Andrzej , ty to jesteś chyba troll ? Kupiłeś te akcje czy nie ? Bo jak ich nie masz to po co marnujesz tutaj czas ? Każdy sprzedaje ? Ja na przykład nie sprzedaje i dokupuję ..... Czyli nie każdy !!!
Czyli nie każdy ... nominalnie mam średnią wyższą ale jestem na plus po ostatniej dywidendzie . Następna dywidenda (stawiam ok.20zł) . Wysoka stopa pokryje inflacje ....
W kuluarach gadają, że nawet nieprzeciętnie celne strzały z abramsów, twardego i gradów, centralnie w samo kakało ,nie będą kołem zamachowym do wzrostów.
Andrzej to taki dziadek, z Łodzi ubrany (ha ha ha) po 370zeta. Pewnie pracował na budowie, a łopata to nie giełda.....jest pewna różnica. Dzisiaj opublikowano wstępne wyniki , moim zadnie nie jest wesoło.
Dnia 2022-07-27 o godz. 10:52 prof_wiatr napisał(a): > Andrzej to taki dziadek, z Łodzi ubrany (ha ha ha) po 370zeta. > Pewnie pracował na budowie, a łopata to nie giełda.....jest pewna różnica. > Dzisiaj opublikowano wstępne wyniki , moim zadnie nie jest wesoło.
a miałem cię za poważnego gościa, a jednak piaskownica :) wysypałeś już swoje wywrotki na pcc i teraz ładujesz koparką, bo przecie nie łopatą bdx?
Poczytaj jego tysiące postów na Asbisie, to pewnie zmienisz zdanie. Co do Budimexu, poczekaj do piątku a zobaczysz. ps. ja na Rokitę nigdy nie zrzekałem, spółka cykliczna, dal mnie bajka.
Wiater , wyniki są bardzo dobre . Porównaniu r/r należy pominąć extra zysk ze sprzedaż mieszkaniówki przez BX. Dlatego była tak duża dywidenda w tamtym roku ......teraz już jest prawie 10 zł na akcje a zobaczymy co dalej ...jak druga połowa roku ...przyszła dywidenda to 18-20zł ......zwłaszcza że mają wypłacać 100% ...widzę zmianę trendu .....