Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  81,10 zł , zmiana od tamtej pory: -27,00%
Brawo. W punkt.
Od wielu lat jestem na tej spółce, i jako akcjonariusz MNS i inwestor w złoto (kupuję najczęściej w MNS). Obserwuję tę spółkę i to forum i co mogę powiedzieć?
Oprócz standardowych pajacy i trolli bankierowych, jacy zawsze i na każdej spółce są obecni, MNS i my udzielający się na tym forum a nawet prezes osobiście (jaki by nie był) mamy tego pecha, że udziela się tu wyjątkowa gnida albo może i 2-3 jeszcze tacy klasyczni hejterzy (jak z tego filmu), ludzie nienawistni i bez żadnych zasad, z jakimiś totalnymi kompleksami i traumami, najprawdopodobniej byli pracownicy (lub pracownik). I te osobniki zatruli to forum. Ja od dawna się tu już nie odzywam, spółka jest spoko, zarząd ok., branża przyszłościowa ale to forum jest zatrute przez trolli, hejterów i małych, żałosnych ludzi, byłych pracowników lubi z konkurencji jak się domyślam.
I tyle w temacie.
Dzięki za tego posta :-)
  • Apel Autor: ~Odys
  • Re: Apel Autor: ~Assff
  • Re: Apel Autor: ~Sławek
  • Re: Apel Autor: ~Senior
  • Re: Apel Autor: ~Edson

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.