Ma kto korzystać z Funduszu. Nawet w przypadku wezwania, potencjał na cene godziwą też jest ;). Dzięki działaniu Porozumienia (podziękowania Panie Tomaszu) szanse, że nastąpi jakieś skrajne niekorzystne rozwiązanie są bardzo małe...
Poza tym słowo sprawiedliwej nie dotyczy Rowera, Dla niego słowo obce . Tomasz mega porządny facet , ale chciałbym , aby był bardziej " dokuczliwy" w wymaganiach do Padre. Ja jestem jaki jestem , ale jestem.......jak ktoś mnie gryzie , też gryzę. Naczelni tak mają. Rower walczy z nami od lat . Ja moje 3 firmy wybudowałem od podstaw , a Pan panie Rowerze przejął.
Ja kasę bankom oddawałem w 2 firmach , łony Rowerów nie oddaje.. ..akcjonariuszom.. 15 % akcjonariatu to twoja konkurencja , nawet współpracująca z Tobą. Rower karma wraca. Albo się podzielisz , albo . ...
@Dziadek - a co nie wiedziales ?? nie udawaj. Nie sadziles chyba ze chodzi o 15% w jednym miejscu?
Jak umiejętnie poukładasz tu i tam, to tak - moze byc to legalne - szczegółów nie ma co opisywac bo i po co - kto ma wiedziec to wie a reszta nie musi.
Sob - dotknal sprawy, ktora nazywa sie 'parkowanie akcji' - a dla jasnosci taki 'ciec parkingowy' niczego takiego nie przyzna, bo i po co.
Tak wiec uklad sil jest nastepujacy - 25% - 15% - 60% Wartosci podane w zaokragleniu aby nie bylo ze tak dokladnie wiemy to i tamto.
Niestety wypłatę uzależnili od spełnienia "kamieni milowych" i "praworządności", także dalej jest niepewność https://silesia24.pl/timmermans-komisja-europejska-miliardy-euro-tranformacja-energatyczna