• Argumenty Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Ciekawe ile osób znajduje ciekawe argumenty ze spadnie

Bo wrzesień
    Bo śmieć
    Bo sypia
    Bo będą sypac
    Bo zrobią nowa emisje
    Bo wig spadnie
    Bo było źle bo były emisje za grosze i sypali w rynek to teraz będzie sypac jeszcze bardiej

Coraz nowe argumenty ja ich rozumiem też bym chciał kupić bo kto kupuje za 6 pewnie soadnie... Teraz widzicie jakie są mechanizmy i to ciekawe a ja uważam że teraz przyjdą lepsze czasy ale może się mylę
  • Re: Argumenty Autor: ~Ler [31.61.242.*]
    Indexy giełdowe zjeżdżają w okolice dołka z marca 2020r.
    Poziom indexu NewConnect z tamtego okresu to 190zł.
    Kurs LPS w tamtym okresie to 0,01PLN.
    NC od szczytu w lipcu 2020 i poziomu 625 jest cały czas w trendzie spadkowym obecnie to niewiele ponad 300 więc stracił już ponad 50% swojego kapitału.
    Pomyślcie sobie patrząc na ogólną sytuację gospodarczą na świecie, to że czeka nas prawdopodobnie kryzys energetyczny, ciepłowniczy i żywieniowy tej jesieni i zimy w najlepszym przypadku bo w gorszym scenariuszu konflikt zbrojny.
    Czy biorąc pod uwagę te argumenty naprawdę myślicie, że na bananową giełdę nagle zacznie wracać kapitał? Czy może logicznym jest to, że możemy mieć jeszcze większy dołek jak w marcu 2020r?
  • Re: Argumenty Autor: ~Ler [31.61.242.*]
    Możesz też wziąć pod uwagę filament i granulat bakteriostatyczny na który spółka szuka kupca już jakieś dwa lata. Wtedy faktycznie 5zł na horyzoncie hehehe.
  • Re: Argumenty Autor: ~Sit [155.94.218.*]
    czekają na załamanie rynków w USA co pociągnie GPW na spadki, wtedy będą wprowadzać lauren na główny rynek
  • Re: Argumenty Autor: ~mkr [185.212.107.*]
    W każdej bessie 10% walorów bedzie rosło, tak to wygląda statystycznie. LP do 1 gr nie spadnie bo to juz inna firma niż 2 lata temu. Już przy 6gr handel zamarł i cena jest nieadekwatna do własciwej wyceny firmy. Kapitałem tej firmy są ludzie i ich pomysły, pozatym nie ma tu sypania, kurs osuwa się pod własnym ciężarem. Akcje są wykupione i tylko oznaki bankructwa mogą wywołać wyprzedaż. Nawet zjazd WIG20 z 2200 na 1500 czy NC o 50% nie wywołał jakiejś paniki wśród obecnych akcjonariuszy.
  • Zgadza się Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Bardzo ładnie to ująłeś konkretnie i krótko. Ja jestem zwolennikiem teorii spiskowych i uważam że ci duzi gracze będą właśnie teraz po komunikatach zwiększać po cichu udziały.

Zwróć uwagę że musieli podać dokaldnie ile mają PRZED zdarzeniem czyli się odsłonić

Teraz będzie raczej tylko lepiej...

Ja tam sobie myślę że ci co sprzedawali powyżej 10 czyhają na akcje tych którzy kupili ale... Taniej... W dodatku masa forumowiczów czai się bo wie że spółka ma swoją wartość intelektualna potężna... Wystarczy spojrzec na życiorys prof S a także dr F plus wsparcie że strony Yoshi.... Generalnie mają wszelkie przesłanki żeby osiągnąć sukces.. To rzadkie połączenie wiedzy umiejętności doświadczenia z ludźmi którzy wiedzą jak sprzedać sukces .

I być może było tak że wydrukowali masę akcji puścili w rynek no ale coś nie do końca poszło zgodnie z planem bo cześć osób się zorientowala zaryzykowała i akumulowala na spadkach a teraz zonk.... Jak spowodować żeby oddali. Do tego zobacz ile drobnych się czai to widać po wpisach....

Świat nie jest idealny to było nie fair emisje po grosz i wysypywanie w rynek ale cóż.... No tak tu by można było posprawdzać..... Komu sprzedali i jaki był przepływ informacji..... Ale zobaczcie ze generalnie każda firma potrzebuje kasę na rozruch.... Ludzie nie są idealni... Gdyby prześledzić wszystkie transakcję to by się oczy otworzyły ale to tak jest i to jest problemem a nie to że GPW czy KNF pozwala na jakąś emisje czy nie ludziom się nie chce jeździć na wza czy NWZA wola komentować a nie działać a potem płaczą żalą się to smutne brak konsekwencji ja tam jeżdżę na wza staram sie
  • Re: Zgadza się Autor: ~Lauri [83.7.101.*]
    Chłopie, ogarnij te swoje teorie. Co to znaczy "jak spowodować żeby oddali?" Jak ktoś chce to kupuje. Skoro wg. Ciebie jest świetlana przyszłość to jakie znaczenie czy kupi się za 6, 7 czy 8gr? Żyjesz w swojej bańce. Życzę aby kurs był wysoko, bo sam jestem zapakowany, jak wiele osób, ale to co Ty wypisujesz to jakaś masakra
  • Lauri Autor: ~Endomondo [45.84.123.*]
    Lauri nie emocjonuj się to tylko teoria. Wiesz ja obserwuję kurs i mam jakieś przemyślenia. Jak kupowałem a kupiłem dużo w małych kawalkach mailem przemyślenia i one z tego wynikają

Jest możliwe że grupka osób dostała akcje za grosze upchneli za 10 do 12 i dużo mniej. Teraz mają kasę nie mają akcji to specjaliści mają doświadczenie dostęp do nazwijmy wiedzy i granie przeciwko nim jest trudne trzbea to sobie uświadomić jedyna nadzojeja w konsekwencji i stalowych nerwach

Jeśli będzie miało być dobrze to obaj zarobimy. Już nie będę opisywał swoich teorii pewnie nie mam racji

Zobaczymy czy Yoshi zwiększy udział
    Może w końcu ten granukat znajdzie nabywców

Na koniec do myślących poczytajcie artykuły profesora i zespołu.

Ja bez tego zespołu bym nie kupił ani jednej akcji a kupiłem sporo... I jak będzie kasa dokupię...

Lauri dobrze ze trzymasz obaj zarobimy prawdopodobnie ale trzeba czasu
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.