ta stopa zwrotu minus 105 procent to nie jest w sumie taka nierealna. Jak kupowalem akcje Cormaya ponad 10 lat temu to moje biuro maklerskie Penetrator nie pobieralo oplat za prowadzenie rachunku. Te ponad dwa tysiace akcji tego scierwa wciaz zalega na moim koncie i choc od ponad 10 lat nie dzialam na tej szulerni zwanej gielda, oni czyli biuro maklerskie chca oplaty za prowadzenie mojego konta. Chyba juz sprzedali wszystkie moje akcje Cormaya, zeby sobie pokryc te wszystkie ogromne wydatki zwiazane z prowadzeniem mojego konta. Ciekaw jestem ile jest podobnych przypadkow na Cormay-u?
To jest kwestia jak wysoko jest gracz ubrany, na jakich poziomach. Jeśli mówimy o stracie kilku tysięcy to można się jeszcze pogodzić i sprzedać trupa ale jeśli strata teoretyczna wynosi kilkadziesiąt tysięcy jestem w stanie trzymać i 10 lat bo takiej porażki bym nie zniósł.
A może wprowadzą na Scpfl na główny parkiet poprzez fuzje z CRM?
Taki ruch mógłby wyciągnąć CRM z tego wieloletniego marazmu. Tylko czy taki wariant jest rozważany przez Total?
Scp wejdzie bez problemu na główny parkiet i nie jest im potrzebny Cr tym bardziej ze się ostatnio bardzo umocnili a fuzja by ich tylko osłabiła bo Cr to jedynie hurtownia a nie wyspecjalizowana spółka medyczna jaka jest Scp. Do tego z akcjami Cr byłaby ryfa bo po wchłonięciu musieliby rozliczyć się z akcjonariuszami i tu wszyscy dostaliby po .upie i oczywiście zniknęła by ta marka z rynku. Scp musiało by wyemitować nowy pakiet akcji i podzielić go tak aby suma pieniędzy na koncie u starych akcjonariuszy Cr zgadzała sie a wzrostu na akcjach raczej by nie było.
To nierealne. Jestem niemal pewny,ze to Total stoi za zwaleniem kursu przy ostatniej podbitce. Zresztą nie pierwszy raz. Czekam na komunikat o stanie posiadania akcji przez Total. Płocica nie dał już rady zarządzać firmą przy takim dominującym akcjonariuszu. Musiał odejść.
Będzie jak na Braster ! Zbija do 0.20-0,30 groszy , emisja dla wybranych / pompa do 3zlotych i spadek kursu aż do wykluczenia. To jest pozytywna odsłona ! Gorsza to jak kurs zjedzie jak na Cube itg bez spekulacyjnej pompy na wyjscie.. spadek spadek i wykluczenie. Także czarno to widzę !