Zejście poniżej 100 zeta, dla indolentów korekta, było tylko po to, aby móc zwiększyć posiadanie bardzo cennych akcji. Bez takich ruchów "korekcyjnych", na które się nabiera uliczna gawiedź, nikt nie zbierze odpowiedniej liczby akcji, bez mocnego wywindowania kursu, a tak zasianie paniki i cyk, wystraszone leszcze oddają papier na zamówienie, a przecież do realizacji zysków z tej inwestycji jeszcze bardzo daleka droga, bo póki co jesteśmy na etapie kupowania plotek, ale jak że ciekawych i oddziaływujących na wyobraźnię, fakty będziemy sprzedawali na zdecydowanie innym, znaczni wyższym poziomie.
Owszem, Ty to wiesz i ja to wiem, ale sporo przypadkowych kółkowiczów z tego nie zdaje sobie sprawy. Choć z drugiej strony, dawcy kapitału również są potrzebni.
Eloo Eloo spokojnie bo już nawracacie więc za wczesnie na podnięte:) już nie wspominam że obrót na spadkach duży a na wzroście mizerny więc spokojnie to może byc pułapka:)
A możesz w merytoryczny sposób uzasadnić, dlaczego wg Ciebie wywiad "nie napawa optymizmem"? Co jest w nim takiego, co neguje pozytywne myślenie względem planowanych kooperacji spółki?
Spółkę ogólnie oceniam pozytywnie, oby im się udało, ale na razie sprzedałem akcje, zobaczymy czy słusznie ;) Czy jej się powiedzie trzeba będzie obserwować na bieżąco komunikaty, może być +/- 50% w każdą stronę.