Madmind Studio [MMS]: wzrost sprzedaż gry Succubus m/m o 400%! Łącznie ponad 215 tys. egzemplarzy! Ponadto Emitent wskazuje, że łączna sprzedaż płatnych dodatków DLC do Gry przekroczyła 87 tys.
Kiedyś ruszy jak to w gamingu bywa, albo przed kolejna premiera, albo bo bardzo dobrych wynikach. A ze to jest do tego NC to w tydzień może być 12 a w kolejny znowu 3-4zl. Wiec teraz czas na inwestowanie a później na realizacje zysków. Ja sobie delikatnie skubie przy około 2,60 i obniżam średnia, która mam teraz 3,49zl.
Ale cierpliwie czekam , za chwilkę będzie rok . Pod premierę powinno coś ruszyć ale ja się już nie znam , myślałem że ruszy po ogłoszeniu zwrotu , później po wynikach kwartalnych , nie łudzę się już że ruszy przy wydaniu na konsole
Wszystko zależy od tego co kto rozumie przez "umoczenie". Jeśli chodzi o to, że ktoś kupił akcje i teraz są one wyceniane niżej, to praktycznie wszyscy są tutaj umoczeni (no może nie licząc prezesa i PlayWaya, którzy obejmowali akcje jeszcze przed wejściem na GPW). Ale jeśli ktoś patrzy na Madmind jako inwestycję długoterminową (z conajmniej dwuletnim horyzontem) to nie ma tu nikogo umoczonego.
Rony przecież to nie grubu tylko ten p.sy.cho.pata AB.srajter
Zobacz na IP. Podszywa się.
Kasyje prawdę. Moderator jego durnych wpisów nie kasuje ale prawda boli. Grubu ma inne IP.
Patrząc na obecną sprzedaż lada moment komunikat o sprzedanych 250000 kopiach. Warto przypominać fakty, tak dla jasności jaki potencjał ma flagowy tytuł studia.
Końcówka roku będzie naprawdę ciekawa na tej spółce,szczególnie,że każdy zapomina o zupelnie nowym projekcie o enigmatycznym,roboczym tytule "unborn".Wydaje się,że to będzie projekt o największym budżecie bo jak wiemy z newslettera scenariusz do tej gry napisze znany polski pisarz a w produkcje zaangażowana będzie znana polska aktorka.W czwartym kwartale mają pochwalić się tym projektem,sam jestem bardzo ciekawy kto będzie nad tym czuwał:))