Wszystkie wskaźniki makroekonomiczne jak również wewnętrzne informacje prognozują potężny wzrost jeszcze w tym kwartale.
Dopracowywane są ostatnie szczegóły podania info na GPW jak również rekontraktowane nowe umowy.
Panie Mazurkiewiczu zauważyłem że Pana prognozy zazwyczaj się sprawdzają, chciałem jeszcze dokupić poniżej progu 8gr aby zwiększyć potencjał, proszę powiedzieć mi czy jest jeszcze na to szansa czy raczej już za późno?
Hmmm, pomyślmy! Załóżmy, że "ktoś" ma informacje z wewnątrz firmy o kwestiach, które wpłyną na kurs akcji powodując, jak to niejaki "Mazurkiewicz" raczył napisać, jego znaczny wzrost w najbliższym kwartale.
Czy taka osoba/osoby będą trąbić na forum bankiera o nadchodzących świetnych wiadomościach, czy po cichu będą zbierać z rynku resztki akcji? Pomyślcie......, co Wy byście na ich miejscu zrobili???
Tu mamy prawdopodobnie niezły przekręt, bo gość w swoim NICK-u wykorzystuje nazwisko dawnego Prezesa Devoranu, który był twórcą projektu domków samowystarczalnych w Zlewie i którego spółka się sprytnie pozbyła albo sam Mazurkiewicz stwierdził, że tu nic nie wskóra i poszedł tam, gdzie faktycznie coś się dzieje. I dzieje się, bo On już buduje te domki ale z kimś innym!
Oczywiście życzę nam wszystkim, żeby kurs był w zdecydowanie innym miejscu, bo też mam "trochę" akcji i chętnie był tu zobaczył złotówki na kursie ale historia pokazuje, że w tego typu przypadkach, gdy ktoś snuje wizje pewnego wzrostu podając przy tym konkretny termin, kończą się szczególnie dla drobnych bardzo fatalnie. Czy i tym razem tak będzie? Zobaczymy i to już niedługo...
Dnia 2022-07-08 o godz. 08:03 ~Mazurkiewicz napisał(a): > Wszystkie wskaźniki makroekonomiczne jak również wewnętrzne informacje prognozują potężny wzrost jeszcze w tym kwartale. > > Dopracowywane są ostatnie szczegóły podania info na GPW jak również rekontraktowane nowe umowy. > > > > > > Pozdrawiam
Ale zdajesz sobie sprawę, że Zgodnie z art. 39 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym. Manipulację stanowi: rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym internetu, lub w inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd w zakresie instrumentów finansowych:
Panie Lopez aktualnie nasz fundusz nie przewiduje już w najbliższym okresie spadków, aktualnie branża zaczyna się odbudowywać po covid oraz po sankcjach wyraźnie wszystko ruszyło. Niestety ale tanio już było raczej kurs będzie już tylko pikował w górę.
Bardzo sprytny ruch! Po fali wątpliwości w guru giełdowego niejakiego "Mazurkiewicza", następuje drobne odbicie, które ma sprawić wrażenie prawdziwości jego słów napisanych na tym forum i spowodować u co niektórych wrażenia: ....., a może gość ma rację i w tym kwartale będą mega wzrosty???