• Ależ infomacja :D Autor: ~kakoak [217.96.251.*]
    Postarali się :D
    Udało się ROZPOCZĄĆ pracę nad skróconymi sprawozdaniami :D hahahahahhahahahahahahahahaha
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~dsafadasda [91.209.105.*]
    zamknij dupsko.
    jest i będzie dobrze.

Jednocześnie Emitent informuje, że prowadzi regularną działalność operacyjną. Opóźnienia w publikacji raportów okresowych nie mają jakiegokolwiek związku z kondycją Spółki i jej grupy kapitałowej, która jest stabilna.
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~Colombo [5.184.239.*]
    Obstawiam , że mocno się wszyscy zdziwią jak wystartuje na +
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~Xyz [195.116.209.*]
    Tak, tak publikacja zaległych sprawozdań w nieokreślonym terminie
    Dalej walą ścieme z info na odczepnego, a ludziska się podniecają, że dalej ich dymają hahaha
  • Ależ infomacja :D Autor: ~zyx [85.221.158.*]
    wiara czyni cuda i góry przenosi
    a to jak tutaj wydymali drobnych zakrawa na KNF i prokuraturę
    gotówka ulicy zamrożona na...ile pół roku? rok? a może na amen
    oby nie bo tego z dobrego serca posiadaczom nie życże...
    ja mam śladowe ilości i płakać nie będę nawet jak to wywalą z GPW, ale już takiego syfu nigdy nie dotknę
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~fff [80.238.117.*]
    Ok, to możemy się umówić, że w dniu wznowienia notowań sprzedasz mi co tam Ci zostało po 0,55, ok?
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~LOL [5.184.239.*]
    Prawda jest taka że na naszej szulernii największe pieniądze pieniądze robi się na powracających szmatach. Chyba że interesuje cię 10% kup se PKO lub PGE
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~marko [95.155.99.*]
    Ale opóźnienia w publikacji raportów mogą skutkować wykluczeniem spółki z NC. Ciekaw jestem co wtedy zrobisz ze swoimi akcjami, mądralo. Zarząd leci w ch... i to jest skandal. Trzeba tępić tych sku... a nie piać z zachwytu nad spółką-oszustem.
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~Xyz [195.88.115.*]
    Popieram tępić, tępić i jeszcze raz tępić, a taką niby spółka won z giełdy
    KNF kiedy zrobicie porządek ?
  • Re: Ależ infomacja :D Autor: ~atomek [89.64.43.*]
    Dnia 2022-08-24 o godz. 11:28 ~marko napisał(a):
    > Ale opóźnienia w publikacji raportów mogą skutkować wykluczeniem spółki z NC. Ciekaw jestem co wtedy zrobisz ze swoimi akcjami, mądralo. Zarząd leci w ch... i to jest skandal. Trzeba tępić tych sku... a nie piać z zachwytu nad spółką-oszustem.

'KNF nałożyła na Drewex  550 tys. zł kar oraz zdecydowała o wykluczeniu akcji spółki z obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez GPW z powodu niewykonywania oraz nienależytego wykonywania obowiązków informacyjnych'

• Re: Ależ infomacja :D Autor: ~olo [213.5.140.*]
    Co racja to racja, mam trochę akcji tej spółki, wierzyłem w nią, liczę nadal na nią ale coraz mniej, to jest ŻENUJĄCE by przez tak długi okres czasu nie potrafić sklecić raportu. Podmiot operujący w Londynie ? Co to ma być, może nie w Londynie a Lądku Zdroju ?

• Re: Ależ infomacja :D Autor: ~JaśFasola [5.184.239.*]
    Światowa firma to i księgowość w Londonie buhhhaaaa
[x]
ERATONRG -23,31% 0,10 2025-02-17 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.