To nie jego biznes został wprowadzony przez kogoś mocnego ,kto ma możliwości a takie mają ruskie agenty i prawnicy na wysokim szczeblu wspierani przez amerykańsko ukraińskim kapitałem niewiadomego pochodzenia ELE był ruski od zawsze stąd takie problemy od 1946r .Był w FOZZ ,Universal PKO ,Pekao ,PZU .Handlowy i inne centrale wsi
Dnia 2022-07-16 o godz. 21:42 ~KEMOT napisał(a): > I DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU. > > ELEKTRIM PRZED SOLORZEM BYŁ BOGATĄ FIRMĄ , FAKT ŻE Z DŁUGAMI ,ALE Z POTĘŻNYMI AKTYWAMI , TAKICH JAK ZE PAK , PORT PRASKI I 50 % PTC > > . SOLORZ DLA ELEKTRIMU TO PRZEKLEŃSTWO . > > TAKI MICHAŁ SOŁOWOW NIE TYLKO BY SPŁACIŁ OBLIGATARIUSZY ALE UCZYNIŁ BY Z ELEKTRIMU KWITNĄCY HOLDING. > > ,A SOLORZ TYLKO OKRADA ELEKTRIM . PRECZ Z SOLORZEM , ZAKŁAMANYM ZŁODZIEJEM.
O czym Pan pisze, Panie Tomku? czy czasem słoneczko za mocno nie przygrzało gdzieś? "Elektrim przede mną był bogatą firmą"? Przypomnę może Panu że przede mną Elektrim był postawiony w stan upadłości z możliwością zawarcia układu. Ja zgodziłem się zawrzeć układ z upadającym Elektrimem i w tamtym czasie witaliście mnie jak Chrystusa w Niedzielę Palmową. Dzisiaj krzyczycie w stronę KNF, czy może raczej bardziej tutaj na forum "ukrzyżować go !!! ".
Czy się Panu to podoba czy nie, to właśnie ja jestem Mesjaszem który ten Elektrim wybawił a przy okazji i Wasze akcje. Beze mnie do spółki wszedłby Syndyk i wszystko posprzedawał za grosze, PTC, Porty Praskie, ZE PAK i inne aktywa. Dzisiaj Pan i Pana koledzy nie mielibyście nawet akcji Elektrimu, sąd po zakończeniu postepowania upadłościowego umorzyłby akcje i odcinek zbiorowy swoich akcji jak i decyzje sądu o ich umorzeniu mógłby Pan sobie powiesić nad łóżkiem u siebie w domu, jako dowód swojej własnej ...... . Włożyłem ogromną ilość swojej pracy i środków aby uratować Elektrim i chciałem się z Państwem niejednokrotnie podzielić swoim "ciałem i krwią" i proponowałem szczodry wykup waszych akcji, jednak Wy mnie nie przyjęliście jako swojego zbawcy. Dzisiaj Pan pisze że jestem "fałszywym prorokiem", to mam pewną propozycję. Może Państwo wykupią ode mnie cały Pakiet ponad 85% akcji po cenie z ostatniego mojego zaproszenia, po 18 zł? Jest Państwa ponoć 8 tyś, zróbcie zrzutkę i mnie spłaćcie. Ja Wam dam się "okraść" po te 18 zł za akcje i wycofam się z RN, zwołacie sobie walne i wymienicie cały zarząd spółki i wprowadzicie ją z powrotem na giełdę. Nie będziecie Państwo już wtedy mniejszościowymi tylko większościowymi i każdy z Państwa będzie mógł sobie sprzedać swoje akcje w normalnym obrocie giełdowym po te 350 zł za sztukę jeśli uważacie że tyle one będą wtedy warte. Czysty zysk, myślę że nawet warto pobrać kredyty pod wykup moich akcji.
A co do Pana Sołowowa to przed napisaniem tych bzdur, warto jakby się Pan zapoznał z historiami takich spółek jak Synhos czy OAT.
Jednak jak jest już Pan zapatrzony i pełen podziwu dla geniuszu inwestycyjnego Pana Sołowowa to ze swej strony mogę zaproponować spółkę do inwestowania Rafako. Spółka jest w obrocie giełdowym i jest teraz bardzo tania, a Pan Michał aktualnie negocjuje warunki wykupu pakietu akcji od PBG i objęcia nowej emisji akcji, dokapitalizowania. Zgodnie z Pańskimi słowami można się spodziewać że Pan Sołowow uczyni z upadającego Rafako kwitnącą spółkę GPW. Myślę że jak jest Pan tego taki pewien to ostatnia szansa aby Pan zrobił, być może interes życia, zwłaszcza że Akcje Rafako są bardzo tanie w tej chwili, może się Pan tam odkuje i powetuje sobie z nawiązką straty które Pan poniósł na spółce Elektrim.
