• Krakacz??? Autor: ~Krystek [62.141.215.*]
    Ja tylko się zastanawiam. gdzie podział się krakacz, jedyny, który miał tu jakieś pojęcie o rynku i inwestowaniu w startupy. Wygląda, że dwucyfrówkę mamy już na stałe. Niestety.
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Ja [31.61.240.*]
    Pewnie wisi na haku po tym jak kupił po jakieś 99 :)
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Krystek [62.141.215.*]
    Raczej wątpię, za chytry lis. Pisał o jednocyfrówce. Ciekawe kiedy będzie?
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Qwer [46.204.108.*]
    Nie, nie pisal
    Przestan gadac takie farmazony
    Ile mozna?
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Mcg [31.61.190.*]
    Za chytry lis?
    Nie rozśmieszaj:D

Zachowanie dziecka. Kto poważny tak się zachowuje i traci swój czas i energię jak on w taki sposob - gdy na rynkach tyle się dzieje?

To zwykły Janusz new connecta i leszcz jest
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Goldfinger [213.134.181.*]
    Na stałe, czyli do komercjalizacji.
    Chyba na stałe
    Odezwiesz się?
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Krakacz [46.76.59.*]
    Jestem, zaglądam tu czasem. Tak jak pisałem, 8 z przodu i jest straszek. Będzie gorzej. Dużo gorzej. Jak źle? Przypomnę tylko o EUI, chociaż podobnych przypadków jest cała masa.
  • Re: Krakacz??? Autor: ~TakiSamDebil [83.9.154.*]
    Będzie poniżej zera już w sobotę. A w niedzielę może być nawet minus 10 złotych.
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Mann [5.173.131.*]
    A co to jest EUI ? I co ma wspólnego ze Scope, bo ja nie widzę związku
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Dobrodusznik [88.156.143.*]
    Ja też tęsknię za tym pastuchem. Podstawiłbym mu jakąś kozę do zabawy żeby sobie "pojeździł po niej jak po starej szmacie"...
  • Re: Krakacz??? Autor: ~crayzee [91.215.237.*]
    Krakacz ma pojęcie o inwestowaniu w startupy? Inwestor działający w tej części rynku szuka spółek z potencjałem, inwestuje a następnie czeka na realizację celu biznesowego, który ma wpływ na wycenę. Tak działają anioły biznesu i tak działają fundusze VC, a na dalszym etapie PE. Ruchy kursu po drodze, które są wywołane psychologią i rynkowym sentymentem, w przeważającej większości przypadków nie mają dla nich znaczenia - wyjątkiem jest sytuacja, gdy ma to wpływ na sztywne reguły zarządzania portfelem i trzeba np. rebalansować.
    W ani jednej wypowiedzi Krakacza nie widziałem cienia odniesienia do merytoryki. Za to bardzo dużo opowiada o wyimaginowanych poziomach kursów, przez co niektórzy mogliby go uznać za technika. Problem jedynie w tym, że nie pokazał nigdy nawet jednego wykresu, nie odniósł się także do pytań o uzasadnienie jego wypowiedzi z punktu widzenia AT.
    Kim więc jest kolega K? Zapewne płatnym naganiaczem na spadki - albo sam ładuje do portfela na chwilę, żeby przytulić niewielkie ruchy na kursie (co na mało płynnych spółkach stosunkowo łatwo jest zrobić). Druga opcja jest taka, ze robi to dla kogoś, kto wykorzystuje słabe nerwy tych, którzy kolegi K słuchają.
    Trzecia opcja to troll mający problemy z osobowością, który siedzi tu po prostu dlatego, że lubi siać ferment. Gdyby tego nie robił tutaj, pewnie wchodziłby na publiczne chatroomy z tekstami typu: "#$$%$%^& mi na klatę"
    no to Krakacz ma ubaw.
  • Re: Krakacz??? Autor: ~vvv [5.172.236.*]
    Ubaw? Ze stęsknionego fana o nicku ~Krystek ? No ma, chyba niezły ubaw i pewnie nie tylko on.
  • Re: Krakacz??? Autor: ~maker [178.183.90.*]
    No Krakacze i inni malkontenci... Dalejże przepraszać teraz Pana Carlosa i wszystkich , którzy dzięki Wam wysypali się z akcji Scope...
  • Re: Krakacz??? Autor: ~Dawid [83.26.182.*]
    Jesteś na podobnym poziomie co ten imbecyl wracając do jego postów...
  • Re: Krakacz??? Autor: ~maker [178.183.90.*]
    Może i masz rację że to trochę płytkie, ale wpisy tej ekipy strasznie mnie drażniły przez ostatnie dwa lata... Musiałem dać temu upust :P
[x]
SCPFL 2,47% 116,20 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.