jeżeli Szanowny Pan Wujek pisał niedawno, że gdy spadnie poniżej 15 groszy, to kupi trochę. Po co - skoro to bankrut???? Jeżeli to faktycznie bankrut to nie warto kupować nawet za 1 grosz. A pojawiają się głosy tych co głoszą upadek, że za parę groszy to kupią. Ponownie pytam PO CO???
Z twojej wypowiedzi wynika, że masz mało lat lub po prostu małe doświadczenie.
Wiedz jedno - nie słuchaj śmieci typu wujek, księgowy i inne barachło.
Myśl samodzielnie i nie bierz za prawdę tego, co się wydaje często mówione.
Jak ktoś zwykle pisze o czymś złym to znaczy że chcę cię wystraszyć.
nie słuchaj wujkadobrejrady który pisał od maja że będzie spadać, słuchaj dihuhuja i innych naganaczy którzy wrzeszczą o złotówce. Tu bedą górki i doły taka specyfica spółek LC. , a kiedy kupisz to już twoja brocha
Dzięki za sensowne i pozbawione złośliwości odpowiedzi. Jednak ciągle czekam na to, co mają do powiedzenia np. wujekdobrarada, księgowy itp. - oczywiście sensownie, tak jak do tej pory.
Skoro inwestujesz kaskę na podstawie tego co ktoś na forum napiszę (tutaj nie ważne czy dobre czy złe info... dla troli taka uszczypliwość.) to ja nie mam więcej pytań.