• Co tu się dzieje? Autor: ~Vandi-SPC_Invest [77.79.212.*]
    Cześć,

zaczynam się przyglądać spółce jako potencjałowi inwestycyjnemu.
    Czy ktoś może mi powiedzieć z czego wynika tak duża przecena akcji? Przeglądałem ostatni raport i nie wygląda, że akcje są warte mniej niż 2 PLN, a dziś widzę zjazd o 15-20%, który nie jest żadnym ESPI uzasadniony.
    Zastanawiam się by wejść i kupić większy pakiet poniżej 5% i uśrednić go na 1,75 PLN, ale zanim dokonam inwestycji próbuję się zorientować skąd takie wahania kursu.

• Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Ja [82.145.220.*]
    Niecierpliwi sprzedają,zobacz jak małe pakiety idą niekiedy po jednej akcji,ja dokupuje licz się też z tym że możesz tak szybko nie sprzedać handel praktycznie zerowy ,potencjał jest moim zdaniem
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Ja [82.145.220.*]
    Jak byś chciał kupić poniżej 5% akcji ci braknie hahaha albo życia hihi
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~tofi [46.76.44.*]
    a co ma się dziać ???????? c/z wynosi obecnie 14 więc przy takim spadającym rynku na świecie można powiedzieć że są przewartościowane ,,, już kiedyś pisałem że powinny być notowane w okolicach 1,5 zł , poza tym bardzo mała płynność i jak ktoś będzie chciał trochę sprzedać to kurs może do 1,2 spaść
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Dokładny [31.183.169.*]
    Bredzisz kolego, C/Z za 2Q22 wynosi 7.91
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Dokładny [31.183.169.*]
    Faktycznie małe te "pakiety": 1-2 akcje sprzedawane z i do 2 portfeli należących do tego samego pajaca. Komuś się wydaje, że manipuluje ceną. Żałosne.
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Piter [213.134.178.*]
    Jak wystawisz zlecenie na 40K to mogę Ci sprzedać po 3.60 zł. Oferta ważna do końca października :-)
    zapomnij by udało Ci się coś więcej kupić poniżej 2 zł. Dziś chyba ktoś potrzebuje na wyprawkę do szkoły i sprzedaje - obrót 25 000 PLN jest rzadkością na tym papierze... no chyba że spekuła teraz tu przyszłą.
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Ja [141.0.12.*]
    Dokładnie taki obrót jest raz na rok,jak spadnie na złotówkę to można liczyć na jakiś handel,spółka zapomniana
[x]
MADKOM 0,00% 2,62 2025-10-10 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.