Kupujacych jest sporo, sprzedajacych malo. Dzis i wczoraj poszlo kilka wiekszych pakietow, jesli ktos jeszcze nie zebral ile planowal to obstawiam jeszcze z +10%
Jesli dobral to obroty pod 40-50tys zl i raczej trend boczny delikatnie w gore
Ale jak rusza w koncu z badaniami klinicznymi a chwile potem wyraportuja pierwszych pacjentow to moze byc pod 20zl
Co sądzicie o dzisiejszej sesji? Zjazd do 12 z hakiem, ładne szarpnięcie w dół, ale odrobiło praktycznie grosze na minusie na koniec. Wkoncu coś tutaj zaczyna się dziać:)
Zjazd chwilowy i przy malym obrocie. Ktos albo zamykal pozycje albo podpuszczal.
Jak bylo kupowane to kurs inplus a na koniec groszowy spadek
Po piatkowyk rajdzie uwazam ze sesja bardzo udana bo kurs sie utrzymal.
Ciekawe kto kupowal bo widac ze chodzily co chwila wieksze paczki. Moze bedzie jakies ESPI bo z reguly jest max 2-3 dni robocze?
Obroty znowu ponad 100tys zl wiec na pewno mozna mowic ze wypadowa kursu sprawiedliwa - a nie wahlowane 2-3 transakcjami po 500 monet.
Jutro nowy dzien, nowa sesja i chyba powoli do przodu na polnoc
Okazuje sie, ze sporo kupował członek rady nadzorczej, wlasnie wyszlo ESPI Ciekawe jak zareaguje rynek wg mnie b. dobry news nowy członek rady wszedł, popatrzył, poczytał, porozmawiał, wyszedł raport kwartalny i dokupił. Jak na 1 osobe prywatną to prawie 80tys zl nie w kij dmuchal
Chyba walka na spadki juz sie powoli wygasza, ladnie sie kurs obronil. Obstawiam niskie obroty i +/- zero. Jak wyraportuja wejscie do kliniki to sie wzmocni i wejdzie w trend wzrostowy
Aby te badania zaczeli, to już będzie dobrze. Chociaż mnie interesuje wejście na rynek USA , jak powstanie tam filia, to nie ma bata, komuś wcisnął ten patent za grube dolary
filia w USA z dobrym zespołem to pełna zgoda - prędzej czy później ktoś na nich "wpadnie". Pisali w raporcie kwartalnym, że juz maja short liste lokalizacji wiec pewnie do konca roku to odpalą. Ważne, aby szybko znaleźli też doradcę transakcyjnego M&A (najlepiej kogos z USA lub z Eu Zach), bez kogos mocnego bedzie im ciężko wejść do dużego korpo. Scope miał takiego doradcę i widać efekt