• Poprawcie mnie... Autor: ~Ciekawy [37.47.114.*]
    Czytając dzisiejsze info i porównując z np akcjonariatem na biznesradar, a także patrząc na FF... ubyło udziałów głównemu, czy to się jakoś inaczej przelicza? Dla głosów na walnym czy jakoś jeszcze inaczej?

Jest mniej i mnie to ciekawi, mam rację? Czy jako leszcz coś pomieszałem.
    Dziękuję
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~CYNK [5.173.3.*]
    ZENERIS tylko 700K ff
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Filipek [5.173.81.*]
    To juz wiemy dlaczego nie chce odbić. Zalewa popyt
    To dlaczego bankier i inne portale na oszukują ff jest 80%
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Ksiengowy [140.82.1.*]
    Chcą żebyś dokupił i czekał na wybicie.
    Tak zrobimy wyeleszczymy go w dołku a potem już nikt nie zatrzyma kursu
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Kkkk [37.7.112.*]
    Jak go wyleszczysz jak on nie może sprzedać, bo nie zaplacil.
    A sprzedał 703000 i ma problem , ale numer nikt mi nie uwierzy. Trzymajcicie akcje będzie ogień uwierzcie mi nie mogę wam o wszystkim mówić.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Borys [31.179.123.*]
    Dobrze pan doradza, panie Filipie, oj dobrze.
    Bo w rzeczywistości jestem fajny gość a to co skupuje to z bieżących zysków, a dokładnie pan wie ile kupiłem, obiecuje nie będe przeszkadzał 2 zł wyskakuje i będę miło wspominał.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Ccjg [109.76.63.*]
    Tu panowie akurat jesteście w błędzie. Międlar akcjami nie sypał. Poprostu zawarta była transakcja poza sesyjna. Jak się nie mylę to dokładnie ma mniej o 4.99%. Tak że nie dowiemy się kto wszedł w ich posiadanie.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 23:02 ~Ccjg napisał(a):
    >Jak się nie mylę to dokładnie ma mniej o 4.99%. Tak że nie dowiemy się kto wszedł w ich posiadanie.

może lewandowski do spółki z błaszczykowskim? :)

• Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Ccjg [89.19.67.*]
    Kto wie może i morawiecki:-)
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Borys [31.179.123.*]
    Może koniuszko?
    Napewno to nie będzie pajac z forum tylko jakiś silnoręki przystojny z dużym powodzeniem u kobiet elegancki zadbaby inwestor z dużym portfelem który bezpiecznie inwestuje bo wie że może kupić całą tą spółkę i jeszcze dwie inne, albo to ktoś kto ma informatora w zarządzie.
    Dnia 2022-07-02 o godz. 11:20 ~Filipek napisał(a):
    >elegancki zadbaby inwestor z dużym portfelem który bezpiecznie inwestuje bo wie że może kupić całą tą spółkę i jeszcze dwie inne,

a na co inwestorowi taki badziew?

Pytanie. Czy Miedlar jako akcjonariusz większościowy musi poinformować o zbyciu tych 4.99% akcji ?
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~mielo [37.7.112.*]
    Wytłumaczcie mi jak to sie odbyło, jak on mógł sprzedać skoro nie mógł sprzedać dopóki nie zaplaci.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~ccjg [109.76.63.*]
    Też nie mam pojęcia. Może część uregulował. Może jakaś umowa w której odstąpił akcje. Dlatego pytam czy musi wypłynąć ESPI w tej sprawie.
    Dziwne to wszystko, glowny akcjonariusz pozbywa się spirego pakietu akcji, których niby nie mógł sprzedać. Nie ma info komu, kiedy i za ile. Porażka.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Pakiet [46.134.80.*]
    A i jeszcze jedno. Skoro sprzedał to za te sprzedane musiał zapłacić? Pytanie czy zakupił już cały pakiet i czy o tym zakupie musi informować rynek? Dużo pytań ake mam nadzieję że choćby do końca roku coś się wyjaśni .....
    Dnia 2022-07-03 o godz. 13:34 ~Pakiet napisał(a):
    > Dużo pytań ake mam nadzieję że choćby do końca roku coś się wyjaśni .....

do końca roku to może być tu PPU :)

A bierzecie pod uwagę że Międlar udzieił pożyczki spółdzielni i od miesiąca spychali kurs.short albo sprzedaż jeśli short to będzie odkup aby oddać akcje i zarobić. Może te 703 leży w arkuszu do 40gr.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Pakiet [46.134.80.*]
    Panowie. Dobrze wiecie że jezeli Pan Piotr miałby poniżej 20% akcji wtedy musiałby informować. Co do pytania dlaczego sprzedał odpowiedź jest prosta bo mógł. Jeżeli przeczytacie prospekt to tam jest wzmianka iż zobowiązał się do niezbywania akcji do 31.12.2021 a płatność za wszystkie akcje ma być do 31.12.22. Pasuje?
    Raczej mi się wydaje że panu Międlarowi było obojętne czy sprzeda 4,99% czy 5% akcji. Raczej osoba kupująca chciała zostać anonimowa.
    A teraz nawet nie zdziwił bym się jakby teorie spiskowe Filipka okazały się w jakimś stopniu trafione.
    Zresztą nie ważne ile i komu pan Międlar akcji sprzedał. Ważne jest że kasa za nie ma wpłynąć do końca roku. Co najpóźniej zobaczymy w raporcie rocznym plus jakiś zysk z wierzytelności zakupionych w tym roku. A przychód roczny będzie najwyższy w historii spółki.
    Ale ważne ZA ILE sprzedal.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Ccjg [89.19.67.*]
    Ważne jest po ile wziął. I ile musi za te 24.5% zapłacić. To za ile sprzedał to jego sprawa.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~witam [176.97.95.*]
    a skąd jesteście pewni , że on musi zapłacić. może ta cena 0,60 za akcje jakie zaplacil to tylko na papierze. moze juz w przeszlosci panowie to sobie rozliczyli i tylko tak sobie zamieniaja zobowiazania. mialem dac ci kilo marchwi ale dam w zamian brukiew w okreslonej ilosci. wg. mnie te 0,60 groszy to jakas kwota wymyslona tylko na potrzeby manipulacji drobinicy.
  • Re: Poprawcie mnie... Autor: ~Filipek [5.173.120.*]
    Chcesz powiedzieć że sfałszowali umowę i oszukują urzad skarbowy i inwestorów drobnych. Płatność przelewem I wyprowadzenie pięniedzy ze spółki bez podatku, sugerujesz że to wszystko jest oszustwo w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
    Dnia 2022-07-03 o godz. 19:26 ~Ccjg napisał(a):
    >plus jakiś zysk z wierzytelności zakupionych w tym roku

buahahahaha zwłaszcza z tych dwóch umów z tarinvest i ff inkaso za 5,5 bańki, co nakupili przedawnionych smieci i windykacyjnego gnoju, przemielonego bezskutecznie parę pary przez parę lat :D

Marian zmień leki. Nudny i żenujący się robisz
    Dnia 2022-07-04 o godz. 06:06 ~Ccjg napisał(a):
    > Marian zmień leki. Nudny i żenujący się robisz

żyj marzeniami i iluzjami
[x]
1SOLUTION 1,53% 0,09 2026-05-13 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać