Potwierdzam! Też tego badylem nawet nie tyknę... niech sobie to Maksymiian kupuje i wisi razem z tym owsikiem Ta/aaa kapiowym pudla... dobrali się z rniexem vel batman i krakusem vel getwsioczek...
O właśnie jeden owsik naganiacz dał popis i od razu go moderator usunął z tej zacnej dyskusji... pewnie nie umiał dyskutować o przyszłej wartości 12 groszy tej wydmuchy...
Potwierdzam!! Nawet kijem tego nie tykamy bo nie ma naiwnych łosi... bo pudel takiego okradnie łosia... aczkolwie czy jest jescze ktoś kto pudlowi wierzy?
Ja również tego nie tykam. Faktycznie więcej jak 12 groszy nie jest warte. A jeżeli jeszcze pudel dalej będzie karmił bajkami, kompromitował się, i tradycyjne braki wyników to może być niżej. Czas gra na niekorzyść pudla. Cierpliwość też ma swoje granice. Jeszcze po takim dodruku co zrobił?
Potwierdzam!!... ja także nie tykam czegoś co jest na tapecie KNF... czyli jest zgodność że wycena 10 groszy... no może 12 groszy... to jest ekspercko właściwa wycena wydmuchy pudla... a może nawet i 10 groszy za dużo?... kiedyś akcjonariusz stróż przewidywał nawet 5 groszy... może miał jednak rację?
I faktycznie... nikt tego kijem nawet nie chce tknąć... stało się jak przewidywano... południe już a tu nie ma zainteresowania... pudel za słabe bajdy opowiada czy jak? Brak naiwnego łosia!!
Wiem, wiem, czeka owsik na dywidendę od pudla... niech czeka i niech patrzy na notowania węgla... a mówiłem aby pudel puścił chociaż bajde dla naiwnego łosia o zamiarze inwestowania w skład węglowy albo w kopalnię w Bydgoszczy... za covidu mógł bajdami karmić, to i teraz też miałby fajną bajeczkę... i cóż by się stało... a byłoby cieplej w futerku od pudla...
A co ma Ukraina do pudla? Chodzi o jakieś nowe bajdy by się mógł ponownie wysypać pudel? Czy chińskiego shitwatcha nie kupują? No to tym bardziej uzasadniona wycena wydmuchy na 12 groszy lub nawet niżej...
Czyżby kierule były w strachu? Czekamy na wyniki śledztwa... można się domyślać wyniku... pudel już w pory musi?... i jak widać czują to też trolle naganiacze bo pochowane to po norach...
No dobra!!! Jakie wyniki przewidujemy na wydmuszce za rok 2022? Hę? Ja przewiduję tradycyjne czyli minus netto i rodzina się obłowi jak zwykle a audytor będzie miał wonty do sprawozdania... i wtedy się zacznie... a prokuratura? Śledztwo trwa...
I znowu wyjdziesz na fajtłapę!!! Jaki milion? Widziałeś kiedyś u pudla milion? Ja widziałem ale 100 mln nadrukowanego papieru toaletowego przez pudla... znowu będziesz jęczał że cię w bambo pudel załatwił... zresztą jak zwykle...
Kupił węgiel na zimę, czy nie? A zapomniałem że bajdy są ciekawsze niż szare fakty i prawda o pudelu i wydmuszce... i lepiej być naiwnym łosiem niż fat cat...
Boję się że wydmucha tonie... i to nie uniknione... a węgiel jak widzi ma się dobrze... a mógł pudel ogłosić jaki list intencyjny na węgiel z Mozambiku... może jakiś łoś by łyknął? a tak? Hę?
No i jak z tym węglem? Kupił? Hę? A tutaj pudel znowu tradycyjne bajdy? Wyniki zweryfikują jak zwykle kto miał rację... jak dotąd nigdy się nie pomyliłem i były tradycyjne... od lat... i takie będą...
Czy ty mnie tak celowo denerwujesz? Zapowiedziałem że będzie 12 groszy i tak będzie... aczkolwiek już teraz coś przeczuwam że to będzie jeszcze niżej... mnóstwo negatywnych informacji coś czuję że należy się spodziewać... zapraszam do dyskusji merytorycznej i kulturalnej... co na to naganiacze na naiwnego łosia?