• Za miesiąc 50% up Autor: ~Odys [31.0.67.*]
    Tak będzie. Nie wiem, kto to sprzedaje i czy w ogóle zdaje sobie sprawę z tego, że cena złota w PLN się nie zmienia na minus, a raczej wręcz urosła. Spółka kapitał zachowuje. Powrót na 120 praktycznie pewny, czas mniej pewny. Ani pół akcji nie sprzedam póki nie zobaczę tu 222 zł.
  • Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~Bull [185.192.68.*]
    Zgadzam się z Tobą w 100%. Ale czasu nie przewidzimy.
  • Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~abc [5.173.104.*]
    120zl pewne tak samo jak 214 było pewne, a tymczasem od szczytu prawie 160zl spadek o prawie 50%
  • Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~Slawcio [109.231.62.*]
    ~abc skoro się nie podoba to co tu robisz? masz jedno życie nie trać swego drogocennego życia na tak beznadziejną spółkę. Znajdź sobie lepszą, i tam sobie pisz.

A nie, nikt zdrowy na umyśle by nie tracił bezinteresownie swoje życia. Znaczy się tylko jedno, grasz na ludzkich emocjach bo chcesz tanio kupić.

Więc jak, jesteś nienormalnych czy chytry?
  • Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~xxx [62.122.114.*]
    to jakiś przygłup. obecny cały czas i nieustannie wysrewa jakies mądrości
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.83.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odwrotność przygłupa to znaczy, że jest mądry. Idąc dalej za tym co napisałem wyżej znaczy, że jest chytry i chce kupić tanio od głupszych od siebie. Bo jeżeli nie, to znaczy że jest głupi i traci swoje życie i energię na pisanie o spółce której nie posiada, albo nie zamierzą posiadać..

• Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~abc [88.156.129.*]
    oj biedni frustraci :) na forum może udzielać sie tylko posiadacz akcji czy każdy? strasznie was boli, że ktos może mieć odmienne zdanie, a jeszcze bardziej was boli, że ma racje :)
    ktoś kto kupi po 40, jak kurs wróci na 80 to będzie 100% zarobiony a wy dalej będziecie w plecy, jak kurs wróci na 120 to zarobi 200% a wy będzie wyskakiwać z akcji ciesząc się, że wyszliście na 0 :)
    oczywiście jeśli prezes nie ma w zanadrzu kolejnych niespodzianek, albo nie daj boże ściągnie wam spółkę z giełdy, to wtedy nawet na 0 nie wyjdziecie :) ale spoko ujadajcie dalej i tych co komentują rzeczywistość i potrafią wyciągnąc dobre wnioski nazywajcie przygłupami :)
    wy jak widzieliście uszka wazonów i inne wielkie niedzwiedzice i rychły retest 214 to ja mowiłem, że mns jest skorelowany z kursem złota w usd a ten leci na pysk i mns będzie mu wtórować to wtedy ja byłem przygłupem :)
    jak pisałem że dywidenda będzie poniżej 10zł i rozmienimy 100 na kursie to ja byłem przygłupem :) tu akurat chyle czoła prezesowi bo 1zł dywidendy tak zwanej "strzał w ryj" to nawet ja się nie spodziewałem :D
    także dzięki prezesowi zrewidowałem swoje prognozy i domknięcie luki jest jak najbardziej realne :) zyski zawsze mają dalszoplanową rolę jak w spółce wylewa bagno :) no ale to ja jestem przygłupem a wy przecież zarabiacie na tych spadkach :D pozdrawiam cieplutko
    uzupełniając powyższy wpis dodam jeszcze, że jak mnie tak wnikliwie czytacie to pewnie pamiętacie jak pisałem, że 80 może być dołkiem bo jest tu swego rodzaju wsparcie i również można to wyczytać z koślawej głowy z ramionami co się wyrysowała na wykresie :) ale widząc jaki jest popyt na tych poziomach a właściwie jego brak, i jak kurs zalicza codziennie nowe dołki to tak jak mówie rewiduje swoje prognozy i jest większa szansa na dalsze spadki niż wasze powroty na 120 :) druga sprawa, że inflacja coraz bardziej szaleje a jej szczyt przesuneli na przełom 2022/2023 :) a co za tym idzie będą rosnąc stopy procentowe, czyli oprocentowanie lokat również będzie rosnąć :) bezpieczniej jest teraz trzymać gotówke i czekac na okazję niż tak jak wy pakować się w ryzykowany instrument czyli akcję :) pozdrawiam cieplutko
    przygłup
    abc nie odpowiedziałeś na pytanie. Co robisz na tym forum i dlaczego tracisz swój drogocenny czas na beznadziejną spółkę. Czas którego nie odkupisz za żadne pieniądze świata.
    panie Slawcio bylem zainteresowany spółką do portfela dywidendowego, ale w odróżnieniu od was czekam na fakty a nie plotki :) no i zapowiadana przez prezesa polityka dywidendowa oraz dywidenda rozbily się o ściane więc wychodzi na moje, że cierpliwość cnotą i warto czekać na potwierdzenie :) a wasze rachunki swieca krwistą czerwienią i to was boli
  • Re: Za miesiąc 50% up Autor: ~Daw1985 [31.13.208.*]
    Mnie tylko denerwuje prezes, dlaczego milczy? Dlaczego brak jakiegokolwiek wytłumaczenia?
[x]
MENNICASK -0,68% 58,20 2026-05-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.