Widzisz pika , taki urok bessy. Krew się leje więc nie dziw się, że leszcze sprzedają. Rynek ma teraz gdzieś fundamenty , rządzą emocje, a im mniejszy pakiet tym większy strach. Zapewne dobrze wiesz , że w pewnym momencie , bez wymiany choćby jednej akcji , kurs wystrzeli. Gdyby eco było jakimś śmieciem, byłby powód do zmartwień, ale nie jest. Więcej opanowania i tyle.
Kaxda burza kiedyś mija. Dobrze wiesz jak to działa. Przeżyłem już niejedna, ale po raz pierwszy mam doczynienia ze spółka wręcz niewiarygodna, bez zapasów, z kapitałem, która jak widać po nowym członku RN kusi
To pytanie jest tendencyjne jak rejsie Piwowskiego . Coraz więcej artykułów o kovidzie mogli by coś wrzucić jak idzie program z dofinansowaniem jakiś mają zamysł na kompleksową obsługę projektów zgodnych z wymaganiami sanitarnymi pod kątem cowidu nie ma takich ale mogli by to pięknie opakować swoją ofertę
Szef resortu zdrowia Adam Niedzielski przekazał na antenie Polsat News, że czwartkowa liczba nowych zakażeń koronawirusem to 1068. Mamy do czynienia z wyraźnym trendem rosnącym - zaznaczył Niedzielski. Minister zdrowia nie wykluczył również powrotu części restrykcji.
Testy na koronawirusa /AFP
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-niedzielski-ostrzega-i-podaje-czwartkowa-liczbe-zakazen-mowi,nId,6141608#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome ciekawe czy nasi włodarze z eco5 zdają sobie sprawę jaki mają potencjał medialny w dofinansowaniu z końca tamtego roku jak na jesieni globalisci docisną tematem covidu
No i z tym chyba jest u nich problem. Znam branże budowlaną i mam wrażenie, że dla nich ważniejsze są relacje B2B, w tym upatrują swojej szansy na wzrost wartości i znaczenia firmy. Jakoś tak to wybrzmiało na WZ.
Przedmiotem projektu jest przeprowadzenie prac badawczo-rozwojowych przez Eco5tech S.A. mających na celu opracowanie innowacyjnego systemu analizy epidemiologicznej w budynkach niemieszkalnych.
Całkowita wartość projektu wynosi 3.783.112 zł, z czego całkowita wartość wydatków kwalifikowalnych wynosi 3.515.760 zł.
Medialnie mogło by brzmieć świadczymy usługi zgodnie z wymaganiami sanitarnymi covid itp itd specem od marketingu nie jestem
Sorry "Www" taki marketing jest skazany na porażkę. Prezeska i jej zastępca, niestety w marketingu to kompletni ignoranci. Promocja takich kompetencji spółki to dłuższa sprawa. Gdyby było porozumienie w tej sprawie akcjonariuszy posiadających co najmniej 5% to można byłoby podjąć rozmowy w tej sprawie z zarządem ECT, Co uważasz w tej sprawie ?
Tutaj bez spektakularnej umowy na większy przetarg który się przebije w mediach raczej będzie trend boczy z podbitkami +10-10 dobra firma ale na dłuższy czas z możliwością odkupowania taniej jak spada
Sto razy więcej zakażeń koronawirusem niż w zeszłym roku w tym samym czasie notuje się obecnie we Włoszech - ogłosiła w czwartek krajowa agencja do spraw regionalnych oddziałów służby zdrowia. Jak ponadto obliczono, liczba hospitalizowanych w związku z COVID-19 jest cztery razy wyższa niż na początku lipca 2021 roku. W związku z wzrostami zakażeń lekarze apelują do włoskiego zespołu Maneskin, by odwołał planowany wielki koncert w Rzymie
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-wlochy-sto-razy-wiecej-przypadkow-koronawirusa-niz-rok-temu,nId,6142024#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome na jesieni atak oby umieli medialnie zadziałać