• Ja jestem tylko małym akcjonariuszem Autor: ~hwds [89.64.84.*]
    Ale obok mnie stoją tysiące pokrzywdzonych ludzi i ich rodziny.
  • Re: Ja jestem tylko małym akcjonariuszem Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Niech się zgłoszą do mojej fundacji. POMOŻEMY !!!
  • Re: Ja jestem tylko małym akcjonariuszem Autor: ~Buchaaaaa [89.64.84.*]
    Przyjdzie tam komornik, kwestia czasu.
  • Tak pomożecie jak pomogliście tej osobie?? To wróci do niego nie do Autor: ~ele [46.205.214.*]
    Ciebie. Bo Ty jesteś podszywającą się k? Jak tam petrolinvest?

Dzień dobry .Panie Danielu nie napisałam do przewodniczącego swojej sytuacji.Postaram się tu opisać sytuacjie związane z akcjami Ekeektrimi. Moja sytuacja materialna jest ciężka .,jestem rencie i podjęłam pracę w zakładce pracy chronionej.Dramatem moim był rok 2014 ,gdy Syn zachorował na chlonniaka 4 stopnia.Wtedy napisałam do Zarządu aby odkupili moje aukcje .Zarząd podobno się zebrał ale nie wyrazili chęci pomocy .Zarządzano dokumentację medyczną ,która przeslalam.Syn ciężka walkę przegrał we wrześniu 2014 r.Majac tak dramatyczna sytuacjie ,nikt z Zarządu nie zaoferował chęci pomocy ,abym mogła odzyskać swoje pieniądze.Na chwilę obecną nie wierzę abym odzyskała pieniądze,tym bardziej życie moje ma inny wymiar..
    Z poważaniem 
    XXXXXXXXXXXX
  • Re: Tak pomożecie jak pomogliście tej osobie?? To wróci do niego nie do Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Syn tej Pani mógł się zgłosić do Fundacji Polsat, moja fundacja nigdy nie odmawia pomocy takim ludziom.
    W tym tekście jest napisane że ta Pani zgłosiła się do zarządu, jak się domyślam zarządu Elektrimu i bardzo źle zrobiła, Elektrim to nie jest fundacja charytatywna tylko podmiot biznesowy który ma na celu zarabiać pieniądze a nie ratować ludzi w trudnych sytuacjach życiowych. Prawda w tym przypadku niestety również jest okrutna, ponieważ ta Pani za swój, jak to ujęła, ciężki stan materialny może obwiniać tylko siebie. Inwestycje z GPW są obarczone dużym ryzykiem, tak dużym że nazywa się to "gra na giełdzie" czyli innymi słowy hazard. Ta Pani z własnej nieprzymuszonej woli postanowiła zainwestować swoje oszczędności w akcje Cesarza Spekulacji, co oznacza że musiała też być świadoma że może dużo zarobić ale i też dużo stracić. Mogła też wybrać bezpieczniejszą formę inwestycji np. fundusze czy lokaty, jednak wybrała tak jak wybrała, więc żal może mieć sama do siebie. Ja nie mogę odpowiadać za WASZE nietrafione decyzje inwestycyjne, zrozumcie to Państwo że sami sobie jesteście winni. Sugerowanie że jestem winny tragedii śmierci syna tej Pani tylko dla tego, że zarząd Elektrimu nie zdecydował się przepłacić za wykup pakietu jej akcji to po prostu podłość! Jestem ciekaw czy jakby do Pana podszedł jakiś znajomy i opowiedział Panu że jego syn jest chory i jedynym ratunkiem będzie dla niego kosztowna terapia. Jednak aby syn tego znajomego mógł z tej terapii skorzystać, to najpierw to Pan musi odkupić od tegoż znajomego jego przerdzewiałego i jeżdżącego tylko na lawecie Fiata 126p po cenie nowego BMW 7 prosto z salonu. Jeśli Pan odmówi kupna Malucha za takie pieniądze od swojego znajomego, to właśnie Pan będzie winny śmierci jego syna?
  • "Ja nie mogę odpowiadać za WASZE nietrafione decyzje inwestycyjne" Autor: ~ele [46.205.214.*]
    Solorz odpowiada za kradzież aktywów ze spółki Elektrim i jego spółek zależnych. Lista tego się ciągle wydłuża. W końcu prędzej czy później i tak go PAE i olechnowicz dopadnie.
    Sugerowanie że jestem winny tragedii śmierci syna tej Pani tylko dla tego, że zarząd Elektrimu nie zdecydował się przepłacić za wykup pakietu jej akcji to po prostu podłość! 
    Twierdzisz że przepłacić ? to podłość . Kradzież aktywów i śmierć drugiej osoby w takich okolicznościach to podłość.