TROLL SOLORZA ( KSYWA " ZYGMUNT SOLORZ ŻAK ") EPATUJE NAS TU OPOWIEŚCIAMI JAKOBY JEGO CHLEBODAWCA SOLORZ URATOWAŁ ELEKTRIM PRZED UPADŁOŚCIĄ I BYŁ ( ZOSTAŁ) " MĘŻEM OPATRZNOŚCIOWYM " SPÓŁKI ELEKTRIM ,
OTÓŻ BYŁO ZUPEŁNIE ODWROTNIE - TO SOLORZ ZMUSIŁ LUDWIKA SOBOLEWSKIEGO ( ÓWCZESNEGO SZEFA GPW KTÓREGO PÓZNIEJ ZATRUDNIŁ W ZE PAK - TO JEST I BYŁA OCZYWIŚCIE KORUPCJA "STANOWISKOWA " )
DO ZGODY NA WPROWADZENIE ELEKTRIMU W STAN UPADŁOŚCI -
ABY PRZERAZIĆ DROBNYCH I ZMUSIĆ ICH DO SPRZEDAŻY AKCJI ZA BEZCEN ,
CICHE POROZUMIENIE ŻE ELEKTRIM SPRZEDA SWOJĄ CZĘŚĆ PTC DO T- MOBILE I SPŁACI OBLIGATARIUSZY I JESZCZE ZOSTANIE MU POTĘŻNA CZĘŚĆ WIELOMILIARDOWEJ DYWIDENDY Z PTC BYŁO JUŻ WIADOME WTAJEMNICZONYM ,
OCZYWIŚCIE DROBNI NIE MIELI TEJ ŚWIADOMOŚCI I WIĘKSZOŚC Z NICH SPRZEDAŁA W WEZWANIU PO 7,80 ZŁ , PÓŻNIEJ W 2010 ROKU ODBYŁ SIĘ TEATRZYK Z TAJNĄ UGODĄ KTÓRY TRWA DO DZIŚ .
I JESZCZE SOLORZ DODATKOWO RŻNIE GŁUPA ŻE URATOWAŁ SPÓŁKĘ.
CO DO TALENTÓW SOLORZA TO RZECZYWISCIE MA JEDEN , JEST TO TALENT DO OKRADANIA INNYCH , TU RZECZYWIŚCIE MA TALENT NIESAMOWITY ,
NATOMIAST JEŻELI CHODZI O KREOWANIE NOWYCH IDEI TO ON I JEGO FERAJNA SĄ BEZNADZIEJNI , POTRAFIĄ TYLKO NISZCZYĆ I KRAŚĆ .
PRZYKŁADEM SPÓŁKA CD PROJEKT GDZIE JEGO KUMPEL JAKUBAS WSZEDŁ GDY SPÓŁKA MIAŁA RÓWNIEŻ POTĘŻNE KŁOPOTY ( ZNISZCZONO POPRZEDNIEGO WŁASCICIELA ROMANA KLUSKĘ , I WTEDY NAZYWAŁA SIĘ OPTIMUS ) WEJSCIE JAKUBASA NIE POPRAWIŁA SYTUACJI SPÓŁKI , I ZACZĄŁ SIĘ ON PANICZNIE ROZGLĄDAĆ ZA NOWYM INWESTOREM KTÓRY URATUJE WŁOŻONE PRZEZ NIEGO PIENIĄDZE( JAKUBASA ) I ZNALAZŁ , BYLI TO MŁODZI TWÓRCY GIER KTÓRZY ZROBILI Z TEJ SPÓŁKI GWIAZDĘ GPW , JAKUBAS NIE WIERZYŁ JEDNAK W NOWE IDEE I SZYBKO SPRZEDAŁ SWÓJ PAKIET Z NIEWIELKIM ZYSKIEM I ODCHODZĄĆ DO SWOICH TRADYCYJNYCH BIZNESÓW, CO DOWODZI ŻE NIE MIAŁ KOMPLETNIE BIZNESOWEGO WYCZUCIA.
WRACAJĄC DO SOLORZA ,POWTARZAM SOLORZ DOPROWADZIŁ DO SZTUCZNEJ UPADŁOŚCI , TAKI KLUSKA ALBO SOŁOWOW NIE TYLKO SPŁACILIBY OBLIGATARIUSZY ALE ZROBILIBY Z ELEKTRIMU BRYLANT NA GPW W PRZECIWIEŃSTWIE DO ZŁODZIEJA SOLORZA KRÓRY POTRAFI TYLKO OKRADAĆ DROBNYCH W SWOICH SPÓŁKACH ,
CZOŁOWYM PRZYKŁADEM - MIDAS , ELEKTRIM .
MIMO WSZYSTKO I TAK POWINNIŚMY NAGŁOŚNIĆ ZŁODZIEJSTWA SOLORZA NA POTĘŻNYCH DEMONSTRACJACH
ABY OSTRZEC PRZY OKAZJI PRZED TYM TYPEM INNYCH POTENCJALNYCH INWESTORÓW