Wolałbym żeby znalazł moje pieniądze i mi oddał. Zyski są według wyników A kasy jak nie miałem tak nie mam. Moja cierpliwość i pozostałych pracowników właśnie się zakończyła. A kolejne pismo wróciło- gdzie jest siedziba spółki sie pytam? Kraków? Gdańsk? Warszawa? Jaki jest cel w ukrywaniu prawdziwego adresu? Czy spolka nadal istanieje?
Skarbówka czy knf będzie najbardziej skuteczny w tym temacie? Ktos cos wie? Sprawa pilna!!!!! Jakies podpowiedzi ? Do końca tyg dalem sobie czas w innym wypadku zawiadamiamy organy.
Dnia 2022-10-05 o godz. 16:09 ~Kapustaglowapusta napisał(a): > Wolałbym żeby znalazł moje pieniądze i mi oddał. Zyski są według wyników A kasy jak nie miałem tak nie mam. Moja cierpliwość i pozostałych pracowników właśnie się zakończyła. A kolejne pismo wróciło- gdzie jest siedziba spółki sie pytam? Kraków? Gdańsk? Warszawa? Jaki jest cel w ukrywaniu prawdziwego adresu? Czy spolka nadal istanieje? > > Skarbówka czy knf będzie najbardziej skuteczny w tym temacie? Ktos cos wie? Sprawa pilna!!!!! Jakies podpowiedzi ? Do końca tyg dalem sobie czas w innym wypadku zawiadamiamy organy.
Mógłbyś coś więcej napisać ? Z tego co wiem przenieśli siedzibę do Gdańska.
Potwierdzam adresat wyprowadzil się tez dostałem zwrot pisma z takim dopiskiem. Trzykrotnie !!!!!!!
Nie musicie robić żadnych ruchów ja już wysłałem co trzeba.
Czekamy
Ktoś z Gdańska albo krakowa tu jest i mógł by sprawdzić czy biuro jest na miejscu żebym nie jechał pół polski bez sensu ?
Dnia 2022-10-05 o godz. 21:13 ~Kaenefhello napisał(a): > Potwierdzam adresat wyprowadzil się tez dostałem zwrot pisma z takim dopiskiem. Trzykrotnie !!!!!!! > > Nie musicie robić żadnych ruchów ja już wysłałem co trzeba. > > Czekamy > > Ktoś z Gdańska albo krakowa tu jest i mógł by sprawdzić czy biuro jest na miejscu żebym nie jechał pół polski bez sensu ?
Ale za jaki okres pracy wam nie zapłącili i nad pracę nad jaką grą i przede wszystkim dlaczego, był powód czy nie maja kasy ?
Powód jest taki że nie mają pieniędzy na bieżące i zaległe wynagrodzenia. A co gorsza jak się zwracasz w sprawie swojego długu to odbijasz sie od ściany bo kontaktu brak, telefony i mejle milczą a biura nie ma. Knf lubi takie njusy piszcie bo można nawet anonimowo zgłaszać wiec bez obaw
Nie mają kasy. Już nie pracuje ale kasy nadal nie mam. Wezwanie jedno dotarło ale co z tego. Teraz listy nie docierają a ja nawet jak nie odzyskam kasy to oni tez przynajmniej sie będą musieli nagimnastykować. Innych tez zachęcam im nas więcej tym większa szansa na jakiś ruch ze strony urzędników. Powiem więcej bo głowni akcjo i zarząd pomieszany ze spółka all in, była kiedyś tam i chyba nadal jest grupa na disco czy na czymś, ludzi którym zaszli za skore, chyba bardziej się prywatnie ktoś odgrywał, nie wnikałem, ale byli i tacy co mieli zadłużenie w pensji. Od nich pomysł na zgłoszenie do us i knf