• analiza Autor: ~Szufladka [94.254.168.*]
    jutro wysprzedarz , kurs nie będzie tu urastal. Dysponuje informacjami najwyższego szczebla. No ale każdy gra jak uważa. Pozdro
  • Re: analiza Autor: ~dociekliwy [85.221.131.*]
    ... dzisiaj jechałeś autobusem na nocna zmianę razem z tymi finansistami co szeptali na siedzeniu za tobą?
  • Re: analiza Autor: ~szufladka [94.254.168.*]
    oj będziesz kwiczal
    ... O ile kurs nie będzie urastał !
    Pozatym ja nie mam 'nocnej zmiany' , mam wysoko powarzana pracę, skończyłem studia pracuje biurowo

Ale owszem do pracy jeżdżę autobusem bo jest mi bardzo wygodnie. Mimo że posiadam również auto
    ... sorry ale sądząc po składni i używanych wyrazach szufladki to konto to obsługuje jakas sztuczna nieinteligencja i to ze wschodnimi naleciałościami
    nawet nie wiesz że Bogdanka jest na wschodzie matołku. I wysmiewasz wschodnie naleciałości. Gardze tobą polaczku. Wróci Tusk to zrobimy z wami porządek.
    ... czy mam rozumieć że ujawniłeś nazwisko swego idola ? Kiedyś kibice skandowali nazwisko tego pana jak był premierem w połączeniu właśnie ze słowem matoł... poszperaj w internecie to odszukasz jak to szło
  • Re: analiza Autor: ~Szufla [94.254.168.*]
    Tak bo jak rozmawiam z kimś ciemnym i ograniczonym (jak ty) to automatycznie zakładam że jest pisowcem i jakoś tak się składa że zawsze mam rację.

Więc my, mądrzy i nowocześni europejczycy których reprezentuje Tusk (dla ciebie- PAN Tusk) prędzej czy później zrobimy z wami porządek i pokażemy wam wasze miejsce (śmietnik).
    ... ty już nie jesteś szufladka? tylko szufla ? Wydoroślałeś...

Na poważnie- Wymieniając posty z tym kontem ukazałem myślę forumowiczom jaka gra się toczy o tę spółkę...
  • Re: analiza Autor: ~Szu [94.254.168.*]
    Ukazales swą ciemnote, błaźnie
    ...ty "oświecony" - wstałeś już ? U was w Moskwie ( skoro gardzisz Polakami to pewnie jesteś z tego kierunku) to już póżny poranek, jaka u was pogoda ? Jedziesz już do roboty? Dzisiaj też zamierzasz ujeżdżać po Polskiej Kopalni ? Atakować to co polskie ?
    szufladka...
    szufla...
    szu..
    -

...robiłeś się jak twój nick coraz mniejszy, aż zniknąłeś !! Jednego mniej :-)
[x]
BOGDANKA -2,23% 26,35 2026-04-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.