Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: SOLORZ DLA ELEKTRIMU TO PRZEKLEŃSTWO , TO RAK KTÓRY ZŻERA ELEKTRIM

Dnia 2022-07-16 o godz. 21:42 ~KEMOT napisał(a):
> I DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU.
>
> ELEKTRIM PRZED SOLORZEM BYŁ BOGATĄ FIRMĄ , FAKT ŻE Z DŁUGAMI ,ALE Z POTĘŻNYMI AKTYWAMI , TAKICH JAK ZE PAK , PORT PRASKI I 50 % PTC
>
> . SOLORZ DLA ELEKTRIMU TO PRZEKLEŃSTWO .
>
> TAKI MICHAŁ SOŁOWOW NIE TYLKO BY SPŁACIŁ OBLIGATARIUSZY ALE UCZYNIŁ BY Z ELEKTRIMU KWITNĄCY HOLDING.
>
> ,A SOLORZ TYLKO OKRADA ELEKTRIM . PRECZ Z SOLORZEM , ZAKŁAMANYM ZŁODZIEJEM.

O czym Pan pisze, Panie Tomku? czy czasem słoneczko za mocno nie przygrzało gdzieś?
"Elektrim przede mną był bogatą firmą"? Przypomnę może Panu że przede mną Elektrim był postawiony w stan upadłości z możliwością zawarcia układu. Ja zgodziłem się zawrzeć układ z upadającym Elektrimem i w tamtym czasie witaliście mnie jak Chrystusa w Niedzielę Palmową. Dzisiaj krzyczycie w stronę KNF, czy może raczej bardziej tutaj na forum "ukrzyżować go !!! ".
Czy się Panu to podoba czy nie, to właśnie ja jestem Mesjaszem który ten Elektrim wybawił a przy okazji i Wasze akcje. Beze mnie do spółki wszedłby Syndyk i wszystko posprzedawał za grosze, PTC, Porty Praskie, ZE PAK i inne aktywa. Dzisiaj Pan i Pana koledzy nie mielibyście nawet akcji Elektrimu, sąd po zakończeniu postepowania upadłościowego umorzyłby akcje i odcinek zbiorowy swoich akcji jak i decyzje sądu o ich umorzeniu mógłby Pan sobie powiesić nad łóżkiem u siebie w domu, jako dowód swojej własnej ...... . Włożyłem ogromną ilość swojej pracy i środków aby uratować Elektrim i chciałem się z Państwem niejednokrotnie podzielić swoim "ciałem i krwią" i proponowałem szczodry wykup waszych akcji, jednak Wy mnie nie przyjęliście jako swojego zbawcy. Dzisiaj Pan pisze że jestem "fałszywym prorokiem", to mam pewną propozycję. Może Państwo wykupią ode mnie cały Pakiet ponad 85% akcji po cenie z ostatniego mojego zaproszenia, po 18 zł? Jest Państwa ponoć 8 tyś, zróbcie zrzutkę i mnie spłaćcie. Ja Wam dam się "okraść" po te 18 zł za akcje i wycofam się z RN, zwołacie sobie walne i wymienicie cały zarząd spółki i wprowadzicie ją z powrotem na giełdę. Nie będziecie Państwo już wtedy mniejszościowymi tylko większościowymi i każdy z Państwa będzie mógł sobie sprzedać swoje akcje w normalnym obrocie giełdowym po te 350 zł za sztukę jeśli uważacie że tyle one będą wtedy warte. Czysty zysk, myślę że nawet warto pobrać kredyty pod wykup moich akcji.

A co do Pana Sołowowa to przed napisaniem tych bzdur, warto jakby się Pan zapoznał z historiami takich spółek jak Synhos czy OAT.
Jednak jak jest już Pan zapatrzony i pełen podziwu dla geniuszu inwestycyjnego Pana Sołowowa to ze swej strony mogę zaproponować spółkę do inwestowania Rafako. Spółka jest w obrocie giełdowym i jest teraz bardzo tania, a Pan Michał aktualnie negocjuje warunki wykupu pakietu akcji od PBG i objęcia nowej emisji akcji, dokapitalizowania. Zgodnie z Pańskimi słowami można się spodziewać że Pan Sołowow uczyni z upadającego Rafako kwitnącą spółkę GPW. Myślę że jak jest Pan tego taki pewien to ostatnia szansa aby Pan zrobił, być może interes życia, zwłaszcza że Akcje Rafako są bardzo tanie w tej chwili, może się Pan tam odkuje i powetuje sobie z nawiązką straty które Pan poniósł na spółce Elektrim.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.