• Re: "Ja nie mogę odpowiadać za WASZE nietrafione decyzje inwestycyjne" Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-07-16 o godz. 23:53 ~ele napisał(a):
    > Solorz odpowiada za kradzież aktywów ze spółki Elektrim i jego spółek zależnych. Lista tego się ciągle wydłuża. W końcu prędzej czy później i tak go PAE i olechnowicz dopadnie.
    > Sugerowanie że jestem winny tragedii śmierci syna tej Pani tylko dla tego, że zarząd Elektrimu nie zdecydował się przepłacić za wykup pakietu jej akcji to po prostu podłość! 
    > Twierdzisz że przepłacić ? to podłość . Kradzież aktywów i śmierć drugiej osoby w takich okolicznościach to podłość.
    >

Lista ciągle się wydłuża? doprawdy? ciekaw jestem tylko kiedy ta lista znajdzie drogę do prokuratury? oczywiście do każdej pozycji na tej liście nie zapomnijcie Państwo dostarczyć dowodów na moją winę. W przeciwnym razie prokuratura znowu śledztwo umorzy i znowu będziecie musieli pisać że zostali pewnie przekupieni.
    Jeśli twierdzi Pan, że jestem winny śmierci syna tej Pani, to również i Pan ma krew na rękach. Jeśli ma Pan na mnie dowody i je zataja przed organami ścigania to jest Pan współwinny. Zapytam inaczej, ilu w takim razie musi jeszcze zginąć ludzi abyście się zdecydowali przedstawić w prokuraturze obciążające mnie dowody na kradzież aktywów?
    Błagam wsadźcie mnie do paki !!!
  • Autor: ~Aero [195.38.12.*] 2022-07-07 15:47 won trollu Autor: ~ele [46.205.214.*]
    Zobacz wątki dotyczące HaweZobacz profil Hawe
    Autor: ~Aero [195.38.12.*] 2022-07-07 15:47
    Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Hawe Telekom i IS-Wireless zawiązują porozumienie ws. tworzenia siec
    Hawe Telekom i IS-Wireless zawiązują porozumienie ws. tworzenia sieci prywatnych 5GISBnews - Biznes
    7 lip 2022, 15:41

Warszawa, 07.07.2022 (ISBnews) - Hawe Telekom i IS-Wireless zawarły porozumienie, w ramach którego będą pracowały nad wspólną kompleksową ofertą dla klientów zainteresowanych budową prywatnych sieci 5G, podano w komunikacie. Firmy zamierzają oferować gotowy do wdrożeń produkt w całej Europie."W porozumieniu przedsiębiorstwa deklarują współpracę i opracowanie rozwiązania, które powstanie z niezależnych elementów dostarczanych przez każdą ze stron. Dostarczone przez IS-Wireless części składowe sieci obejmujące RAN, Core i MANO w technologii mobilnej 5G zintegrowane zostaną z infrastrukturą Hawe Telekom. W efekcie powstanie oferta na kompletne sieci prywatne 5G, działające w modelu otwartym (Open RAN), który charakteryzuje się wysokim bezpieczeństwem sieci, elastycznością i niskim całkowitym kosztem posiadania (ang. Total Cost of Ownership, TCO)" - czytamy w komunikacie.Rozwiązanie będzie mogło być dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, pragnących tworzyć prywatne sieci mobilne w fabrykach, kampusach akademickich, czy w ośrodkach miejskich, podano także.Hawe Telekom świadczy kompleksowe usługi telekomunikacyjne dla innych operatorów, a wśród jego klientów znajdują się operatorzy krajowi oraz międzynarodowi. Spółka oferuje dzierżawę i sprzedaż kabli oraz włókien światłowodowych, transmisję danych w oparciu o posiadany system DWDM, dostęp do sieci internet, a także serwis sieci telekomunikacyjnych."Partnerstwo Hawe Telekom z IS-Wireless w naturalny sposób wynika ze strategii biznesowych firm. Naszym celem jest wspólne wypracowanie ekosystemu innowacji, którego częściami składowymi są rozwiązania oparte o technologie otwartych sieci 5G oraz edge computingu nadzorowane przez modele predykcyjne. Jestem przekonana, iż zaproponowana przez nas technologia pozwoli przyspieszyć wdrożenia otwartego środowiska 5G w przemyśle oraz innych sektorach gospodarki" – powiedziała business development director w Hawe Telekom Barbara Ożóg, cytowana w komunikacie.IS-Wireless to dostawca sieci komórkowych 4G i 5G w zyskującym popularność na całym świecie modelu otwartym (Open RAN). Firma tworzy oprogramowanie i sprzęt niezbędne, by budować sieci mobilne zarówno w zakresie RAN, jak i Core. IS-Wireless promuje otwarte, sprzyjające różnorodności podejście do budowy sieci mobilnych i współpracuje z rosnącym gronem partnerów w ramach inicjatywy #5GMadeTogether."Porozumienie zawarte z Hawe Telekom pozwoli nam połączyć to co najlepsze w elementach sieciowych, w których się specjalizujemy i wspólnie stworzyć zintegrowane, kompleksowe rozwiązanie oparte o najnowszą technologię i ogrom doświadczenia. To kolejny krok w kierunku rozwoju polskiej branży telekomunikacyjnej" - powiedział Sławomir Pietrzyk, CEO i założyciel IS-Wireless.
    (ISBnews)

https://stooq.pl/n/?f=1498174
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.