Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,41 zł , zmiana od tamtej pory: -5,32%

Re: 10 siąty wyplata

Dnia 2022-08-09 o godz. 11:13 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-08-09 o godz. 11:00 ~Chazar napisał(a):
> > Dnia 2022-08-09 o godz. 08:39 cmpunk napisał(a):
> > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a):
> > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze
> > >
> > > Wiesz co, z zakłamanymi statystykami nie chce mi się dyskutować. Nie mam teraz na podorędziu wywiadu z gościem, który złapał koronę i poczuł na własnej skórze, jak traktowana jest osoba zaszczepiona i niezaszczepiona w szpitalu. W skrócie napiszę, że niezaszczepionym bardzo "pomaga" się odejść z tego świata serwując odpowiednie specyfiki i respiratory. Respirator to prawie w 100% śmierć. Dziwię się, że nie wiesz tego, nie wiesz też zapewne, jakie stawki płacone są szpitalom za podłączenie pacjenta pod to ciekawe urządzenie. Nie wiem czy też wiesz, że w Nowej Zelandii nie podaje się już statystyk, ilu zaszczepionych umarło, bo strasznie je zaczęli psuć i nie bardzo dało się to ukryć :-). Fajne statystyki były podawane w szpitalu w Siemianowicach Śląskich, warto było je śledzić. A na Covid umierali nawet ci, co mieli inne schorzenia, szczególnie niezaszczepieni. Urwie ci łeb, ale miałeś test pozytywny- w karcie zgonu będziesz mieć, że przyczyną śmierci był covid :-D. A że w Anglii ostatnio podano, że ponad 90% trupów covidowych to zaszczepieni, jakoś w mediach cisza :-).
> > > A myślisz, że monkeypox to co to jest? Rusz głową, no, chyba, że jesteś Tarzanem :-D.
> > > Ale niech ten spektakl trwa i niech Sanwil na tym jeszcze skorzysta, tego życzę wszystkim, nawet tobie, ale najpierw otwórz oczy, bo to wszystko już jest groteskowe.
> > > A to tylko czubek góry lodowej, wystarczy pogrzebać trochę w necie, to nie boli, elity się nawet specjalnie z tym nie kryją i nie mam na myśli polityków, bo to tylko wykonawcy tego planu.
> > > Masz, posłuchaj sobie wypowiedzi osoby, która ma realną władzę, tłumaczenie na polski, więc nie ma problemu z interpretacją:
> > > https://www.bitchute.com/video/KUoNCmbD544n/
> >
> > W punkt, niestety ludzie tzw inteligenci jeszcze nie ogarniają tego co się wydarzyło i nie wiedzą, że ten krwawy spektakl zwany wojną na terenach UPA jest kontynuacją wykreowania kolejnego światowego ministerstwa obrony pod agendą ONZ, a komik jest tutaj idealną marionetką.
>
> HAHAHhhhaaaaaaaa
>
> to już wiadomo , kto tu wypisuje te 'mądrości" EkYPA grzesiuleka brązowego (braun) i januszeka sklerotyka

Pod pewnymi względami się z nimi zgadzam. Ale mam ciekawe autorytety, w tym dwóch noblistów, którym się ostatnio przypadkowo zmarło, ale jeszcze żyje twórca technologii mRNA, posłuchaj sobie, co On mówi, choć ty zapewne słuchasz skorumpowanych Simpsonów, Grzesiulskich czy Fijołków.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -0,36% 1,40 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.