Tak , ... 10-go jak co miesiąc po wypłacie za czasami ciężką pracę, kolejni dawcy kapitału będą mogli "zainwestować" w jak zawsze (od 5,xx) i po coraz bardziej "okazyjnych" cenach akcje "holdu" snw , .... Ale proponuję się zastanowić czy nie lepiej w inny sposób stracić KASĘ ???? wybór jak zawsze od 5,xx zależy od dawców kapitału
Dnia 2022-08-08 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > Tak , ... > 10-go jak co miesiąc po wypłacie za czasami ciężką pracę, kolejni dawcy kapitału będą mogli "zainwestować" w jak zawsze (od 5,xx) i po coraz bardziej "okazyjnych" cenach akcje "holdu" snw , .... > Ale proponuję się zastanowić czy nie lepiej w inny sposób stracić KASĘ ???? wybór jak zawsze od 5,xx zależy od dawców kapitału
Lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zarobić :-).
Dnia 2022-08-08 o godz. 11:22 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-08-08 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > > Tak , ... > > 10-go jak co miesiąc po wypłacie za czasami ciężką pracę, kolejni dawcy kapitału będą mogli "zainwestować" w jak zawsze (od 5,xx) i po coraz bardziej "okazyjnych" cenach akcje "holdu" snw , .... > > Ale proponuję się zastanowić czy nie lepiej w inny sposób stracić KASĘ ???? wybór jak zawsze od 5,xx zależy od dawców kapitału > > Lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zarobić :-).
Już te swoje 'mądrości' wypisywałeś nie raz od 5,80 ty wcpunk 1-szy "utracjusz" i to bez akcji, jednak masz poczucie humoru , ale co ci jeszcze oprócz tego zostało ,.. ? ? ?
to taki smiech przez zły, w psychologii to sie nazywa paragelia, cmpunk to kliniczny przypadek
Paragelia (gr.para – niewłaściwy, gelia – śmiech) – zjawisko spontanicznego, bardzo silnego i niepohamowanego (nawet pomimo silnych starań) śmiechu w nieadekwatnej sytuacji, np. w sądzie, na pogrzebie, podczas mówienia o czyjejś tragedii. Występuje zwykle u osób z objawami schizofrenii lub spektrum autyzmu, często od wczesnego dzieciństwa. Może być traktowane jako brak współczucia lub przejaw złego wychowania czy złośliwość. Jeżeli występuje u dzieci, to może być ono surowo ukarane. Przykład niedostosowania afektu. W łagodniejszej postaci potocznie zwana „głupawką”, może być także objawem dyssemii.
Chłopcy, wy już oblaliście test na inteligencję, a powtórki nie będzie. Pozostaje spokojnie czekać na efekty. Nie martwcie się chlopaki, wkrótce będzie dobrze, problemy wasze staną się nieistotne :-).
Dnia 2022-08-08 o godz. 13:08 (usunięty) napisał(a): > (wiadomość usunięta przez moderatora)
Hmm, ja ciebie proszę, ostrożnie. Musisz teraz na siebie uważać. Eksperci (jak na nich przystało) informują, że zbyt intensywne ścielenie pościeli, zbyt szybkie oddychanie, zimny prysznic, praca w ogrodzie czy nawet wysoki rachunek za prąd może spowodować atak serca i SADS. Także spokojnie, zdrowie najważniejsze.
