WALKA Z ESBECKĄ HYDRĄ KTÓREJ UCIELEŚNIENIEM JEST BANDA SOLORZA WYMAGA DUŻEGO CHARAKTERU I HARTU DUCHA ORAZ PODBUDOWY MORALNEJ ,
KOLEGA HWDS KTÓRY POD WŁASNYM NAZWISKIEM PRZEPROWADZIŁ I PRZEPROWADZA SETKI AKCJI PRZECIWKO SOLORZOWI STARAJĄC SIĘ ROZPOWSZECHNIĆ WIEDZĘ NA TEMAT AFERY ELEKTRIMU ,
POWINIEN BYĆ OSOBĄ KTÓRA JEST PRZEDMIOTEM AFIRMACJI I PODZIWU A NIE OBIEKTEM WYZWISK I KPIN ZWŁASZCZA ŻE BANDA SOLORZA JEST WSPIERANA PRZEZ APARAT RZĄDOWY , PROKURATURĘ I WAŻNE URZĘDY W TYM KNF , A NIERZADKO SĄDY CO PRZYNOSI WEDŁUG MNIE HAŃBĘ "NASZEMU " KRAJOWI I KOMPROMITUJE NAS W DALSZYM CIĄGU JAKO NARÓD
- ŚMIEJEMY SIĘ Z ROSJAN ŻE MAJĄ NIEWOLNICZĄ MENTALNOSC , NATOMIAST SAMI NIE JESTEŚMY LEPSI , PRZYKŁADEM ROZBIORY , PRZEGRANE POWSTANIA ORAZ SPECJALIZACJA NIE W FAKTYCZNYCH ALE TYKO MORALNYCH ZWYCIĘSTWACH .
CIEKAWE JAK BĘDZIE WYGLADAŁO NASZE ZAANGAŻOWANIE KIEDY PADNIE HASŁO UCZESTNICTWA W POTĘŻNEJ DEMONSTRACJI W OBRONIE NASZYCH INTERESÓW ( PRZECIWKO SOLORZOWI ) JAKO DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU , A PADNIE ONO PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ( HASŁO UDZIAŁU W POTĘŻNEJ DEMONSTRACJI W WARSZAWIE ) ,
CZY OGROMNA RZESZA DROBNYCH NIE POWIE " NIECH WALCZY W TEJ SPRAWIE HWDS I KEMOT I INNI OCHOTNICY , A MY POCZEKAMY NA REZULTATY ICH ZMAGAŃ "
nie byłoby 1,01pln nie siej demagogii jak maxiking a majdanu już nie będzie demonstracja w 2018 była niewypałem przeszła niezauwazona odpowiedzi na petycje niema do dziś to dziś starsi o kilka lat dziadki nad grobem zrobią majdan? idz z hwdsem i maxikingiem ja czekam na 50 tyle mi wystarczy nie jestem pazerny mam inne wartości pozdrawiam
nie kemot, po prostu nie dla każdego pieniądze są wartością najwyższą widząc co się dzieje i co nadchodzi lepiej mieć wróbla w garści (poduszkę finansową) na ciężkie czasy zabezpieczyć byt swojej rodziny i ze spokojem patrzeć w przyszłość jak są tu milionerzy to mogą walczyć sobie do us.ranej śmierci o 300 ale szanujcie też ludzi którzy nie są zachłanni i wystarcza im to co dają wolą mieć mniej ale święty spokój i komfort psychiczny w trudnych czasach z drugiej strony okazje na gpw są zawsze można zarabiać na czymś innym jak ktoś chce 20 niech sprzeda po 20 ja poczekam na koniec wyprzedaży interesuje mnie 50 reszta niech czeka dalej nic mi do tego
Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~swój napisał(a): > nie byłoby 1,01pln nie siej demagogii jak maxiking > a majdanu już nie będzie demonstracja w 2018 była niewypałem przeszła niezauwazona > odpowiedzi na petycje niema do dziś > to dziś starsi o kilka lat dziadki nad grobem zrobią majdan? idz z hwdsem i maxikingiem > ja czekam na 50 tyle mi wystarczy nie jestem pazerny mam inne wartości > pozdrawiam
...kogo obchodzi te twoje "50" zł ....i twoje "czekanie" g....do i podszywaczu Autor: ~swój [155.133.21.*] (My znamy osobiście tego "poetę") wiec nie podszywaj sie "wielorasowcu" ...gdyby większość w PAE była takimi men...... jak ty, solorz nie musiałby dawać nawet 10 zł za akcje ..twoje "wartośći".....strachliwość, cwaniactwo, obes....ywanie wszystkich którzy czuja odpowiedzialnośc za ludzi którzy zaufali PAE !!! ..w....l się ....
Nie wiem po co tracisz czas na dyskusję z tym trolem? Zarówno KEMOT jak i hwds spamują nieustannie to forum. 80% wpisów należy do nich i w tych wpisach nie ma nic wartościowego poznawczo, nie widzą tego że w swoich wypowiedziach robią tylko z siebie kre...ów.
A teraz, co jest szczególnie śmieszne, jeden forumowy trol stara się swoim "autorytetem" dodać wiarygodności drugiemu forumowemu trolowi.
