• UWAGA, UWAGA Autor: ~Jan [37.30.33.*]
    Kilku wielkich inwestorów nakupiło się akcji w IPO i w ostatniej emisji i podzielili się tą informacją z mniej doświadczonymi inwestorami, którzy, co naturalne zaczęli kupować. Zatem ostatnie wzrosty to efekt stada. Ja nie mówię, żeby nie kupować akcji tej spółki, ale radzę z umiarem, np. 10% portfela. Co się stanie, gdy zabraknie kupujących i nie będzie dobrej informacji ze spółki? Niech każdy sobie odpowie na to pytanie. Przypomnijmy sobie jak Pure spadło ze 130 zł na 35 zł i nie było chętnych na kupno, a ostatnia emisja na Pure przypomne była po 90 zł.
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Jak [31.0.63.*]
    Nie martw się o inwestorów. Naprawdę to zbyteczne. Emisja na 4 mln a ty piszesz o wielkich. Każdy ma swoją strategię. Jak spadnie znów do 30 to najwyżej się dokupi
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Jan [37.30.33.*]
    To nie była pierwsza emisja kolego. A wiesz po ile rekiny finansowi kupowali akcje w IPO?
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Nowy [37.30.96.*]
    Uwaga uwaga a co się stanie z kursem jak wypuszcza dobre info a brak będzie sprzedających ?
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Jan [37.30.45.*]
    A to by było świetnie, bo sam jestem akcjonariuszem. Niestety kolego nie zrozumiałeś mojego przekazu. Przykro mi.
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Jak [31.0.55.*]
    Powiem szczerze, jak widzę jak mało akcji jest na podaży, to w przypadku jakichś dobrych informacji szybko możemy wylądować bardzo wysoko. A duża cześć akcji objęta jest lockupem…
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Xxx [89.64.64.*]
    A informacje chyba nadchodzą....
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Nowy [37.30.41.*]
    Coś mi się wydaje ze ktoś coś już wie. Bo kurs pięknie rośnie bez żadnego info na dużych obrotach ( jak na ta spółkę ). Pytanie przy jakim kursie pójdzie info 60, 80, 100?
  • Re: UWAGA, UWAGA Autor: ~Alojzy_Piorun [172.226.64.*]
    A lock up przestał obowiązywać od 8 sierpnia…:) jakoś chętnych na sprzedaż akcji zakupionych po 16,50 nie widać. Ciekawe dlaczego, może o i coś wiedzą…?
[x]
BIOCELTIX -3,54% 103,40 2025-09-25 17:01:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.