ojojoj biedny cmunk polecial na skarge do moderator bo go slowo bidak zabolalo.. nie ma sie co obrazac. Eksperci powiadasz? pewnie to ci sami eksperci co ci nawciksali kitu ze pandemia to wymysl gatesa ktory bedzie wszczepial chipy. Naprawde nie matw sie o mnie, zajmij sie sobą, bona tej plaszczynie faktycznie wiadc ze jest z toba cora zgorzej moze niekoniecznie jescze fizycznie ale na pewno psychicznie
Dnia 2022-08-08 o godz. 14:30 ~hmm napisał(a): > ojojoj biedny cmunk polecial na skarge do moderator bo go slowo bidak zabolalo.. nie ma sie co obrazac. Eksperci powiadasz? pewnie to ci sami eksperci co ci nawciksali kitu ze pandemia to wymysl gatesa ktory bedzie wszczepial chipy. Naprawde nie matw sie o mnie, zajmij sie sobą, bona tej plaszczynie faktycznie wiadc ze jest z toba cora zgorzej moze niekoniecznie jescze fizycznie ale na pewno psychicznie
Gates nie musi wszczepiać nikomu czipów, sami się o nie prosicie bojąc się zmodyfikowanej grypy :-). A po pierwsze, nie dostajecie czipów, tylko samokonstruujące się komponenty, więc w zasadzie jesteście już opatentowanymi hybrydami, którymi będą kierować korporacje (jeśli przeżyjecie selekcję). Tak to mniej- więcej wygląda. Polecam poczytać złote myśli Jaquesa Attali- tam dosadnie określił takich ludzi, jak wy :-). A ja was skanuję BT, także mam z tego niezłą bekę, jak ktoś chodzi dumny jak paw pokazując bliznę po szprycy :-D.
:):):) haaalo...czy jest na sali lekarz? Pewien jegomość od niestworzonych historii ma chyba atak i potrzebuje interwencji Ps. To raczej ja i J-23 byliśmy tu wśród cmpunka i was osamotnieni przez ostatnie dwa lata, ale w końcu i wy zamilkliscie, bo wiecie juz kto miał racje
Dnia 2022-08-08 o godz. 18:34 ~hmm napisał(a): > :):):) haaalo...czy jest na sali lekarz? Pewien jegomość od niestworzonych historii ma chyba atak i potrzebuje interwencji Ps. To raczej ja i J-23 byliśmy tu wśród cmpunka i was osamotnieni przez ostatnie dwa lata, ale w końcu i wy zamilkliscie, bo wiecie juz kto miał racje
Przeszłość potraficie przewidzieć, gorzej z przyszłością, bo nie znacie dnia ani godziny, zarówno w swoim życiu prywatnym jak i Sanwilowym. Jedno ESPI i testujemy 3 albo 4 zeta, a wy będziecie tylko wpatrywać się w widły :-). Chłopcy, wogóle jesteście jak Witek Rogiewicz po przyjęciu drugiej dawki- hichy śmichy, blokada umysłowa i tyle. Orkiestra na Tytanicu gra, no nie? Już kilka osób zaszczepionych opuściło ten świat, chyba nie tego oczekiwali. A to dopiero początek. Ja i ktoś (pewnie jeszcze trochę osób się znajdzie) jesteśmy świadomi, mamy czystą krew (pure blood) i jakoś SADSa się nie boimy. A co u was w żyłach pływa- możecie sprawdzić oddając krew do analizy laboratoryjnej. Powodzenia :-).
A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze
Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze
Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-). A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D. Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe. A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu. Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją: https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/
Dnia 2022-08-09 o godz. 08:39 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-). > A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D. > Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe. > A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu. > Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją: > https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/
W punkt, niestety ludzie tzw inteligenci jeszcze nie ogarniają tego co się wydarzyło i nie wiedzą, że ten krwawy spektakl zwany wojną na terenach UPA jest kontynuacją wykreowania kolejnego światowego ministerstwa obrony pod agendą ONZ, a komik jest tutaj idealną marionetką.
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:00 ~Chazar napisał(a): > Dnia 2022-08-09 o godz. 08:39 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > > > Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-). > > A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D. > > Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe. > > A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu. > > Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją: > > https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/ > > W punkt, niestety ludzie tzw inteligenci jeszcze nie ogarniają tego co się wydarzyło i nie wiedzą, że ten krwawy spektakl zwany wojną na terenach UPA jest kontynuacją wykreowania kolejnego światowego ministerstwa obrony pod agendą ONZ, a komik jest tutaj idealną marionetką.
