Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  82,20 zł , zmiana od tamtej pory: -22,14%

Re: Za miesiąc 50% up

oj biedni frustraci :) na forum może udzielać sie tylko posiadacz akcji czy każdy? strasznie was boli, że ktos może mieć odmienne zdanie, a jeszcze bardziej was boli, że ma racje :)
ktoś kto kupi po 40, jak kurs wróci na 80 to będzie 100% zarobiony a wy dalej będziecie w plecy, jak kurs wróci na 120 to zarobi 200% a wy będzie wyskakiwać z akcji ciesząc się, że wyszliście na 0 :)
oczywiście jeśli prezes nie ma w zanadrzu kolejnych niespodzianek, albo nie daj boże ściągnie wam spółkę z giełdy, to wtedy nawet na 0 nie wyjdziecie :) ale spoko ujadajcie dalej i tych co komentują rzeczywistość i potrafią wyciągnąc dobre wnioski nazywajcie przygłupami :)
wy jak widzieliście uszka wazonów i inne wielkie niedzwiedzice i rychły retest 214 to ja mowiłem, że mns jest skorelowany z kursem złota w usd a ten leci na pysk i mns będzie mu wtórować to wtedy ja byłem przygłupem :)
jak pisałem że dywidenda będzie poniżej 10zł i rozmienimy 100 na kursie to ja byłem przygłupem :) tu akurat chyle czoła prezesowi bo 1zł dywidendy tak zwanej "strzał w ryj" to nawet ja się nie spodziewałem :D
także dzięki prezesowi zrewidowałem swoje prognozy i domknięcie luki jest jak najbardziej realne :) zyski zawsze mają dalszoplanową rolę jak w spółce wylewa bagno :) no ale to ja jestem przygłupem a wy przecież zarabiacie na tych spadkach :D pozdrawiam cieplutko

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MENNICASK 5,96% 64,00 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.