na twoim miejscu zainwestowałbym w leki na nogi... bo na te na głowę jak widać już za późno...
Skoro autor nie odróżnia projektu ekipa od spółki Ekipa Holding SA to szkoda czasu, żeby komentować ten artykuł
Ten co pisał, rzeczywiście musi być prorokiem skoro przed wynikami takie artykuły pisze.
Widać, że to redakcyjna melepeta, bo jest to okres zamknięty przed wynikami, więc się dziwi, że informacji ze spółki nie dostał. Zresztą, jest to spółka notowana na giełdzie, więc wszelkie wiadomości idą ścieżką oficjalną, a odpowiedzi na pytania mogłyby zostać uznane, jako sprzedawanie informacji poufnych.
Generalnie śmiech, że takie g.no artykuły wychodzą zwłaszcza, że portal ma w nazwie "business... coś tam"... Mógłby się nazywać wypuszczając takie redakcyjne knoty "g.no business insider".
Ale ja nie wypisuje tam dzień i noc czekam każdy wie że wyniki będą na minusie bo nic nie produkują na większą skalę taka jest różnica że wam ekipa powiedziała z ebedzue 100 za akcje w grudniu tamtego roku jest sierpień i ma 4 z przodu to raz,dwa mieli informować uruchomiony specjalny kanal ekipy gdzie będą informacje na temat ruchów spolki jest tylko zdjęcie, Tka mnie wyzywales że się śmieje ze bedzie 6.29 wyzywales od najgorszych że nie ma opcji dziś jest 4.30 niewi3m co ci rodzice zrobią jak się dowiedzą że utopiles ich pieniądze pewnie małe bo małe ale jednak .. I kto tu jest teraz dzbanem na przestrzeni czasu ?
I nie wiem po co tu wypisujesz dzień i noc skoro akcje Ekipy cię nie interesują, masz naprawdę jakieś zaburzenia może jeszcze nie za późno na leczenie, bez odbioru
Ja cie nie obrażam to świadczy o twoich wychowaniu przez rodziców których zapewne naciągnąłem na filmiki z yt No bez odbioru bo takiemu komuś się nie przemówi hahaha obserwuj stronę ekipy tam ay czas newsy lecą przecież tak mówili hahha milego dnia hahs
I jak kiedyś będziesz potrafił dać jakiś argument który przemawia za wzrostami to napisz bo jak Xi dałem szybkie 3 z góry a Ty nawet się nie odniosłeś tylko znów wezwałeś to świadczy o twoim wieku dojrzałości ale takich właśnie ekipa miała przyciągnąć udało się im swierzy kapitał na giełdę nie znających się na niej "klientow" beż odbioru pozdrawiam
O czy ty gadasz? To ty pewnie wisisz na saule na ciężkim haku a tu przychodzisz obrażać i wyśmiewać akcjonariuszy ekipy, to tylko świadczy o jakiejś chorobie psychicznej
Rzuć jakieś argumenty ze to wzrośnie i napisz wszystkich forumowiczom dlaczego nienrosbie dlaczego nic nie uroslo rekinie gieldy No napisz i poakz że masz chociaż lekkie pojęcie na temat gieldy i odwrotnego przejęcia, a jie znowu obrażaj bo na tym się chyba kończy Twój słownik ale to już wychowanie czekam na argumenty No rzyć jakimś jak teraz nie rzucisz poakzesz jaki z Ciebie pionek a ja Ci już nie odpisze pewnie i tak obrazisz i na Tym się skończy ale warto spróbować
Niewiedz o co tu chodzi nawet ani pol argumentu nie masz pionek jakich mało takich właśnie miało przyciągnąć info o ekipie holding mielgo dnia hahahah doucz się trochę