• Mortimer Autor: ~src [5.184.211.*]
    "A to dopiero sie rynek dowiedzial o emisji? Wg mnie już w cenie."

I jeszcze ma czelność pisać, do kogoś kto stawiał że jednak kurs spadnie, że się kompromituje
  • Re: Mortimer Autor: ~dero [46.134.124.*]
    o kuźwa, jaki zrzut akcji! Wolumen 27 000 zł, słownie: dwadzieścia siedem tysięcy złotych.
    No po prostu wysypali wszystkie akcje ze stratą. Nie ma co zbierać.
  • Re: Mortimer Autor: ~src [5.184.211.*]
    Ziomuś jesteś kolejnym co myli porządki
    Nigdzie się nie zachwycałem obrotem. Napisze jeszcze raz dla takich jak Ty.
    Ludzie pisali że wejście nowych akcji nie spowoduje dodatkowej podaży i spadku.
    Było inaczej
    A wolumen w poprzednich dniach był ciut wyższy. Ale tu nie chodzi o podaż tylko o brak popytu
  • Re: Mortimer Autor: ~Ryzykant [62.182.150.*]
    Popyt się znajdzie , jak tylko "pajace" skakające ze zleceniam S zeskoczą na swoje dno Póki co nie tykam ,ale po lewej cierpliwie czekam , aż "zwieracze" puszcza im do spodu..............
    Żeby dać Ci obraz tego jak bardzo bredzisz, uświadomię Ci, że całą tę podaż wygenerowaną z dopuszczenia akcji do obrotu, mógłbym wciągnąć nosem. A nie jestem przesadnie grubą rybą. :D
    Podniecasz się jakimś wielkim przewidywaniem na rynku, a gdybym chciał, to mógłbym napisać ,,o 14 będzie wielka zwała" i wygenerować samodzielnie większą podaż niż była wygenerowana z powodu dopuszczenia akcji. XD Więc o czym Ty bredzisz?
    Kolejny dzban co mi próbuje wkręcić że się czymś podniecam. Po prostu pisałem że spadnie a kilku takich dzbanów jak ty jechało mi za to w piec. Wyszło na moje i zamiast przyznać mi rację dalej jedziecie w piec bez merotoryki
    Przewidziałem? Tak
    Wy? Nie
    Pozdro leszczyki
    Ale Ty bredzisz, człowieku. Znalazł się popyt na to ,,sypanie", bo gdyby się nie znalazł, to nie zaszła by żadna transakcja. Znalazł się popyt po nieco niższej cenie, ale jak Ty w ogóle porównujesz obrót 100 000 akcjami do jakichś wydarzeń na rynku związanych z wpuszczeniem nowych akcji na rynek, to ja nie wiem co mam o Tobie myśleć. :D Równie dobrze mógł zrzucić to pierwszy lepszy leszcz, który akcje miał od dawna, ale przeczytał Twoje brednie na forum bankiera i Ci w nie uwierzył. No chyba, że masz dowód na to, że sprzedane akcje były z emisji. Jak masz, to go daj. :D A nawet jak część była, to co z tego, skoro obrót jest znikomy?

Bredzisz tak, że tego się nie da czytać.
    Ja bredzę a Ci co pisali że nie spadnie po wejśiu nowych akcji nie bredzą :)
    Fajne z was dzbanki
    A kurs dalej w dół
    Śmieszne jest to że piszą tu cwaniaczki (oni nie bredzą) że zbierali przed wejściem nowych akcji to co dawali poniżej 30gr a teraz na prawej stoi po 24 i nie biorą.
    No ale ja bredzę. Wincyj minusów
    Dużo ludzi tutaj bredzi. To, że ktoś bredzi nie znaczy, że Ty nie bredzisz. Jesteś w gronie bredzących :D

Zawsze mnie to rozwalało. Ktoś powie 2+2=5. Ty powiesz 2+2=6. Ktoś Ci powie ,,bredzisz" a Ty odpowiadasz ,,tamci co mówili, że 5 nie bredzą" :D
  • Re: Mortimer Autor: ~src [46.134.87.*]
    Hehehe wszystko w cenie..
  • Re: Mortimer Autor: ~Ryzykant [62.182.150.*]
    Ynfestory....... z 6-7tys. akcji co raz prześcigują się śmieciowymi zleceniami ,który odda taniej o .....5 !!! setnych grosza !!! Tu dopiero pokazują żenadę i jakie yfestory są tu zaangażowane !
    Tu toczy się poważny pojedynek o...... kilka zł.....
    Im szybciej krew się poleje - puszczą na K po lewej tym szybciej zakończy się to żżżeeeeeeenujące widowisko !!!
    To tylko moje zdanie wynikające z obserwacji kursu i wystawianych zleceń .

• Re: Mortimer Autor: ~Tomasz [5.173.129.*]
    Po co to pisać, wiemy swoje
  • Re: Mortimer Autor: ~src [5.184.213.*]
    No wszystko w cenie
  • Re: Mortimer Autor: ~Haha [135.125.107.*]
    Starczył straszak i już leszcz oddał haha.
    Bessa piękna rzecz, kolejny skoczek gdzie, panika co hehe,
  • Re: Mortimer Autor: ~Tomasz [89.78.68.*]
    Jedna z nielicznych zarabiających spółek bez wielkich kredytów. Pięknie dają jak leci
[x]
TELGAM 0,24% 0,41 2025-11-07 10:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.