• Cisza przed spadkami? Autor: ~Donathan [46.169.183.*]
    Ewidentnie na spółce jest faza ciszy przed spadkami.
    Nie ma komu kupić, a wielu chętnie ewakuowałoby się z balona.
    Wydaje się, że tylko o krok jesteśmy przed mocną zwałą.
    Wielu marzycieli, którzy chwilę temu krzyczeli o zakupach - dziwnie zniknęli.
    Jak tylko dwóch pierwszych zacznie wyprzedawać to reszta w panice pójdzie za nimi.
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~JC [46.204.108.*]
    Marzyciele znikneli, albo tak jak ja, dzisiaj dokupiłem kolejny pakiecik
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Nikt nie znikną tylko czekają na promocje sam też czekam a jak myślisz że cała GPW leci to ECO5TECH będzie rosło bo paru kółkowiczów chce szybko 30gr zarobić ,przyjdzie czas będzie rosło .
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~Www [37.109.33.*]
    O widać pojawiają się trolle chętne na zakupy tylko renta z mopsu wpłynie ale chcieliby za pół darmo i nie boją się balona z C/Z 7 he he
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~Realista [193.106.129.*]
    O jejku jakie to straszne co piszesz. Będą spadki to trudno, jakoś się przeżyje, ale to nie koniec świata hahahahhah.
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    No cóż nie wsiadł wcześniej na pokład i ma swój stres. Ma do tego prawo. Do psychiatry z nim !
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~www [37.248.253.*]
    ale spokój na walorze widać świadomy akcjonariat
    No i co z tą akcją spadania mam wrażenie ,że może ruszyć ale w drugą stronę
    Bez dobrego infa nie ruszy a giełda nie pomaga S&P500 zmierza w kierunku 3200p dołki z 2008r Eco5tech i tak się trzyma w miarę patrząc na całość GPW
    Przy tak bilansie i wynikach oraz nikłej kapitalizacji trudno jest oczekiwać czegoś więcej w dół skoczyć można ale czy się wejdzie jeszcze niżej jak karnet pustawy widać dyscyplinę w akcjonariacie
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: trzyd [5.60.236.*]
    I jak zwykle Pan antywskaźnik "www" wykrakał swoje spadki. Gratuluję
    jesteś w stanie coś konstruktywnego napisać poza leszczowymi wycieczkami osobistymi ?
    cała gpw poleciała w ostatnich dniach w20 stracił 300 chyba ze nie zauważyłeś
    Wszystko o spółce już wiemy.

Proponuje zamiast wypisywać głupoty w poniższym stylu - zacząć kupować akcje. To lepiej wpływa na wzrosty.
    Autor: ~Www [37.109.33.*] 2022-08-31 19:34
    No i co z tą akcją spadania mam wrażenie ,że może ruszyć ale w drugą stronę
    bardzo dobrze znosiło spadki na gpw w ostatnich dniach ale rozumiem ,ze łapiemy się za słówka piaskownica
    Piaskownica to jest krzyczeć na forum: kupujcie chłopaki kupujcie

Jak pisałem po wynikach kwartalnych, że spółka nas powiesiła na haku - to byłeś oburzony i wyzwiska leciały. Ja tu w najbliższym czasie nie widzę szans na wzrosty. Zobacz jak w odczycie PKB poleciała na twarz produkcja budowlano-montażowa. Pogłoski, że może w najbliższych miesiącach lub latach praktycznie nie być zleceń - brałbym bardzo poważnie.

Uspokoiła by mnie jedynie deklaracja ze strony spółki, że biorą udział w wielu przetargach i nie widzą zagrożenia na rynku spadkiem zleceń.
    Ty wolisz ludzi obrażać na forum za ich bardziej urealnione poglądy na rynek.
  • Re: Cisza przed spadkami? Autor: ~Www [37.248.253.*]
    Już mają sporo zamówień przy ich skali działalnościa większość ich to przetargi publiczne przy hamowaniu PKB zawsze to ten sektor generował zamówienia także bym się nie obawiał aż tak
    Jeszcze nie ma co panikować dwa razy w ostatnim czasie zbijali i podbijali kurs fakt że nie ma żadnych informacji oprócz Apki do niczego nie przydatnej .Ja czekam na informacje o MCA5TECH i tu mnie interesuje co się dzieje i czy gdzieś wdrażają a nie apki żeby coś wkleić na sztukę ,za dużo szło inf przed raportem a po raporcie cisza chyba że tak ma być zobaczymy
    ale tu nie ma wyceny 100 milionów i straty z samych środków mogli by wyciągać na lokatach pół bańki co roku nie robiąc nic czego nie są w stanie osiągnąc całe tabuny nc -wych wynalazków
    ale tu nie ma wyceny 100 milionów i straty z samych środków mogli by wyciągać na lokatach pół bańki co roku nie robiąc nic

To akurat jest prawda.
[x]
ECO5TECH -3,18% 1,68 2025-10-02 16:10:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.