Banan i reszta już tydzień temu widzieli 90. groszy więc chciałbym kupić z 50 k akcji lub więcej a tutaj nic z tego
Miała być bankructwo, wyprzedaż i nic z tego
Banan i inne trole spadkowe kiedy będą te grosze za akcję?
Co nie. Tak straszyli, tak straszyli a tu taka petarda. A to ty nie chcesz najpierw sprzedać tych dziesiątek tysięcy akcji które kupiłeś po 2,5? Zanim będziesz kupował te po 90 groszy?
tu będzie ominał - 75 mln akcji oczekujących nie opłaconych, a podarowanych - ciekawe jak wyliczono cene na 10,18 zl. - 90 gr. to wiele za dużo - firma jeszcze bada swój produkt - przy sprzedaż nie daje gwarancji czasowej.
Hahahaha
Hakowy na razie mam wszystkie akcje za darmo bo z zysku kupione
Możesz mi powiedzieć jak mogłem umoczyć?
Hakowy powiedz co się stanie gdy nie będzie zawieszeniu obrotu akcji spółki?
Czy myślisz poważnie ,że teraz nie twa walka między udziałowcami lub Akcjonariuszami o to, żeby ktoś zebrał jak najwięcej i jak najtaniej akcje
Gdyby chodziło o sprzedaż akcji to wlasciel akcji zrobiłby wszystko,żeby akcje sprzedać jak najdroższej a nie jak najtaniej ,bo wiary, że po takim wniosku cena zleci.
Więc ja spokojnie sobie poczekam dokupują na dołkach a z chęcią dokupilbym po te 90 groszy
Jak ktoś ma chcecie sprzedać po tej cenie to biorę dużo ma umowę notarialną
Na Columbusie po 70 zl jak byl i spadal to pisales ze za 35 zl chetnie kupisz ale do tyle nie zejdzie. A zeszlo do 4, taki specjalista.
Jak nie bedzie zawieszenia to bedzie krotkofalowa podbitka pod wywalenie akcji. Tutaj najlepsze juz bylo czyli marzenia. Teraz wyceniamy rzeczywistosc i widac ze ta codziennie jest wyceniana nizej. Ostatni gasi swiatlo
Żałosny jesteś Andrzej, tyle Ci powiem :-) Powiedz lepiej gdzie ta dycha i gdzie to 13 zeta, które mi obiecałeś na początku roku? :-) nie wiem skąd Ci się 90 groszy wzięło i kto o tym pisał, ale zdecydowanie bliżej do 90 groszy niż do 10 zeta. Nie mówiąc o 13.
Banan dla mnie waży, że jestem na dużym plusie a czy akcje będą po 10 czy po 2 zł dla mnie to nie jest ważne
N akcje żeby na nich zarabiać
Ostatnie wywaliłem po 695
Trole spadkowe piszcie więcej bo kurs nie chce spaść a wy biedni bez akcji że samymi stratami
Chętnie dokupię ze 100 tys akcji po te 90 groszy (jak będzie kiedykolwiek)