Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: POSTAWA HWDS W WALCE Z HYDRĄ SOLORZA

Zabawne jak wielu, bardzo wielu inwestorów pełna gębą, posiadaczy akcji Elektrimu szydzi i kpi z ludzi którzy robia cokolwiek - nie mnie oceniać czy to pomoga bardziej czy mniej naszej sprawie - ale robą cokolwiek, choćby pisza i przypominają o złodzieju. Bo tak myślę sobie, że zdecydowana większość siedzi na d,,, i nic nie robi poza sprawdzaniem co pisza inni na forum i opluwaniem innych że jeszcze nie dop... GA żeby w zębach przyniósł kasę. Jakie to słabe i mierne nic samemu nie robic i pluc na innych którzy robia cokolwiek. Proponuje właczyć myślenie. Proponuje również dorosnąć, GA sam nic nikomu nie da, można jedynie z niego wydusić kasę - liczenie że smakosz pomidorowej ze schabowym jest człowiekiem honoru, to więcej niż wiara w garbate aniołki - bo niby czemu teraz nagle miałby stać sie człowiekiem uczciwym i honorowym? naprawdę zabawne jest czytanie forum
Powodzenia PAE, powodzenia tym którzy robia cokolwiek, ja nie robie nic bo musze cieżko pracowac i nie mam czasu na walke z układami ubeckimi, a z władza dowolna i dowolnego koloru był nasz kochany GA zawsze i wszędzie od czasu jak ta władza dała mu założyc TV, dzięki której ma wływ na wybory w tym śmiesznym kraju w którym przysło nam żyć
pozdrawiam inwestorów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.