• Prawdziwa recenzja bez lukrowania! Autor: ~maarc [84.40.208.*]
    Właśnie skończyłem grać. Po tym jak zobaczyłem dzisiejszy kurs, pomyślałem że wypuścili niezłego gniota, ale to nieprawda.
    W porównaniu do poprzedniego demo widać, że się przyłożyli i wsłuchali się w uwagi graczy. A więc:
    1. Grafika jest nieco lepsza, ale jakiegoś wielkiego przełomu nie ma. Z drugiej strony co jeszcze można wymyśleć w ośnieżonej scenerii gór ??? Widać, że poprawili detale graficzne, przez to wykonanie jest bardziej profesjonalne.
    2. Grywalność na dużo lepszym poziomie. Poprzednio wejście na szczyt próbny to był kilkuminutowy spacerek. Tym razem jest trudniej i zanim dotarłem na szczyt musiałem się trochę namęczyć. Gra się przez to ciekawiej i można dać się wciągnąć.
    3. Znalazłem kilka drobnych bugów, ale nie były na tyle poważne, żeby uniemożliwić kontynuowanie gry.
    4. Kolejna góra jest już o wiele bardziej złożona, więc wieczorem się za nią zabiorę.
    Wydaje mi się, że to co się działo dziś na kursie, to było napinanie cięciwy i jutro będzie rajd w drugą stronę, bo gra jest naprawdę przyjemna i może znaleźć nabywców.
    Jak na razie 20 opinii na steam - 100% pozytywne :)

• Re: Prawdziwa recenzja bez lukrowania! Autor: ~Zyga [5.60.39.*]
    Tu gra się rozgrywa o to czy będzie hit i co za tym idzie zainteresowanie ludzi grą . Na tą chwile najlepszy peak climbera jest 274. Moim zdaniem jest to wielki zawód dla akcjonariuszy nie na taki peak czekali . Po drugie gra ile będzie kosztować max 60 zł. Po podziale zysków z gry ile zostanie dla Art Gamesa. 50% wydawca , 30% steam i jeszcze dla sponsora ma być odpalone coś z tej gry( nie pamiętam ile) . Na tą chwile kapitalizacja Art Games 9,7kk . Dla porównania gra Atomica Jelly - Truck Mechanic max peak miała 931 a kapitalizacja jej 6.1kk. Więc nie ma co się oszukiwać że jest dobrze. Wiadomo że każdy chciałby żeby było jak najlepiej , ja tęż ale jak na razie tego nie widzę . Do premiery jeszcze trochę czasu może coś się zmieni na lepsze. Piszę jak to ja widzę z mojej strony i nie naganiam jak to nie którzy jak to jest super , manna z nieba będzie lecieć.
  • Re: Prawdziwa recenzja bez lukrowania! Autor: ~Ipo3 [5.173.138.*]
    @maarc

W końcu ktoś się pochylił nad analizą samej gry. Większość nie rozumie jaki potencjał ma ta gra. Pisałem o tym w poprzednich wpisach i już nawet nie będę się rozwodził na ten temat. Nie chce mi się wierzyć, że PlayWay oleje temat który przez lata będzie generował wpływy.

Jutro wiara która sama nie wie czego chce zrozumie że kurs wróci na zasłużone 2 plus a potem dalej ... IMO
  • rzeczywistosc Autor: ~smutna_prawda [83.20.42.*]
    Prawdziwa? Bardzo subiektywna, taka typowa posiadacza akcji, który myśli bardzo życzeniowo. W moim odczuciu gra wygląda jakby była tworzona przed dekadą, na każdym etapie widać niski budżet i zaprzepaszczony potencjał. Po dzisiejszym desperackim naganianiu było widać, że ludzie poznali się na tym "hicie" by w popłochu się pozbyć waloru. Taki spadek przy bardzo wysokich obrotach pokazuje jedno, że prymitywne naganianie już nie działa i świadomość inwestorów i spekulantów jest o wiele większa i tam gdzie nie ma podstaw do jakiegokolwiek sukcesu trzeba się szybko ulotnić. Ale pocieszajcie się dalej, tylko nie wsadzajcie ludzi na minę, ciekaw jestem tylko co jeszcze wymyślicie by zakłamać rzeczywistość.
  • Re: rzeczywistosc Autor: ~CoJaSieZnam [5.173.139.*]
    A na steamie 100 % pozytywnych recenzji, pewnie tez chca uwalic kurs
  • Re: rzeczywistosc Autor: ~maarc [84.40.208.*]
    To jest wspinaczka górska. Gdzie tu niwykorzystany potencjał? W takich grach liczy się pomysł i grywalnosc, a ty chciałbyś żeby wyglądało jak GTA V...
    Nikt tu nie nagania. Mam trochę akcji i jak to wypali, to otworze szampana. A jak wyjdzie gniot, to trudno, taki urok inwestowania w startupy gamingowe :-) za bardzo się nie martw tymi biednymi inwestorami, bo może nie są tacy biedni jak ci się wydaje...
  • Wszedłem na Manaslu! Autor: ~maarc [77.254.72.*]
    Gra petarda. Nie jestem częstym graczem, kiedyś grałem dużo więcej, ale Climber wciąga. Tu jest naprawdę fajny potencjał do wykorzystania. Jak wydadzą to w pełnej wersji z kilkoma szczytami do pokonania, to będzie zabawa na kilka dni i na pewno znajdzie się wielu chętnych na zakup gry. Cena 19,90 - 29,90 USD będzie adekwatna.

• Re: Wszedłem na Manaslu! Autor: ~Obserwator [37.30.4.*]
    Dziś raport okresowy, wystarczy spojrzeć na pozostałe by zobaczyć w jakiej kondycji jest spółką. Dlatego tak naganiacie, nagle ile zielonych lapek przy postach się pojawiło w krótkim czasie, fiu fiu, grubsza sprawa.
  • Re: Wszedłem na Manaslu! Autor: ~Robin [163.47.21.*]
    Siemano Obserwartor! Jak tam na najwiekszym badziewiu na giełdzie, czyli Invention. Zarobiłeś coś?:)

A jak idzie akcja klepanie czerwonych łapek? Dajesz radę? Widzę, że coś wymiękasz:)

Kupuj i nie trolluj z kolesiami. Nie chcesz kupować, to zabiera d... i go to anywhere:)
[x]
ARTGAMES 0,00% 0,51 2025-10-20 14:04:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.