• Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Maniek [89.64.42.*]
    https://phantomskin.eu/?v=9b7d173b068d
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~TOAaot [46.204.44.*]
    I ???
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Maniek [89.64.42.*]
    Nic poprostu informacja że Polymertech ma kolejny produkt z którego będzie miał pieniądze:)
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Trudno ocenić skalę produkcji i sprzedaży ale być może Jes to kilkadziesiąt sztuk miesięcznie w sumie miesięczna sprzedaż za 30 do 50 tys pewnie ten rząd wielkości ale to się dowiemy za jakiś czas

Dobrze ze spółka coś robi i być może nawet jakkes zyski chociaż czekamy na informacje o granulacie bakteriostatycznym.

Wiem że część osób i tak oleje to co pisze i ma do tego prawo bo czeka na okazję do zakupie a ja rozważam pozytywne scenariusze które nie są zgodne z ich oczekiwanimi na tanie zakupy

Myślę że tanio już było teraz nie ma dużego wolumenu na spadkacj raczej próby ich wywołania ale do tego trzeba mieć akcjeib komunikaty

Ja czekam nie tylko na informacje o fa tomach skórach ale przede wszystkim na granukat i na nowe pomysły nowe związki chemiczne i ich możliwe zastosowania

Analizując potencjał zespolu nie jest to wykluczone ale co będzie przyszłość pokaże

Szkoda ze nie ma dostępu do danych finanskwych takie gdybanie to jak wróżenie z fusów ale zobaczcie sami czy naprawdę ktoś realnie myśli że spadnie do w groszy lub 3 lub nawet 4?

Ile by trzeba mieć milionów akcji żeby taki manewr zrobić... W obrocie jest jakieś 30 do 40 mln akcji to by oznaczało że 1.5 mln złotych to są jakieś żarty
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Zbychu [89.64.85.*]
    Co za tragedia z tej strony. Co to w ogóle jest? Można takie coś wypuszczać na świat? Przecież to wygląda tragicznie. Kto za takie coś płaci.. niech najpierw rozeznają sie na rynku jak się robi strony internetowe albo sklepy. Tłumaczenie raz polskie raz angielskie, stopka strony widać że jakieś byle jaki sklep. Masakra. Wizualnie i pr'owo tragedia. Takiego g nie powinno się wypuszczać na świat
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Ja skórę fantomowa miałem w rekach to jest produkt wysokiej jakości fachowcy to ocenili jest to światowa półka. A te trenażery tak wyglądają ważne są. Inne cechy realistyczny wygląd dotyk opory zachowanie tkanek koszty i odczucia szkolących i szkolonych. Oni to zrobili innowacyjnie właśnie wykorzystując nowoczesne opatentowane materiały i to jest ta przewaga konkurencyjna

Nie byłbym zdziwiony gdyby któraś z firm z. Konkurencji zachodniej nie mówię o cbinsmoej tylko poważni prlducenci z USA czy Europy kupili od nich patent

Myślę że wtedy z dnia.na dzień byśmy się znaleźli na pułapie x 5 bo mało kto by miał wątpliwości

A myślę że taka opcja jest możliwa

Wy ogladacie zdjęcia ja w realu. Zerknijcke na konkurencję to tak wygląda po intensywnych treningach sprzęt do wymiany on ma spełnić swoje zadanie dla danej grupy potem się bierze nowy tak to funkcjonuje
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~AP [188.33.233.*]
    Masz rację spółka czyni ciekawe projekty .na dzień dzisiejszy strata 2 bądź 3 groszy nie ma się nic co do zysku w perspektywie zapewne kilku tygodni..... będzie bujać bo jest tanio trzeba zabrać od wystraszonych czekamy
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Analizator [80.50.148.*]
    Buahahha...
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~AP [188.33.233.*]
    Nie wiem co w tym śmiesznego przedszkolaku
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.234.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Produkt Polymertech gotowy Autor: ~Endomondo [45.84.123.*]
    Ludzie nie rozumieją ze na mało której spółce są takie możliwości spekulacji.. Innowacyjność patenty nowe pomysły Tutaj nawet komunikat o rozpoczęciu rozmów może z dnia na dzień zwiększyć wycenę x 3

Trzeba tylko przejąć akcje od drobnych ciułaczy stąd taki skowyt na forum. Ja na przykład jestem w stanie sprzedać spwje akcje w 2 lub 4 sesje ale kurs soadnie do 4 lub 5 groszy. Zs to nie będę w stanie takiej ilości odkupić stąd rozsądna decyzja żeby czekać każdy kto ma mało może próbować spekulacji ja wolę poczekać
  • Spadek na 3 grosze Autor: ~Trol [89.64.85.*]
    Przewiduje mega spoadki zobaczymy
  • Re: Spadek na 3 grosze Autor: ~Endomondo [45.84.123.*]
    Myślę że chętnych będzie dużo. W obrocie jest ok 30 mln akcji to mówimy o kwocie rzędu miliona za taki pakiet po 3 grosze.