HAHAHhhhaaaaaaaa
to już wiadomo , kto tu wypisuje te 'mądrości" EkYPA grzesiuleka brązowego (braun) i januszeka sklerotyka
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:13 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-09 o godz. 11:00 ~Chazar napisał(a): > > Dnia 2022-08-09 o godz. 08:39 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > > > > > Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-). > > > A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D. > > > Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe. > > > A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu. > > > Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją: > > > https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/ > > > > W punkt, niestety ludzie tzw inteligenci jeszcze nie ogarniają tego co się wydarzyło i nie wiedzą, że ten krwawy spektakl zwany wojną na terenach UPA jest kontynuacją wykreowania kolejnego światowego ministerstwa obrony pod agendą ONZ, a komik jest tutaj idealną marionetką. > > HAHAHhhhaaaaaaaa > > to już wiadomo , kto tu wypisuje te 'mądrości" EkYPA grzesiuleka brązowego (braun) i januszeka sklerotyka
Pod pewnymi względami się z nimi zgadzam. Ale mam ciekawe autorytety, w tym dwóch noblistów, którym się ostatnio przypadkowo zmarło, ale jeszcze żyje twórca technologii mRNA, posłuchaj sobie, co On mówi, choć ty zapewne słuchasz skorumpowanych Simpsonów, Grzesiulskich czy Fijołków.
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:00 ~Chazar napisał(a): > Dnia 2022-08-09 o godz. 08:39 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > > > Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-). > > A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D. > > Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe. > > A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu. > > Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją: > > https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/ > > W punkt, niestety ludzie tzw inteligenci jeszcze nie ogarniają tego co się wydarzyło i nie wiedzą, że ten krwawy spektakl zwany wojną na terenach UPA jest kontynuacją wykreowania kolejnego światowego ministerstwa obrony pod agendą ONZ, a komik jest tutaj idealną marionetką.
Dokładnie. Warto poczytać o operacji "Crimson Mist" w Rwandzie i trochę w Iraku. Tak mogą wyglądać relacje międzyludzkie, gdy mózgi zaszpryconych zostaną potraktowane falami o odpowiedniej częstotliwości. Dlatego warto mieć na podorędziu coś więcej, niż gazetę.
Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze
Taaakk, Nie ma co faktycznie dyskutować z "naukowymi" wywodami wcpunk Jutro już ten 10 siąty i.... "wypłata" ktoś nawet wystawił BATONA * (jak na snw) 15,5 tys. na kupnie po 1,40 ,... może jakaś znów 1 - 2 dniowa podbitka ??? na 1,60 - 1,80 ?? bo na 3 - 4 zet nie ma co liczyć
------------------------------------- * spekuła - jedyna nadzieja na snw chce bujnąć kursem ,.... ? ? ?
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > Taaakk, > Nie ma co faktycznie dyskutować z "naukowymi" wywodami wcpunk > Jutro już ten 10 siąty i.... "wypłata" ktoś nawet wystawił BATONA * (jak na snw) 15,5 tys. na kupnie po 1,40 ,... może jakaś znów 1 - 2 dniowa podbitka ??? na 1,60 - 1,80 ?? bo na 3 - 4 zet nie ma co liczyć > > ------------------------------------- > * spekuła - jedyna nadzieja na snw chce bujnąć kursem ,.... ? ? ? >
Jeśli nie słuchałeś tego gościa z filmu, to nie wiesz, jakie instytucje infiltrują jego ludzie. Dlatego jesteś z wiedzą tu, gdzie jesteś, czyli ze szprycą w czarnej d..... Uważasz się za kozaka, a manipulują tobą, jak 5- latkiem, choć niektórzy w tym wieku potrafią dostrzegać pewne rzeczy. Czyli jesteś w zasadzie chodzącą hybrydą, która, jeśli przeżyje, stanie się żywym zombie.
