Zastanawiające jest czemu Ciszewski najpierw wpakował kasę w spółkę, a teraz robi realnie wszystko,by ją udupić...
Rozkminiał ktoś to tutaj? Najpierw wielkie buummm. berg wchodzi w którym udział ma Ciszewski, potem juz bezpośrednio kasę wpakował dodatkowo, wielkie plany, co to miało nie byc.... a od pół roku realnie cisza , jak makiem zasiał....
Zero wywiadu, zero komunikatów prasowych, same jakie lipne /bezsensowne komunikaty typu,że nie mogą odtworzyc środowiska informatycznejgo. Juz dawno w ciagu 6 mcy postawiliby nowy system.
Dodatkowo Ciszewski nie zrobił absolutnie nic by odczarowac CZARNY PR ktory ciagnie sie juz rok po tym, jak nie oddaj ludziom kasy za opłącone zamówienia...AZ LUDZIE ZACZEŁI TO ZGŁASZAC JAKO KRADZIEZ I MAJA UOKIK...
POMYŚLCIE LOGICZNIE, CO TEN cISZEWSKI MOZE MIEC NA CELU?
Nie wiem jaka kasę wpakował może udziały poszły za grosze, przejęli prawa do marki i znaku Merlin a to jest fizyczna wartość , sklep będzie funkcjonował bez żadnych zobowiązań bo prawa do marki ma ktos inny niż Merlingroup... Spółkę poczekają aż zdejmą i nikt nie będzie już się doszukiwał co przez lata było nie tak i dlaczego nie podali raportu. Czarny scenariusz no ale na to mi wygląda. Sam mam dużo akcji i będzie to duże rozczarowanie jeżeli nie podadzą tego raportu. Póki jest cień szansy to czekam , co innego zostało. Słabe jest to że przejęli spółkę nie mając świadomości że są problemy z odzyskaniem danych? Z informacji na FB można wywnioskować że otrzymali informację od spółki że zwroty zostaną uregulowane do końca roku. Może faktycznie potrzebują czasu i chcą to zrobić z głową ale co w tym by przeszkadzało podanie raportu ? Zapraszam do dyskusji
Dokładnie trzeba zdjąć spółkę przejąć 100k folowersow i jazda ahahahahhaha najważniejsze że moje akcje ktoś może sobie kupić chleb a Ty co masz? Ahahahaha nic nie masz oj biedaku
Taa będziesz się śmiał jak nie będziesz miał komu sprzedać. Przyznaj się że jesteś ubrany jak my , byłeś pewien ostatnio że już niedługo się przekonamy i co ? Raport przesunięty po raz 3