jeżdze autobusem do pracy z takimi dwoma goścmi , mega wytwornie poubierani zawsze, wsiadają przystanek po mnie , wysiadają w centrum biznesowym, widać po minach że mają swoje źródła dużo wiedzą dobrze sobie radzą. Wczoraj cos szeptali siedziałem przed nimi ale tak cicho że nie zrozumiałem dokładnie, ale słyszałem że o JSW i Bogdance. No to dzisiaj już wiem że na pewno mówili żeby wysprzedawać. Lepiej uciekać! Nie ryzykować już bezsensu kapitału.
nie zaskakuje mnie wasza reakcja ani o kroplę wody. Mówiono mi już że forum bankier to zbieranina owieczek do strzyzenia i to sie potwierdza na amen. To, że nie potraficie połączyć oczywistych kropek to jedno. Ale to, że się z tego jeszcze śmiejecie, to drugie. Jeżeli ktoś uważa że to zbieg okoliczności , że ta rozmowa tych 2 dzentelmenów , z gestykulacją ale wyraźną obawą żeby nikt nie słyszał, o JSW i Bogdance.. a nastepnego dnia taki gwałtowny ruch na akcjach - to przypadek - to mogę mu tylko życzyć powodzenia. Bo bedzie mu bardzo potrzebne. Nie pozdrawiam i żegnam
Dnia 2022-07-01 o godz. 21:00 ~szufladka napisał(a): > nie zaskakuje mnie wasza reakcja ani o kroplę wody. Mówiono mi już że forum bankier to zbieranina owieczek do strzyzenia i to sie potwierdza na amen. > To, że nie potraficie połączyć oczywistych kropek to jedno. Ale to, że się z tego jeszcze śmiejecie, to drugie. > Jeżeli ktoś uważa że to zbieg okoliczności , że ta rozmowa tych 2 dzentelmenów , z gestykulacją ale wyraźną obawą żeby nikt nie słyszał, o JSW i Bogdance.. a nastepnego dnia taki gwałtowny ruch na akcjach - to przypadek - to mogę mu tylko życzyć powodzenia. Bo bedzie mu bardzo potrzebne. > Nie pozdrawiam i żegnam
>> Masz zupełną rację !. Siedziałem nie z przodu, ale z tyłu na siedzeniu za nimi w tym autobusie. Mówili coś o połączeniu decyzyjnym tych dwóch kopalni , jeżeli chodzi o zarządzanie. Także coś o wspólnocie akcji i ich wycenie. Podobno zaangażowali tu do wypisywania okropnych bzdur - pacjentów jednego ze szpitali psychiatrycznych. Takiemu podobno nic nie można zrobić. Pan Fredek to mówił nawet, że taki wypisywacz jest w stanie pociągnąć za sobą w takim głupkowatym mysleniu i pisaniu - nawet ponad połowę ogłupionego do imentu, ale za to z forsą - ,,elektoratu" bananowego !
A ja słyszałem, jak mówiła stara niania - lepiej ruchać bez miłości, niżli kochać bez ruchania. Ktoś wyruchał tu wielką rzeszę inewstorów ! Nagle wycichły te pyski i mordy głoszące chwałę nawet do 300 zł ! Gdzie oni są ? A pies was j .... Brońcie swój kapitał !
Zyskał 100zł - pochwali się kolegom w pracy. Zyskał 1K pieje z zachwytu na forum. Zarobieni 100K siedzą cicho. Stracił 100zł - rzuci q...mi, straci 1K- na forum obrzuci błotem w kilkudziesięciu postach, Nie straci 100K, bo inwestuje w bezpieczne rzeczy
Dnia 2022-07-01 o godz. 19:53 ~szufladka napisał(a): > jeżdze autobusem do pracy z takimi dwoma goścmi , mega wytwornie poubierani zawsze, wsiadają przystanek po mnie , wysiadają w centrum biznesowym, widać po minach że mają swoje źródła dużo wiedzą dobrze sobie radzą. > Wczoraj cos szeptali siedziałem przed nimi ale tak cicho że nie zrozumiałem dokładnie, ale słyszałem że o JSW i Bogdance. > No to dzisiaj już wiem że na pewno mówili żeby wysprzedawać. > Lepiej uciekać! Nie ryzykować już bezsensu kapitału.
Chcesz mi powiedzieć, że dwóch wytwornie ubranych rekinów biznesu, za....lało do centrum biznesowego miejskim autobusem? Hahahaha to ma sens!