Ewidentnie na spółce jest faza ciszy przed spadkami. Nie ma komu kupić, a wielu chętnie ewakuowałoby się z balona. Wydaje się, że tylko o krok jesteśmy przed mocną zwałą. Wielu marzycieli, którzy chwilę temu krzyczeli o zakupach - dziwnie zniknęli. Jak tylko dwóch pierwszych zacznie wyprzedawać to reszta w panice pójdzie za nimi.
Nikt nie znikną tylko czekają na promocje sam też czekam a jak myślisz że cała GPW leci to ECO5TECH będzie rosło bo paru kółkowiczów chce szybko 30gr zarobić ,przyjdzie czas będzie rosło .
Przy tak bilansie i wynikach oraz nikłej kapitalizacji trudno jest oczekiwać czegoś więcej w dół skoczyć można ale czy się wejdzie jeszcze niżej jak karnet pustawy widać dyscyplinę w akcjonariacie
Proponuje zamiast wypisywać głupoty w poniższym stylu - zacząć kupować akcje. To lepiej wpływa na wzrosty. Autor: ~Www [37.109.33.*] 2022-08-31 19:34 No i co z tą akcją spadania mam wrażenie ,że może ruszyć ale w drugą stronę
Piaskownica to jest krzyczeć na forum: kupujcie chłopaki kupujcie
Jak pisałem po wynikach kwartalnych, że spółka nas powiesiła na haku - to byłeś oburzony i wyzwiska leciały. Ja tu w najbliższym czasie nie widzę szans na wzrosty. Zobacz jak w odczycie PKB poleciała na twarz produkcja budowlano-montażowa. Pogłoski, że może w najbliższych miesiącach lub latach praktycznie nie być zleceń - brałbym bardzo poważnie.
Uspokoiła by mnie jedynie deklaracja ze strony spółki, że biorą udział w wielu przetargach i nie widzą zagrożenia na rynku spadkiem zleceń. Ty wolisz ludzi obrażać na forum za ich bardziej urealnione poglądy na rynek.
Już mają sporo zamówień przy ich skali działalnościa większość ich to przetargi publiczne przy hamowaniu PKB zawsze to ten sektor generował zamówienia także bym się nie obawiał aż tak
Jeszcze nie ma co panikować dwa razy w ostatnim czasie zbijali i podbijali kurs fakt że nie ma żadnych informacji oprócz Apki do niczego nie przydatnej .Ja czekam na informacje o MCA5TECH i tu mnie interesuje co się dzieje i czy gdzieś wdrażają a nie apki żeby coś wkleić na sztukę ,za dużo szło inf przed raportem a po raporcie cisza chyba że tak ma być zobaczymy
ale tu nie ma wyceny 100 milionów i straty z samych środków mogli by wyciągać na lokatach pół bańki co roku nie robiąc nic czego nie są w stanie osiągnąc całe tabuny nc -wych wynalazków