po pierwsze to brak podanego okresu w którym nastąpiła manipulacja; po drugie we wszystkich tych spółkach w różnych okresach maczały ręce cypry; najbardziej znany wszystkim Skopowski Janusz (główny akcjonariusz zamieszanej w tą aferę Black Pearl SA) i jego spółka Midorana Investments Ltd. byli swego czasu czołowymi macherami na Sofcie i w Borucie; historia cypryjska Softblue : https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4355289&strona=1
Dnia 2022-07-15 o godz. 09:00 ~src napisał(a): > Joyfix też mógł być brany pod uwagę
kolejne komunikaty KNF dla osobnych przypadków INM i HUB-a wskazują na okresy w których ten właśnie Joyfix sprzedawał akcje po podbitkach; czyżby Kierul doniósł na Pawlikowskiego po kolejnych jego prztyczkach w nos; p.s. Pani Kinga Kerul od stycznia 2022 już nie pracuje w InventionBio
Ale shitblue jest wymieniony przez KNF na pierwszym miejscu i manipulacje mogą dotyczyć okresów kiedy pudel fałszywymi listami intencyjnymi podbijał wraz z cyprami kurs i się wysypywał? Ja myślę że tak i dlatego KNF dobrał się do jego du... pska, a jak do jego to i możliwe że do Ta/aaa du... pska również się dorwie skoro to ciapek pudla... i jeszcze kilku może z szajki naganiaczy również ... ciekawe tylko kiedy się dowiemy... Na tą chwilę można śmiało powiedzieć: Brawo KNF...
Oby KNF zmienił Nam Prezesa ale raczej zanim oficjalnie dobiorą się do Kierula to złoży dymisję, żeby nie było zaskoczenia na akcjach. Tak mi pokazuje szklana kula z AliExpress.
No nareszcie Arniex vel batman powiedział coś sensownego i merytorycznego bez rzucania na innych bezczelnych kalumni... nalezy się ode mnie pochwała i jestem dumny z niego że moja edukacja i ogarek oświecenia który mu przyniosłem nie poszedł do chlewa jak w przypadku tego cretino Ta/aaa...
A jakie mają być? Tradycyjne!! Pudel i rodzina zarobi a ty nie i dalej będziesz wisioł na haku... przewiduję że będzie strata 1 mln pln netto... i zwykle zawsze mam rację... trollu kapciowy pudla lizusie jeden!!!
A co to za tymoneksronek? Nie znam i nie jestem posiadaczem akcji Orlen tylko posiadaczem węgla i legginsów... i nie zmieniaj tematu... boisz się że za chwilę będzie 12 groszy?
A zapytałeś pudla czy to nie cena dumpingowa i będzie miał stratkę bo rodzina is the first? Hihihihihii.... ordynarny, wredny trollu kapciowy pudla wiszący na haku naganiaczu? Hę? A teraz ucz się ode mnie i obserwuj jak leci na 12 groszy...
Ty już siedź cicho lepiej bo ostatnio kupowałeś po 50 groszy... ale nie sprzedawaj tylko poczekaj na 10 groszy no chyba że to bankrut no to rób co chcesz.... nie widzisz że leci ukosem na glebę? Hę?
Capiący legginsie ty mnie nie możesz mówić co mam robić bo jesteś pośmiewiskiem
Tęczowym chłoptasiem, niemyjem w żebrach o cudze
To jednak nie sprzedawałem po 25 ? Hahaha
Widzę ze patologie nadal cudze boli