To konsekwencja kretactw i machloj ja akurat dziwię się że ktoś wziął 120k niż że wywalił.. a czy kupujący czy sprzedający zrobił dobry dil to czas pokaże.. na razie finv to spółka widmo miejmy nadzieję że nadejdą lepsze czasy
Na bank to nie był przypadek.. myślę że to przedsmak infa o strategii a może bardziej o braku strategii o ciąg dalszy bełkotu będzie SPAC wszystko idzie zgodnie z planem.. to są przewidywania ale są tacy co wiedzą co będzie a raczej czego nie będzie w info więc sypią
Nie rób żartów,co to za transakcja?Chyba tylko po to żeby drobnicę przestraszyć.Jak bym chciał wyjść z papieru,to bym podciągnął na inny poziom,a tak to inscenizacja dla drobnicy.Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Tylko że tutaj 10k to był kosmos .. dla tego pisałem że się ani kupić ani sprzedać nie da chyba że szwagier szwagrowi jak to PEWNIE bylo z tym 120k albo tak jak piszesz straszak żeby zgnoić finv na maxa ale tego się nigdy nie dowiemy
Zobaczymy, czy jutro w arkuszu te 120K po 0,21 zł nadal będzie stało! Tak, jak pisze Gas trudno "rozgryźć", co to była dzisiaj za transakcja 120K i faktycznie pewnie się nie dowiemy!
Kolego,dla jednego podłoga to sufit i odwrotnie.Akcje parę lat temu chodziły po osiem gr,w ostatnim kryzysie zeszły do 19gr,klimat kiepski to można wytworzyć sztuczny wodospad.W arkuszu nie było zlecenia,a nagle ktoś wystawia 120 kilo i od razu jest popyt,dla mnie jasne,ale każdy widzi co chce widzieć.Pisalem o fintechy wiele razy, że papier z grupy ryzyka,ale myślę że tu jeszcze może być różnie.
a ja mysle ze kogos denerwowala taka strata i zrobil sobie wczesniejsza optymalizacje . Co prawda przyznaje sie ja chyba zaczalem to wszystko bo 20 k puscilem a pozniej poszly konie po betonie.
Faktycznie Spółka nie pomaga. Po decyzji o wehikule SPAC w zasadzie ograniczyła się do opublikowania komunikatu i oświadczenia na swojej stronie internetowej. Co ciekawe w 2022 r. nie pojawiły się żadne informacje prasowe, wywiady z twórcami Spoko.app, o Prezesie FINV nie wspomnę, opisujące dalszy rozwój aplikacji. Dla przykładu, w 2020 i 2021 takich publikacji było po kilkanaście - zarówno w mediach krajowych, jak i zagranicznych serwisach branżowych.