• Dlaczego zarzad nabywa akcje? Autor: ~ZaorajTo [94.6.110.*]
    Skoro ma byc klapa?
  • Re: Dlaczego zarzad nabywa akcje? Autor: ~richgame [188.147.0.*]
    Gdybym miał więcej wolnych środków, też bym nabył po tej cenie, bo to promocja. Plus/minus 20 groszy i taniej nie będzie.
  • Re: Dlaczego zarzad nabywa akcje? Autor: ~GaaL [85.14.102.*]
    Bo pomimo tego co sporo trolli tutaj pisze, gra może (podkreślam: MOŻE) okazać się sukcesem sprzedażowym - wszystko zależy od reklamy.
    Sporo gorszych gier sprzedało się w setkach tysięcy egzemplarzy tylko z racji dobrej reklamy (pierwszy lepszy przykład Goat Simulator który był totalnym, niegrywalnym gniotem).

Na chłopski rozum widzę to tak:
    - jestem w zarządzie
    - najważniejszy tytuł od którego zależy być albo nie być całej firmy ma za chwilę premierę wersji alfa,
    - kurs jest niski, więc kupuję
    - jeżeli gra okaże się kupą to nie ma znaczenia czy kupiłem akcje czy nie, bo i tak jestem w ciemnej d**pie bo firma padła
    - jeżeli gra okaże się hitem, jestem na sporym plusie

Pod co innego mają grać, jak nie pod swój sztandarowy tytuł?

Nikt nie jest jasnowidzem i przyszłości nie przepowie - zarząd może się przejechać - postawili wszystko na jedną kartę: Climbera. Każdy z Was musi odpowiedzieć sobie na pytanie czy warto ryzykować. Na tym polega giełda.

• Re: Dlaczego zarzad nabywa akcje? Autor: ~Łukasz [79.186.53.*]
    A po co nabywa się akcje?
  • Re: Dlaczego zarzad nabywa akcje? Autor: ~Ronlado [89.70.80.*]
    PR-owo może
    ubiorą i sruuuu
  • Ubieranie Autor: ~Rychu [37.120.234.*]
    Tak jak napisał tu już jeden naganiają tym kupnem. Przecież oni mają akcje w setkach tysięcy sztuk po 1 lub 10groszy. Trzeba oprzytomnieć, aby zrozumieć na czym to wszystko polega.
  • Re: Ubieranie Autor: ~Ronlado [89.70.80.*]
    czekają na moment i wypróżniają a naiwny inwestor radośnie nadstawia paszczę
    potem zaskoczenie, że to nie smakuje, bo ku pa raczej nie smakuje
    dalej mamy frustrację i czekanie, komu to przekazać dalej
[x]
ARTGAMES -2,83% 0,52 2025-10-16 16:08:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.