Ktoś musi mieć pewność że odkupi taniej a nie sądzę żeby tak było

Ja już kasę zbieram zobaczymy może mimo dobrych wyników podejmą próbę zrzutu pewnie wielu poczeka odkupi bo każdy kto tu siedzi wie że przy optymistycznych założeniach to kwestia kilku sesji i dużych wzrostów

Nie ma opcji żeby spadki mnie zmusiły do sprzedaży za grosze chętnie za to dokupię parę mln więcej i tyle
  • Re: Spadek na 3 grosze Autor: ~Lauri [83.7.101.*]
    Bajkopisarzu, tylko progu 5% przypadkiem nie przekrocz :)
  • Re: Spadek na 3 grosze Autor: ~Endomondo [45.84.123.*]
    Jeszcze mi trochę brakuje nie martw się Lauri ale jak będzie kasa i dobra cena to dokupię. Do progów mi jeszcze brakuje... Nawet obecnie aż tyle kasy nie było... Ale jak spadnie to pewnie...

Bajka o Laurenie a właściwie Polimertech jest piękna. Nawet mogę Ci ją opowiedziec.

Jak w każdej bajce może być szczypta prawdy... A więc tak... DAWNO dawno temu był sobie pewien mądry młody profesor który dobrał sobie mądrych kolegów i koleżanki. Profesor od dawna pracował na pewnej uczelni i zastanawiał się jak można poprawić ten świat. Jego głową wypełniona była świetnymi pomysłami te skomplikowane wzory i struktury chemiczne zamieniał na substancje prawdziwe istniejące i badał ich właściwości fizykochemiczne. Odkrył ciekawe właściwości związków nawet uzyskał patenty... I zaczal współpracę z równie ambitnymi menadżerami którzy mu wyjaśnili ze ten sukces naukowy można przekuć na sukces biznesowy. Cały zespol równo podzielił się udziałami chociaż większość dostali biznesmeni ale naukowcy też byli z tego zadowoleni. Jedno mieli know how drudzy kasę ale wiedzieli ze wszyscy zarobią... Pewnego dnia biznesmeni wpadli na pomysł żeby wejść na giełdę i udało im się trochę tak tylnymi drzwiami ale zgodnie z prawem.

Wzięli spółkę która od jakiegoś czasu już jest na giełdzie nawet maila sukcesy chociaż pewnie obsiadła ją grupa osób które kręciły kursem góra i dół. Ale ta nowa ekipa powiedziała dość teraz my bierzemy większość i ustanowimy nowe porządki. I tak się stało. Trochę to trwało w czasie ale w końcu wszystkie akcje zostały zarejestrowane. Dziwnym trafem w tym momencie pojawiły się ciekawe konuniakaty o nowych produktach pomysłach jakąś aktywność wzmożoną. Coś się w tej spółce zaczęło dziać. I nagle wielu obserwatorów na bajkowym forum otworzyło oczy zaczęli się zastanawiać czemu byli tacy nieufni czemu pisali o 3 groszach przecież 6 groszy to była promocja... Czas płynął spółka się rozwijała kurs szybko piął się do góry.... Przy 30 groszach nawet niedowiarki wyciągnęły swoje talary i zaczęły kupować licząc na zysk i oni też zyskali. Ale najwięcej zysakli ci którzy trzymali te akcje nie bacząc na liczne wpisy że spadnie i spadnie. Doczekali kolejnego etapu bajki

To jest bajka o mądrym profesorze ktory chce osiągnąć sukces a przy okazji nie żyć tylko z pensji profesora

Lauri nie martw się też zarobisz wiem że masz już dość czekania ale tu się da dużo zarobić... Nikt nie sprzeda milionów po 3 grosze oczywiście zakaldajac że spółka nie bankrutuje ale nie ma powodu chyba

Badzmy dobrej myśli ja niepotrzebnie zabieram głos ale śmieszy mnie jak chcą wyciągnąć od was akcje ja codziennie obserwuję obroty i widzę co się dzieje... No cóż tak narpawde nie ma chętnych do sprzedaży dużych ilości takich jak ja może jest parę osób... Sprzedając za 3 grosze trzeba się zastanowić czy to jest dobra wycena żeby nie pomylić kupna że sprzedażą bo to podstawowy błąd

Ja nie mam dostępu do informacji niejawnych trudno mi oszacować czy soadnie czy wzrośnie

Na forum nie można ufać nikt prawdy nie powie

Przecież ja nie mam milionów bo skąd bym je miał...
    Powodzenia
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.