• wiem o co chodzi Autor: ~szufladka [5.173.28.*]
    jeżdze autobusem do pracy z takimi dwoma goścmi , mega wytwornie poubierani zawsze, wsiadają przystanek po mnie , wysiadają w centrum biznesowym, widać po minach że mają swoje źródła dużo wiedzą dobrze sobie radzą.
    Wczoraj cos szeptali siedziałem przed nimi ale tak cicho że nie zrozumiałem dokładnie, ale słyszałem że o JSW i Bogdance.
    No to dzisiaj już wiem że na pewno mówili żeby wysprzedawać.
    Lepiej uciekać! Nie ryzykować już bezsensu kapitału.
  • Re: wiem o co chodzi Autor: ~Morgerstern [31.61.241.*]
    Głupek do kwadratu
  • Re: wiem o co chodzi Autor: ~dociekliwy [85.221.131.*]
    ... ale kwiatki się na tym forum trafiają, o kurna:-)
  • Re: wiem o co chodzi Autor: ~Morgerstern [31.61.241.*]
    Bardziej durnego postu przeczytać nie mogłem …
    gość powinien temat rozwinąć:
    - co to za miasto ?
    - jaka linia autobusowa ?
    - o której wsiada do autobusu i na którym przystanku ?

można będzie przy piwie się z tego pośmiać :-)

• Re: wiem o co chodzi Autor: ~szufladka [5.173.28.*]
    nie zaskakuje mnie wasza reakcja ani o kroplę wody. Mówiono mi już że forum bankier to zbieranina owieczek do strzyzenia i to sie potwierdza na amen.
    To, że nie potraficie połączyć oczywistych kropek to jedno. Ale to, że się z tego jeszcze śmiejecie, to drugie.
    Jeżeli ktoś uważa że to zbieg okoliczności , że ta rozmowa tych 2 dzentelmenów , z gestykulacją ale wyraźną obawą żeby nikt nie słyszał, o JSW i Bogdance.. a nastepnego dnia taki gwałtowny ruch na akcjach - to przypadek - to mogę mu tylko życzyć powodzenia. Bo bedzie mu bardzo potrzebne.
    Nie pozdrawiam i żegnam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.25.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wiem o co chodzi. Masz zupenłną ... Autor: ~Guguła [78.10.207.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 21:00 ~szufladka napisał(a):
    > nie zaskakuje mnie wasza reakcja ani o kroplę wody. Mówiono mi już że forum bankier to zbieranina owieczek do strzyzenia i to sie potwierdza na amen.
    > To, że nie potraficie połączyć oczywistych kropek to jedno. Ale to, że się z tego jeszcze śmiejecie, to drugie.
    > Jeżeli ktoś uważa że to zbieg okoliczności , że ta rozmowa tych 2 dzentelmenów , z gestykulacją ale wyraźną obawą żeby nikt nie słyszał, o JSW i Bogdance.. a nastepnego dnia taki gwałtowny ruch na akcjach - to przypadek - to mogę mu tylko życzyć powodzenia. Bo bedzie mu bardzo potrzebne.
    > Nie pozdrawiam i żegnam

>> Masz zupełną rację !. Siedziałem nie z przodu, ale z tyłu na siedzeniu za nimi w tym autobusie. Mówili coś o połączeniu decyzyjnym tych dwóch kopalni , jeżeli chodzi o zarządzanie. Także coś o wspólnocie akcji i ich wycenie. Podobno zaangażowali tu do wypisywania okropnych bzdur - pacjentów jednego ze szpitali psychiatrycznych. Takiemu podobno nic nie można zrobić. Pan Fredek to mówił nawet, że taki wypisywacz jest w stanie pociągnąć za sobą w takim głupkowatym mysleniu i pisaniu - nawet ponad połowę ogłupionego do imentu, ale za to z forsą - ,,elektoratu" bananowego !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.25.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wiem o co chodzi. A ja słyszałem ... Autor: ~Guguła [78.10.207.*]
    A ja słyszałem, jak mówiła stara niania - lepiej ruchać bez miłości, niżli kochać bez ruchania. Ktoś wyruchał tu wielką rzeszę inewstorów ! Nagle wycichły te pyski i mordy głoszące chwałę nawet do 300 zł ! Gdzie oni są ? A pies was j .... Brońcie swój kapitał !
  • Re: wiem o co chodzi. A ja słyszałem ... Autor: ~as [185.97.16.*]
    Zyskał 100zł - pochwali się kolegom w pracy. Zyskał 1K pieje z zachwytu na forum. Zarobieni 100K siedzą cicho.
    Stracił 100zł - rzuci q...mi, straci 1K- na forum obrzuci błotem w kilkudziesięciu postach, Nie straci 100K, bo inwestuje w bezpieczne rzeczy
  • Re: wiem o co chodzi Autor: ~Vkad [202.49.29.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 19:53 ~szufladka napisał(a):
    > jeżdze autobusem do pracy z takimi dwoma goścmi , mega wytwornie poubierani zawsze, wsiadają przystanek po mnie , wysiadają w centrum biznesowym, widać po minach że mają swoje źródła dużo wiedzą dobrze sobie radzą.
    > Wczoraj cos szeptali siedziałem przed nimi ale tak cicho że nie zrozumiałem dokładnie, ale słyszałem że o JSW i Bogdance.
    > No to dzisiaj już wiem że na pewno mówili żeby wysprzedawać.
    > Lepiej uciekać! Nie ryzykować już bezsensu kapitału.

Chcesz mi powiedzieć, że dwóch wytwornie ubranych rekinów biznesu, za....lało do centrum biznesowego miejskim autobusem? Hahahaha to ma sens!
    ... sprzedali Bentleya a kupili sobie autobus bo większy. To oczywiste. A gościa zabrali po drodze bo stał nieborak sam na przystanku
  • Re: wiem o co chodzi Autor: ~makler [85.117.1.*]
    Ja p..... koleś masz towar, najlepsze hallo jakie słyszałem, to w tabletkach jest?
[x]
BOGDANKA -2,50% 21,45 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.