Tak będzie. Nie wiem, kto to sprzedaje i czy w ogóle zdaje sobie sprawę z tego, że cena złota w PLN się nie zmienia na minus, a raczej wręcz urosła. Spółka kapitał zachowuje. Powrót na 120 praktycznie pewny, czas mniej pewny. Ani pół akcji nie sprzedam póki nie zobaczę tu 222 zł.
~abc skoro się nie podoba to co tu robisz? masz jedno życie nie trać swego drogocennego życia na tak beznadziejną spółkę. Znajdź sobie lepszą, i tam sobie pisz.
A nie, nikt zdrowy na umyśle by nie tracił bezinteresownie swoje życia. Znaczy się tylko jedno, grasz na ludzkich emocjach bo chcesz tanio kupić.
Odwrotność przygłupa to znaczy, że jest mądry. Idąc dalej za tym co napisałem wyżej znaczy, że jest chytry i chce kupić tanio od głupszych od siebie. Bo jeżeli nie, to znaczy że jest głupi i traci swoje życie i energię na pisanie o spółce której nie posiada, albo nie zamierzą posiadać..
oj biedni frustraci :) na forum może udzielać sie tylko posiadacz akcji czy każdy? strasznie was boli, że ktos może mieć odmienne zdanie, a jeszcze bardziej was boli, że ma racje :) ktoś kto kupi po 40, jak kurs wróci na 80 to będzie 100% zarobiony a wy dalej będziecie w plecy, jak kurs wróci na 120 to zarobi 200% a wy będzie wyskakiwać z akcji ciesząc się, że wyszliście na 0 :) oczywiście jeśli prezes nie ma w zanadrzu kolejnych niespodzianek, albo nie daj boże ściągnie wam spółkę z giełdy, to wtedy nawet na 0 nie wyjdziecie :) ale spoko ujadajcie dalej i tych co komentują rzeczywistość i potrafią wyciągnąc dobre wnioski nazywajcie przygłupami :) wy jak widzieliście uszka wazonów i inne wielkie niedzwiedzice i rychły retest 214 to ja mowiłem, że mns jest skorelowany z kursem złota w usd a ten leci na pysk i mns będzie mu wtórować to wtedy ja byłem przygłupem :) jak pisałem że dywidenda będzie poniżej 10zł i rozmienimy 100 na kursie to ja byłem przygłupem :) tu akurat chyle czoła prezesowi bo 1zł dywidendy tak zwanej "strzał w ryj" to nawet ja się nie spodziewałem :D także dzięki prezesowi zrewidowałem swoje prognozy i domknięcie luki jest jak najbardziej realne :) zyski zawsze mają dalszoplanową rolę jak w spółce wylewa bagno :) no ale to ja jestem przygłupem a wy przecież zarabiacie na tych spadkach :D pozdrawiam cieplutko
uzupełniając powyższy wpis dodam jeszcze, że jak mnie tak wnikliwie czytacie to pewnie pamiętacie jak pisałem, że 80 może być dołkiem bo jest tu swego rodzaju wsparcie i również można to wyczytać z koślawej głowy z ramionami co się wyrysowała na wykresie :) ale widząc jaki jest popyt na tych poziomach a właściwie jego brak, i jak kurs zalicza codziennie nowe dołki to tak jak mówie rewiduje swoje prognozy i jest większa szansa na dalsze spadki niż wasze powroty na 120 :) druga sprawa, że inflacja coraz bardziej szaleje a jej szczyt przesuneli na przełom 2022/2023 :) a co za tym idzie będą rosnąc stopy procentowe, czyli oprocentowanie lokat również będzie rosnąć :) bezpieczniej jest teraz trzymać gotówke i czekac na okazję niż tak jak wy pakować się w ryzykowany instrument czyli akcję :) pozdrawiam cieplutko przygłup
abc nie odpowiedziałeś na pytanie. Co robisz na tym forum i dlaczego tracisz swój drogocenny czas na beznadziejną spółkę. Czas którego nie odkupisz za żadne pieniądze świata.
panie Slawcio bylem zainteresowany spółką do portfela dywidendowego, ale w odróżnieniu od was czekam na fakty a nie plotki :) no i zapowiadana przez prezesa polityka dywidendowa oraz dywidenda rozbily się o ściane więc wychodzi na moje, że cierpliwość cnotą i warto czekać na potwierdzenie :) a wasze rachunki swieca krwistą czerwienią i to was boli