Dzieciaku, o jakiej spółdzielni Ty mówisz ?. Tego syfa nikt poważny nie tknie. Dzisiejsze obroty, to wyjątek, bo pewnie ktoś stracił cierpliwość i wywalił to badziewie zarządzane przez ludzi, którzy znają się chyba na klejeniu butów. Spółdzielnia to może siedzieć na spółkach gdzie jest obrót a nie tu, gdzie zazwyczaj jest kilka tys PLN.
Dnia 2022-08-26 o godz. 20:51 ~bhi napisał(a): > Dzieciaku, o jakiej spółdzielni Ty mówisz ?. Tego syfa nikt poważny nie tknie. Dzisiejsze obroty, to wyjątek, bo pewnie ktoś stracił cierpliwość i wywalił to badziewie zarządzane przez ludzi, którzy znają się chyba na klejeniu butów. Spółdzielnia to może siedzieć na spółkach gdzie jest obrót a nie tu, gdzie zazwyczaj jest kilka tys PLN.
Proszę Cię, nie obrażaj mnie. A może to właśnie Ty masz coś wspólnego z buchajem lub resztą, bo bronisz ich jak lew. Jeśli tak, to mam prośbę, przekaż komu trzeba żeby zrobił szybką podbitkę na 3 zł, bo z chęcią bym uciekł z tego syfa.
Dnia 2022-08-26 o godz. 21:38 ~bhi napisał(a): > Proszę Cię, nie obrażaj mnie. A może to właśnie Ty masz coś wspólnego z buchajem lub resztą, bo bronisz ich jak lew. Jeśli tak, to mam prośbę, przekaż komu trzeba żeby zrobił szybką podbitkę na 3 zł, bo z chęcią bym uciekł z tego syfa.
Nikogo nie bronię. Ale ty dużo wiesz. Może masz jakieś informacje, którymi byś się podzielił?
Dnia 2022-08-26 o godz. 23:41 ~hmm napisał(a): > Taaa dużo wie :) Twoj wniosek po jego wpisie zawierającym to co wiedzą juz chyba wszyscy nawet ci mniej rozgarnieci z wyjatkiem ciebie. Ty to jednak jesteś naprawdę odklejony.
Oczywiście, że dużo wie. Musi wiedzieć, że już nie będzie żadnych umów i kontraktów, że już nie będzie łóżek covidowych, kombinezonów itp. A przecież WHO dało do zrozumienia, że będą nas nękać pandemiami do 2030 roku. No więc o co tu chodzi?
Znowu nie wytrzymujesz konfrontacji z faktami i latasz na skargę do admina, który już chyba po prostu usuwa posty na odczepnego, nawet jak nie ma w nich nic nieodpowiedniego czy niekulturalnego, bo sam ma Cię już trochę dość. Napisałem tylko ze bhi napisał oczywistą oczywistość, o której wie juz chyba każdy nawet mało rozgarniety, a cmpunk kwituje to stwierdzdniem że bhi "duzo wie" to musi mieć powiazania z zarządem. Przecież to jest po prostu komedia.
Dnia 2022-08-27 o godz. 11:10 ~hmm napisał(a): > Znowu nie wytrzymujesz konfrontacji z faktami i latasz na skargę do admina, który już chyba po prostu usuwa posty na odczepnego, nawet jak nie ma w nich nic nieodpowiedniego czy niekulturalnego, bo sam ma Cię już trochę dość. Napisałem tylko ze bhi napisał oczywistą oczywistość, o której wie juz chyba każdy nawet mało rozgarniety, a cmpunk kwituje to stwierdzdniem że bhi "duzo wie" to musi mieć powiazania z zarządem. Przecież to jest po prostu komedia.
Oj tak tak. Nie mam co od rana robić, tylko latać do moda :-D. Lepiej wyjdź na dwór i złap trochę naturalnej witaminy D3 :-).
Dnia 2022-08-27 o godz. 11:10 ~hmm napisał(a): > Znowu nie wytrzymujesz konfrontacji z faktami i latasz na skargę do admina, który już chyba po prostu usuwa posty na odczepnego, nawet jak nie ma w nich nic nieodpowiedniego czy niekulturalnego, bo sam ma Cię już trochę dość. Napisałem tylko ze bhi napisał oczywistą oczywistość, o której wie juz chyba każdy nawet mało rozgarniety, a cmpunk kwituje to stwierdzdniem że bhi "duzo wie" to musi mieć powiazania z zarządem. Przecież to jest po prostu komedia.
Jak widzę , tak jak po każdym większym bum w dół * na forum snw pojawiają się dyskusje j.w. "GDZIE jest DNO?" DNO Nr # 356 od 5,80 i za każdym razem ma to być już te OSTATNIE dno , bardzo dobrze UDEPTANE !!!! HAHAHHHHAaaaaaaa
A na 'naszego' wcpunk i jego "błyskotliwe" wpisy mało kto już zwraca uwagę , a on sam ma w zwyczaju "wciskanie dziecka w brzuch" komuś , kto myśli inaczej niz on .
Podejrzewa tego " bhi " o jakieś kontakty z adamem b. , a to on sam jest głównym kandydatem na przedstawiciela spółki tj, tzw. holdu snw na forum Bankiera i jeszcze chce go 'ciągnąć za język', bo jakby coś wiedział to na pewno by mu (wszystkim na forum) powiedział ,.... przedszkole w czystym wydaniu
___________________--- * a USA piękne spadki , coś mi się wydaje , że to dopiero początek "dyskusji" na forum Bankiera o SZUKANIU nowego DNA Nr # 357 , 358, 359 ,..............
Dnia 2022-08-29 o godz. 08:28 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-27 o godz. 11:10 ~hmm napisał(a): > > Znowu nie wytrzymujesz konfrontacji z faktami i latasz na skargę do admina, który już chyba po prostu usuwa posty na odczepnego, nawet jak nie ma w nich nic nieodpowiedniego czy niekulturalnego, bo sam ma Cię już trochę dość. Napisałem tylko ze bhi napisał oczywistą oczywistość, o której wie juz chyba każdy nawet mało rozgarniety, a cmpunk kwituje to stwierdzdniem że bhi "duzo wie" to musi mieć powiazania z zarządem. Przecież to jest po prostu komedia. > > Jak widzę , tak jak po każdym większym bum w dół * na forum snw pojawiają się dyskusje j.w. "GDZIE jest DNO?" > DNO Nr # 356 od 5,80 i za każdym razem ma to być już te OSTATNIE dno , bardzo dobrze UDEPTANE !!!! HAHAHHHHAaaaaaaa > > A na 'naszego' wcpunk i jego "błyskotliwe" wpisy mało kto już zwraca uwagę , a on sam ma w zwyczaju "wciskanie dziecka w brzuch" komuś , kto myśli inaczej niz on . > > Podejrzewa tego " bhi " o jakieś kontakty z adamem b. , a to on sam jest głównym kandydatem na przedstawiciela spółki tj, tzw. holdu snw na forum Bankiera i jeszcze chce go 'ciągnąć za język', bo jakby coś wiedział to na pewno by mu (wszystkim na forum) powiedział ,.... przedszkole w czystym wydaniu > > ___________________--- > * a USA piękne spadki , coś mi się wydaje , że to dopiero początek "dyskusji" na forum Bankiera o SZUKANIU nowego DNA Nr # 357 , 358, 359 ,..............
Widzę, że filozof grecki od rana na posterunku :-).