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:10 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-08-09 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > > > Taaakk, > > Nie ma co faktycznie dyskutować z "naukowymi" wywodami wcpunk > > Jutro już ten 10 siąty i.... "wypłata" ktoś nawet wystawił BATONA * (jak na snw) 15,5 tys. na kupnie po 1,40 ,... może jakaś znów 1 - 2 dniowa podbitka ??? na 1,60 - 1,80 ?? bo na 3 - 4 zet nie ma co liczyć > > > > ------------------------------------- > > * spekuła - jedyna nadzieja na snw chce bujnąć kursem ,.... ? ? ? > > > > Jeśli nie słuchałeś tego gościa z filmu, to nie wiesz, jakie instytucje infiltrują jego ludzie. Dlatego jesteś z wiedzą tu, gdzie jesteś, czyli ze szprycą w czarnej d..... Uważasz się za kozaka, a manipulują tobą, jak 5- latkiem, choć niektórzy w tym wieku potrafią dostrzegać pewne rzeczy. Czyli jesteś w zasadzie chodzącą hybrydą, która, jeśli przeżyje, stanie się żywym zombie.
O tym "zombi" czy "hybrydzie" piszesz już 15-nasty raz ,.... oj, oj , oj tak jak przypuszczałem * a tych twoich 'rewelacji' już ci pisałem nie czytam (nie otwieram nawet)
--------------- * Upał , słońce itp, ,...
Ps. A i jeszcze jedno , może jest jednak jakaś "odtrutka" na te 'podłe' szczepionki ? ? ? wcpunk zainteresuj się tą "odtrutką" możesz na tym zrobić lepszy interes niż na "inwestycji" w snw ,... naiwnych i pomylonych nie brakuje i pamiętaj kto pierwszy ten lepszy ! ! !
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-09 o godz. 11:10 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-08-09 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a): > > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze > > > > > > Taaakk, > > > Nie ma co faktycznie dyskutować z "naukowymi" wywodami wcpunk > > > Jutro już ten 10 siąty i.... "wypłata" ktoś nawet wystawił BATONA * (jak na snw) 15,5 tys. na kupnie po 1,40 ,... może jakaś znów 1 - 2 dniowa podbitka ??? na 1,60 - 1,80 ?? bo na 3 - 4 zet nie ma co liczyć > > > > > > ------------------------------------- > > > * spekuła - jedyna nadzieja na snw chce bujnąć kursem ,.... ? ? ? > > > > > > > Jeśli nie słuchałeś tego gościa z filmu, to nie wiesz, jakie instytucje infiltrują jego ludzie. Dlatego jesteś z wiedzą tu, gdzie jesteś, czyli ze szprycą w czarnej d..... Uważasz się za kozaka, a manipulują tobą, jak 5- latkiem, choć niektórzy w tym wieku potrafią dostrzegać pewne rzeczy. Czyli jesteś w zasadzie chodzącą hybrydą, która, jeśli przeżyje, stanie się żywym zombie. > > O tym "zombi" czy "hybrydzie" piszesz już 15-nasty raz ,.... oj, oj , oj tak jak przypuszczałem * > a tych twoich 'rewelacji' już ci pisałem nie czytam (nie otwieram nawet) > > --------------- > * Upał , słońce itp, ,... > > Ps. > A i jeszcze jedno , może jest jednak jakaś "odtrutka" na te 'podłe' szczepionki ? ? ? > wcpunk zainteresuj się tą "odtrutką" możesz na tym zrobić lepszy interes niż na "inwestycji" w snw ,... naiwnych i pomylonych nie brakuje i pamiętaj kto pierwszy ten lepszy ! ! ! > > I BATON już działa
Scett, ty myślisz, że dostaniesz SMSa z informacją, że jesteś już opatentowaną hybrydą i że przejmują nad tobą kontrolę? Serio? :-D Ty nawet nie będziesz miał jakiejkolwiek świadomości, że już nie jesteś człowiekiem, bo po prostu nie będziesz mieć o tym zielonego pojęcia. A skoro jesteś wierzący, to powinieneś wiedzieć, co to jest znamię bestii i jakie są konsekwencje jego przyjęcia. Także pozostało ci już tylko czekanie na ten moment, bo ignorantom nie mam zamiaru pomagać, poza tym na razie i tak nie mam magnesu.