• Skup Autor: ~Dedalus [79.208.184.*]
    Do końca skupu, licząc, ze nadal będą skupować 500-600szt zbiorą z rynku ok 15k akcji. Jest ktoś jeszcze kto chce sprzedać swoje akcje?
    Superczeska już nie ma od 2 tygodni. Było tez zlecenie na 16k po 3,90 i zniknęło, chyba stad była ta podaż ostatnie pare dni.
    To jak, sprzedaje ktoś jeszcze? Sa jakieś dziwne drobne zlecenia po 3,30 ale nie wiem czy to były drobne od tego, który te 16k wystawił czy to ktoś inny?
  • Re: Skup Autor: ~Car [31.0.74.*]
    Wszystko fajnie ale kurs odbil sie doklanie w miejscu gdzie przebiega linia trendu spadkowego.Co gorsza na rynku bessa i spadki pewnie do przyszlego roku na wiekszosci spolek ...
  • Re: Skup Autor: ~Dedalus [5.173.3.*]
    Tu Car żadna linia trendu nie zadziała, tylko musiałem sprzedać 15k akcji z dwóch rachunków, którymi zarządzalem, bo moi klienci chcieli zredukować swoje portfele. Akcje sprzedane głównie spółce, wiec teraz można znów spojrzeć w górę. Najpierw spolka skupi trochę akcji od animatora, potem jeszcze 1.800 resztówki z jednego z tych rachunków i wracamy na 3,30. Jest jakaś nowa podaż się nie pojawi, przebijemy to. Ale ktoś ma jeszcze 10k do sprzedania, które zniknęły z arkusza. Jesli to zlecenie wróci, zatrzymany się na 3,30. Skup się skończy za miesiąc, wiec sie zatrzymany do wyników. Ale widać, ze sporo podaży już jest wchłoniętej i kolejny zjazd do 2,50 nie powinien się wydarzyć, chyba, ze mielibyśmy jakiś krach jesienią, którego już się nie spodziewam.
  • Re: Skup Autor: ~superczesiek [46.204.40.*]
    ja jestem na wakacjach. tak jak pisalem do wrzesnia nic siecnie wydarzy, kiszenie kursu.
[x]
PMPG 0,00% 1,83 2025-11-20 10:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.