• Apel Autor: ~Odys [89.64.40.*]
    Jeśli chcecie pisać nie o złocie czy srebrze, nie ocenie Mennicy Skarbowej, wynikach, zyskach, perspektywach, tylko się tu obrażać, wyzywać, jakieś dyskusje polityczne prowadzić, to idźcie sobie stąd na jakiś Wykop czy Twitter.
    Słabe ręce niech sprzedadzą akcje i sobie odpuszczą.
    Urażeni pracownicy niech się ogarną i realizują w nowej pracy u być może lepszego pracodawcy.
    Niech no tu będzie merytoryczne forum, czy to jest w ogóle osiągalne?
    A czy się można nie opluwać i bluzgać na siebie, nawet jeśli się ze sobą nie zgadza?
    Taki mam apel.
  • Re: Apel Autor: ~Assff [188.146.204.*]
    To forum jest martwe od kilku miesięcy. Nikogo tutaj nie ma. Jesli znany i Newman przestaną pisać to można je również dobrze zamknąć. :)
  • Re: Apel Autor: ~Sławek [83.28.240.*]
    Brawo. W punkt.
    Od wielu lat jestem na tej spółce, i jako akcjonariusz MNS i inwestor w złoto (kupuję najczęściej w MNS). Obserwuję tę spółkę i to forum i co mogę powiedzieć?
    Oprócz standardowych pajacy i trolli bankierowych, jacy zawsze i na każdej spółce są obecni, MNS i my udzielający się na tym forum a nawet prezes osobiście (jaki by nie był) mamy tego pecha, że udziela się tu wyjątkowa gnida albo może i 2-3 jeszcze tacy klasyczni hejterzy (jak z tego filmu), ludzie nienawistni i bez żadnych zasad, z jakimiś totalnymi kompleksami i traumami, najprawdopodobniej byli pracownicy (lub pracownik). I te osobniki zatruli to forum. Ja od dawna się tu już nie odzywam, spółka jest spoko, zarząd ok., branża przyszłościowa ale to forum jest zatrute przez trolli, hejterów i małych, żałosnych ludzi, byłych pracowników lubi z konkurencji jak się domyślam.
    I tyle w temacie.
    Dzięki za tego posta :-)
  • Re: Apel Autor: ~Senior [46.170.133.*]
    Ale sam przyznasz że tusk to kawał szmaciarza
  • Re: Apel Autor: ~Edson [31.61.247.*]
    Nie popłacz się Sławciu.
    Prezes nie "ma pecha", że o nim piszą źle na forum, tylko sobie na to zasłużył swoją postawą. "Bez zasad" pasuje tylko i wyłącznie do niego i jego do niedawna psiapsiółki z zarządu, którą w ramach swoich "zasad" pogonił z firmy w żenującym stylu. Pozostaje mu opłacać agencję marketingową piszącą pozytywne opinie w sieci, z których wszyscy mają ubaw.
[x]
MENNICASK -0,51% 78,60 2025-11-13 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.