Narazie to Ty możesz mnie prosić marny trolu. Ja już dwie dywidendy wyciagągnełem z gx1 a Ty nawet ich akcji nie posiadasz...He he śmiechłem. Popek jakie masz akcje..?
Uważajcie na tego nędzarza bo lat i nagania na takie perły jak to sam pisze :) i stęka wszędzie jakie kto ma akcje:) chciałbyś wiedzieć - dlatego jeździsz na tirach lub zbierasz szparagi :)
Ja tez przytulilem 2 diwidendy po 1 zl i jestem zadowolony, do tego mam srednia 35 zl i smiac mi sie chce, bo jakim trzeba byc niedowartosciowanym blaznem aby wysmiewac innych na forach, jak czujesz sie gorszy od innych ze takimi tekstami musisz sie dowartosciowac to moze warto isc do specjalisty na terapie? jakbys mial akcje GX1 to moze z tej dywidendy starczyloby ci na kilka sesji.
Psychiatrycznej - której powinieneś byc klientem :) szmata szoruje po dnie a Ynwestor zadowolony hehehe drugi żeglarz co zainwestował w truegames po 1.2 a teraz jest po 0.3 :) janusze giełdy :)
Żałosny jesteś Popek skoro szoruje po dnie to kupuj jest okazja na zarobek, przynajmniej wejdziesz w lepszym momencie niż większość z nas i nie bedziesz na stracie. Jak masz za co kupuj..
Scenariusze mogą być różne zwłaszcza w kontekście emisji. Gdybym bym zaangażowanym funduszem to pewnie chciałbym objąć emisje po niskiej wycenie zeby uśrednić w dol. A to to tu nietrudno.