Notabene LG to prawdopodobnie największy na świecie producent matryc OLED, więc tutaj nie ma co śnić o jakichś małych nagryzionych zębem czasu firmach, bo produkt Noctilucy jest godzi tylko tych największych :))
obejrzałem wywiad co kolega Inwestor zapodał i teraz wcale nadgryzione jabłuszko juz nie brzmi tak niemożliwie a wręcz przeciwnie więc może kolega Eloo coś jednak wie a nie że bredzi:)
Apple jest niewątpliwie innowacyjną firm, to prawda, ale co oni by mogli z rym robić, może drukować ekrany do smartfonów albo tabletów na różnych powierzchniach bądź bezpośrednio na skórze albo jeszcze czymś innym... :))
Kolega Elooo nigdy nie bredzi ' nie reprezentuje piaskownicy z 500 plus tylko porządny wkład i jestem z tej starej normalnej części akcjonariatu także nie bój nic ,,, tutaj będzie naprawdę bombowo ,,, zainwestowałbym więcej ale są rzeczy ważne i ważniejsze ,,,, planuje pierwsze częściowe wyjście w okolicach października albo wcześniej na poziomie 300 # serdecznie pozdrawiam , rajd dopiero przed Nami #@
zauważyłem to właśnie teraz kolego Eloo i zwracam honor. Te poziomy które wymieniłeś są fajne i jakby już w tych miesiącach były to naprawdę byłbym pod wrażeniem:)
Jeszcze delikatnie pobuja ... Leszczyna już prawie odpadła , grubasy powoli wchodzą większymi pakietami , także nawet bez info mogę zaryzykować i obstawić na następny piątek kurs na poziomie powyżej 150 za sztukę bez mrugnięcia ... Nie mówiąc co będzie się działo jak wiedzie info .... Wszystko widać , a akcjonariatu od początku mądry i tanio skóry nie sprzedaje bo wie że w najbliższym czasie od czasu do czasu każdy będzie mógł zarobiony hajs podbierać bez całościowych wychodzen , gdyż tutaj naprawdę są możliwości na 4 cyfrowa ~zabawe~ , może pobujać od 90 do 110 ale nie sądzę... Bardziej szedł bym w stronę tak jak pisałem wyżej że na przełomie sierpnia września powinniśmy być powyżej 150 lekko za sztukę , a proszek jest poprostu wagowo droższy od złota i to jest niesamowite ... No grubo grubo i bardzo obiecująco , tutaj nie ma żadnej svjrmy i za chwilę wszystkie biomedy, bumechy, sunexy i inne będą chciały mieć w portfelu tego grała bo powoli się kolejka ustawia na zakupy co widać gołym okiem ... No będzie fajnie i tyle w temacie , dobranoc .
A akcji w obrocie jak na lekarstwo, więc nietrudno sobie wyobrazić, co będzie się działo, gdy popyt kilkukrotnie przewyższy podaż. No i ten nieustanny lament wyleszczonych o tanie akcje, wszak tanio to już było, a obliczu faktów o zainteresowaniu produktem spółki przez poważne koncerny, dla których opracowany produkt zrewolucjonizuje rynek matryc OLED, tylko nakręci koniunkturę, a więc będzie tylko drożej.