• Jak przyszły tydzień Autor: ~Zibikor [46.204.64.*]
    Myślcie że ruch będzie kontynuowały, czy głęboka korekta? Ja obstawiam lekki plus w poniedziałek, wtorek lekki minus. A wy?
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~CarlosRoca [89.78.142.*]
    W poniedziałek giełda jest zamknięta :)
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Zibikor [46.204.64.*]
    Haha faktycznie , to przesuwam na wtorek środa swoje złote myśli
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Inwestor [46.123.252.*]
    Kupujacych jest sporo, sprzedajacych malo. Dzis i wczoraj poszlo kilka wiekszych pakietow, jesli ktos jeszcze nie zebral ile planowal to obstawiam jeszcze z +10%
    Jesli dobral to obroty pod 40-50tys zl i raczej trend boczny delikatnie w gore
    Ale jak rusza w koncu z badaniami klinicznymi a chwile potem wyraportuja pierwszych pacjentow to moze byc pod 20zl
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    Co sądzicie o dzisiejszej sesji? Zjazd do 12 z hakiem, ładne szarpnięcie w dół, ale odrobiło praktycznie grosze na minusie na koniec. Wkoncu coś tutaj zaczyna się dziać:)
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Inwestor [188.147.0.*]
    Zjazd chwilowy i przy malym obrocie. Ktos albo zamykal pozycje albo podpuszczal.
    Jak bylo kupowane to kurs inplus a na koniec groszowy spadek
    Po piatkowyk rajdzie uwazam ze sesja bardzo udana bo kurs sie utrzymal.
    Ciekawe kto kupowal bo widac ze chodzily co chwila wieksze paczki. Moze bedzie jakies ESPI bo z reguly jest max 2-3 dni robocze?
    Obroty znowu ponad 100tys zl wiec na pewno mozna mowic ze wypadowa kursu sprawiedliwa - a nie wahlowane 2-3 transakcjami po 500 monet.
    Jutro nowy dzien, nowa sesja i chyba powoli do przodu na polnoc
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Inwestor [172.226.64.*]
    Okazuje sie, ze sporo kupował członek rady nadzorczej, wlasnie wyszlo ESPI
    Ciekawe jak zareaguje rynek
    wg mnie b. dobry news
    nowy członek rady wszedł, popatrzył, poczytał, porozmawiał, wyszedł raport kwartalny i dokupił.
    Jak na 1 osobe prywatną to prawie 80tys zl nie w kij dmuchal
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Zibikor [188.146.65.*]
    Dzisiaj może już na plusie , minimalnym ale plusie, co myślicie ?
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Inwestor [89.186.19.*]
    Chyba walka na spadki juz sie powoli wygasza, ladnie sie kurs obronil. Obstawiam niskie obroty i +/- zero. Jak wyraportuja wejscie do kliniki to sie wzmocni i wejdzie w trend wzrostowy
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Zibikor [31.6.150.*]
    Aby te badania zaczeli, to już będzie dobrze. Chociaż mnie interesuje wejście na rynek USA , jak powstanie tam filia, to nie ma bata, komuś wcisnął ten patent za grube dolary
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~Inwestor [104.28.131.*]
    filia w USA z dobrym zespołem to pełna zgoda - prędzej czy później ktoś na nich "wpadnie". Pisali w raporcie kwartalnym, że juz maja short liste lokalizacji wiec pewnie do konca roku to odpalą.
    Ważne, aby szybko znaleźli też doradcę transakcyjnego M&A (najlepiej kogos z USA lub z Eu Zach), bez kogos mocnego bedzie im ciężko wejść do dużego korpo. Scope miał takiego doradcę i widać efekt
    Szkoda, wracamy do pkt wyjścia , chociaż mam nadzieję, że bliżej 12 trochę zakręci i wróci na 14. Jakąś "korekta"
  • Re: Jak przyszły tydzień Autor: ~AAA [104.28.131.*]
    no niestety, znowu niedzielni inwestorzy i obroty po 10-20tys zl dziennie bujają kursem. Wejdzie jakies dobre info to odbije
    No niestety tak jak piszesz 250akcji i zjazd 7% hehehe
[x]
SDSOPTIC -2,36% 7,46 2025-10-22 14:10:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.