Różnie może być, niejeden zaprzeczał faktom, niejeden się kłócił sam ze sobą, niejeden się kłócił ze wskaźnikami, niejeden ujemne kapitały nazywał dodatnimi, itp. Sytuacja GNB jest identyczna i oby tak samo się nie skończyło, co będzie niezwykle trudne. Facetowi niewątpliwie się udzieliło i jak jest każdy widzi, tłumaczyć nie trzeba. Każdego to może spotkać i nie bardzo jest jak znaleźć winnego, nie wiadomo kogo winić, a zresztą w jakim celu? By uspokoić własne sumienie i oddalić od siebie problem, można i tak. Kasa poszła w błoto kasa, na którą pracował latami, jak większość z nas. Na coś zbierał, na coś odkładał, coś planował, pracował. Posiadając akcje GNB (Idea nigdy nie miałem, nawet 1 szt. dlczego, sam nie wiem?) i wcześniej oczywiście czytałem wątki dot. Idea, nie jako konkurencji GNB, ale ciekawiły mnie te same tematy, tej samej sytuacji. Tym bardziej, że właścicielem był, jest ten sam facet niejaki Czarnecki. Ogólnie pamiętam Mike75, czytałem też później już po ............ (używanie tego stanu rzeczy na forum Bankierpl jest zakazane) jego wpisy. Mike75 obciąża za "uporządkowanie likwidującego banku" rządzących w PIS, nazywając wszystkich Polaków pisowcami. Rozumiem wściekłość, reakcję Mike, może i ja pisałbym w podobnym tonie, a kto wie, czy tak właśnie nie będzie, bo .............................................................. wykluczyć nie sposób.
Ja pierddddziele gościu przez jedną złą decyzję przegrał życie !!!!. Chyba gdzieś pisali ,że miał tam ponad 300 tysi wsadzone i chyba prawie wszystko co miał !!!
Ktoś pisał że ma doświadczenie ten Mike. Ciekawe w czym? Jak popełnił podstawowy błąd Inwestycji? Wszystko na jednego konia? No faktycznie ... ma doświadczenie a raczej drogą lekcję.