Jedno co trzeba przyznać, przynajmniej po słowach maxikinga, że hwds, oprócz ośmieszania samego siebie na forum, coś tam jeszcze robi poza tym forum dla sprawy. Co robi i jaki to daje efekt to już temat na oddzielną dyskusję, ale prawdopodobnie robi to o czym pisze i w co wierzy, więc pewnie dlatego para z jego pracy idzie w gwizdek. Ale przynajmniej coś robi dla sprawy i nie jest hipokrytą, w odróżnieniu od takiego jednego, co tylko siedzi na tym forum i podżega do majdanu, a poza forum nie robi nic dla sprawy. Zwłaszcza tego o czym tutaj bezustannie pisze i w co tak gorliwie wierzy że przyniesie sukses.
Zabawne jak wielu, bardzo wielu inwestorów pełna gębą, posiadaczy akcji Elektrimu szydzi i kpi z ludzi którzy robia cokolwiek - nie mnie oceniać czy to pomoga bardziej czy mniej naszej sprawie - ale robą cokolwiek, choćby pisza i przypominają o złodzieju. Bo tak myślę sobie, że zdecydowana większość siedzi na d,,, i nic nie robi poza sprawdzaniem co pisza inni na forum i opluwaniem innych że jeszcze nie dop... GA żeby w zębach przyniósł kasę. Jakie to słabe i mierne nic samemu nie robic i pluc na innych którzy robia cokolwiek. Proponuje właczyć myślenie. Proponuje również dorosnąć, GA sam nic nikomu nie da, można jedynie z niego wydusić kasę - liczenie że smakosz pomidorowej ze schabowym jest człowiekiem honoru, to więcej niż wiara w garbate aniołki - bo niby czemu teraz nagle miałby stać sie człowiekiem uczciwym i honorowym? naprawdę zabawne jest czytanie forum Powodzenia PAE, powodzenia tym którzy robia cokolwiek, ja nie robie nic bo musze cieżko pracowac i nie mam czasu na walke z układami ubeckimi, a z władza dowolna i dowolnego koloru był nasz kochany GA zawsze i wszędzie od czasu jak ta władza dała mu założyc TV, dzięki której ma wływ na wybory w tym śmiesznym kraju w którym przysło nam żyć pozdrawiam inwestorów
" PIOTRUŚ" NIE JESTEŚ OD OCENIANIA CZY KTOŚ COŚ JESZCZE ROBI OPRÓCZ RZUCANIA HASEŁ NA TEMAT MAJDANU ( JEŻELI RZUCA TE HASŁA NA FORUM I PRZYBĘDZIE CHOCIAŻ JEDNA OSOBA DO TEGO PRZKONANA ( DO WSPÓŁUDZIAŁU W DEMONTRACJI , EWENTUALNIE MAJDANIE ) TO JUŻ JEST , WEDŁUG MNIE , WPRAWDZIE MIKROSKOPIJNY, ALE SUKCES ),
BO GDYBY TAKA OSOBA COŚ JESZCZE ROBIŁA DODATKOWO, INDYWIDUALNIE PRZECIW SOLORZOWI TO ..... TO FORUM, JAKO ŻE JEST PUBLICZNE , JEST OSTATNIM MIEJSCEM ŻEBY SIĘ TYM CHWALIĆ I OSTRZEGAĆ W TEN SPOSÓB SOLORZA.
TAKŻE "PIOTRUŚ " SPRZEDAŁEŚ AKCJE ELEKTRIMU , PACIOREK ,DO ŁÓZIA I TRZYMAJ RĄCZKI NA KOŁDRZE BO SIĘ ZACHLAPIESZ PODZIWIAJĄC SIEBIE .PONIŻEJ CYTAT Z twojego WPISU .
"i nie jest hipokrytą, w odróżnieniu od takiego jednego, co tylko siedzi na tym forum i podżega do majdanu, a poza forum nie robi nic dla sprawy. Zwłaszcza tego o czym tutaj bezustannie pisze i w co tak gorliwie wierzy że przyniesie sukses."
PRAĆ bATEM LENIA DANA I TŁUSTEGOmagsidsa i ele co uciekł PSyhiatryka--------- bATEM_NIEinaczej -hej!!!!!!!!!!!!! Wszyscy lenie ja sam pójdę pod sejm i pod gniazdo kjaaczki!!!!!!!!!!!! hej!!!!!!!!!!!!
Dnia 2022-07-19 o godz. 20:13 ~bATEM_NIEinaczej napisał(a):PRAĆ bATEM LENIA DANA i TŁUSTEGOmagsisa i ele co uciekł z PSyhiatryka- TYLKO_bATEM_BićNIE_INACZEJ- SAM PÓJDĘ WALCZYĆ!!!!!!!!!!!!! HEJ!!!!!!!!!!!!
> PRAĆ bATEM LENIA DANA I TŁUSTEGOmagsidsa i ele co uciekł PSyhiatryka--------- bATEM_NIEinaczej -hej!!!!!!!!!!!!! > Wszyscy lenie ja sam pójdę pod sejm i pod gniazdo kjaaczki!!!!!!!!!!!! hej!!!!!!!!!!!!