• Ale ładnie Autor: ~Fix [93.159.154.*]
    Ale ładnie rośnie. Dobrze, że zawczasu kolejne 100k dokupione.
    Obroty się rozkręcają, ale przynajmniej nie widać automatów robiących sztuczny wolumen, jak to często bywało przez ostatnie 2 lata.
    Oby to nie było tylko odreagowanie spadków. Nawet jeśli, przeżyłem na tej spółce tyle rozczarowań, że kolejne nic nie zmieni.
    Do zakupu prawie 2 lata temu nakłoniła mnie chciwość, za którą od tamtego czasu muszę płacić cierpliwością. Ale postanowiłem dać sobie nauczkę - nie sprzedam ze stratą. Albo uda się odzyskać środki, albo stracę wszystko.
    Pozdro dla wszystkich cierpliwych i zdrowych na umyśle (jesteśmy niestety w mniejszości na tym formu).
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Maniek [89.64.42.*]
    Zarząd się wystraszył i zasypuje teraz ma 0.086 bo jeszcze nie mają pozbierane a tu bez info idzie 11% do góry.
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Fix [93.159.154.*]
    Dnia 2022-07-18 o godz. 14:20 ~Maniek napisał(a):
    > Zarząd się wystraszył i zasypuje teraz ma 0.086 bo jeszcze nie mają pozbierane a tu bez info idzie 11% do góry.

Cały czas nie rozumiem, po co pisać takie bzdury? Skąd wiesz, że zarząd się wystraszył. To tylko twoje supozycje, których w żaden sposób nie możesz udowodnić. Dużo tu takich, którzy obwieszczają prawdy objawione: "jest właśnie tak, jak piszę", pochodzące z czyichś emocji, a nie wiedzy (nie wierzę, że na tym rynsztokowym forum, ze śladowymi ilościami treści merytorycznych, ktoś prowadzi mniej lub bardziej profesjonalną akcję "naganiania").

Męczące to bardzo do czytania....
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Onu [83.7.101.*]
    Sam jestem tutaj 2 lata :) Z ciekawości, jaką miałeś średnią zakupu? Ja miałem dość wysoko, ale udało się uśrednić do niecałych 11gr na szczęście. Byłoby mniej, ale nie miałem już środków, gdy było najniżej.
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Laurens [176.238.3.*]
    Nie martw się 20 groni będzie w następnym tygodniu bez inf
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Ananas [62.74.251.*]
    Zdzwiony czy to ty? Nie musisz zmieniac nickow, latwo cie rozpoznac po bzdurach ktore wypisujesz
    Dnia 2022-07-18 o godz. 15:57 ~Ananas napisał(a):
    > Zdzwiony czy to ty? Nie musisz zmieniac nickow, latwo cie rozpoznac po bzdurach ktore wypisujesz

A obecny Endomondo to jak w pysk strzelił dawny ABBY - ten sam potok bełkotliwych, maślanych przypuszczeń ;)
  • Re: Ale ładnie Autor: ~Ananas [62.74.251.*]
    Dokładnie, oni mają swój styl bajdurzenia, tylko kierunek zmieniają zależnie od tego czy akcje właśnie kupili czy sprzedali
    Dnia 2022-07-18 o godz. 14:48 ~Onu napisał(a):
    > Sam jestem tutaj 2 lata :) Z ciekawości, jaką miałeś średnią zakupu? Ja miałem dość wysoko, ale udało się uśrednić do niecałych 11gr na szczęście. Byłoby mniej, ale nie miałem już środków, gdy było najniżej.

Ooo, to z mojej perspektywy wymarzona średnia :) U mnie znacznie gorzej

Zaczynałem kupować po spadkach z legendarnych 0,99, w okolicach 0,60. Przez chwilę byłem nawet na plusie, ale pomny właśnie zakończonego rajdu na 4Mass, myślałem, że tu będzie podobnie. Dałem się nabrać, że na hasło 'nanotechnologia' spekuła zrobi powtórkę z rozrywki. A tu klops.
    Przez ten czas co parę miesięcy dokupuję, by uśrednić. Obecnie oscyluję trochę ponad 0,17, więc jeszcze daleka droga. A może i nie? ;)

• Re: Ale ładnie Autor: ~Kumaty [5.173.140.*]
    Jutro dystrybucja
[x]
CTEGROUP -2,78% 0,03 2025-12-17 12:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.