Ja tu widzę przedział między 9-12 zł i dopiero po przetestowaniu tego zakresu będzie znaczne odbicie tak ja to widzę jak tam zejdzie to dobiorę na razie czekam cierpliwie
Tak jest, już są okolice 14pln a patrząc z perspektywy 100 000pln to nawet i okolice 0pln. Dodatkowo magiczne kreski mowia, że będzie 9pln za akcję. Analiza techniczna na new connect przy obrotach jak w warzywniaku... Ja sie zastanawiam skad wy się bierzecie i dlaczego mama pozwala wam inwestowac kieszonkowe? Prezes kupil worek akcji po to żeby testować 9pln... Pewnie nie czytał wybitnych inwestorów z bankiera, którzy wiedzą lepiej niż on, że będzie testowane all time minimum
Nie, ale myślę, że on wie dlaczego kupował za tyle. My natomiast jeszcze nie wiemy. Ale jestem w miarę pewien, że gdyby sytuacja spółki uzasadniała spadki to raczej nie kupiłby akcji po 16.5.
Mam nadzieję, bo kiszę tu ogóra już ponad 2 lata. Do tej pory moje najbardziej zyskowne inwestycje to te, w których siedziałem 3+ lat, więc to mnie trzyma :) No i jednak potencjał jest.