Bez znaczenia czy 0,17 czy 0,1 bo kapitaly tego banku sa ujemne o czym Zarzad banku doskonale wie i dlatego milczy o wakacjach kredytowych gdzie inne banku juz dawno pidaly jak ujemnie wplynie to na wyniki 2 czy 3 kwartału.
Księgowy dzięki Tobie w 2020 na jesieni uratowałem 90% kapitału na Idea Banku bo otworzyłeś mi oczy na tą inżynierię finansową i sztuczne zagrywki Zarządu tej banksterki Czarneckiego, która do samego końca ukrywała prawdziwą sytuację banku i aż do grudnia wszystko przeciągała. Pamiętam dokładnie bo nawet ja też się z Toba sprzeczałem licząc, że nie masz racji ale po raporcie za 3 kwartał już wiedziałem co będzie jak do przeczytałem od deski do deski z kalkulatorem w ręce. Prawie 4 sesje sprzedawałem posiadany pakiet niestety ze stratą ale patrząc na to co było później to TRAKTUJE TA SPRZEDAŻ JAKO 100% ZYSK !
Tu będzie podobnie bo tak jak i tu teraz tam wtedy też było wielu obrońców spółki i na merytoryczne argumenty reagowali próbą obrażania nie mając żadnych swoich argumentów.
Uważam, że kolega nie bierze pod uwagę zmiany stop procentowych, a to wg istotny błąd. Jeżeli kolega uważa inaczej proszę o merytoryczna odpowiedź pozdrawiam