WIG -3 % a Bah ani drgnął. Doskonały mocny papier.Ot przykład jak można zdołować papier że nie spada nawet na spadkach.Chętnych na kupno brak a i sprzedać nie ma komu jak te 3 grosze niżej.Ale już na koniec lipca........
No jedno jest pewne. Ktos ma akcje, bo one się nie rozpłynęły. I są to twardziele/bajkopisarze bo tłumy nie rzucają się by sprzedawać.
Raczej bajkopisarze bo nie widać zbyt często też takich co by chcieli dokupić.
Ciągle? Bez przesady... Ciągle to tu tylko trolle nawijają. Natomiast wybicia oczekuję jak najbardziej. Inaczej by mnie tu nie było. Jednak to nie ja decyduję, kiedy to nastąpi. Decydują ci, którzy mają pakiety milionowe... Ja nie mam aż tyle. Taka prawda.
Cena ani drgnie.Ja osobiście zrobiłem z BAH taki manewr,patent który pozwala mi spokojnie ,długoterminowo oczekiwać wzrostu ceny BAH pomimo a może dlatego że cena jest tak niska.Zamieniłem mentalnie zyski z innych papierów na obecną wartość i ilość akcjiBAH .Tak więc tu leżą zyski z innych akcji w postaci akcji BAH po 0,56 zł.Każdy wzrost pozwala na dodatkowy zysk a nawet brak wzrostu przez pół roku nie denerwuje bo to i tak zysk tyle że na innych akcjach a obecnie nie w złotówkach a akcjach BAH.To co było warte BAH po 0,56 zł zamieniłem mentalnie na inwestowanie w akcje które maja większy potencjał wzrostu i są bardziej mobilne (W moim przypadku to Cognor i Bowim.).Myślę że te akcje dadzą zarobić szybciej i więcej niż BAH.Trzymanie akcji długo po zdołowanej cenie prowokuje do pozbycia się denerwującego papieru w o to w przypadku BAH chodzi.A tak taka konstrukcja filozoficzna pozwala na komfort posiadania BAH nawet długo.Polecam.Nie za zawile?
Mam to badziewie od dobrych kilku lat, jestem w plecy sporą kasę, prezes zrobił sobie z ludzi jeden wielki żart. Pisanie o mocnym papierze w przypadku tego gniota to jak pisanie o wzwodzie po 100 latach życia
Hmm.jak by tak dziś obrót do 20 000 akcji to można by liczyć że zmierzamy do zmiany.Ale pewnie przemielą troche na koniec dnia żeby wyglądało na obrót.Jeszcze nie sierpień...